ali ove gore nisu sa Imdb,a to me malo brineJohn_Ryder wrote:E bravo,tako i ja razmišljam, ovi na imdb daju debilne ocijene,nemaju blage o ničemu.sikeone wrote:Također me ocjene ne diraju previše AVP 2 ne mislim propustiti čisto jer sam tradicionalan tip
AvP 2: Aliens vs. Predator
- A$H
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
-
John_Ryder
IMaš pravo, ja pogledam ocijene kakve oni daju,ali mi to nije presudno dali ću pogledat film. AVP je ipakA$H wrote:ali ove gore nisu sa Imdb,a to me malo brineJohn_Ryder wrote:E bravo,tako i ja razmišljam, ovi na imdb daju debilne ocijene,nemaju blage o ničemu.sikeone wrote:Također me ocjene ne diraju previše AVP 2 ne mislim propustiti čisto jer sam tradicionalan tip
legenda,svi nastavci,bar meni.
- A$H
John_Ryder wrote:IMaš pravo, ja pogledam ocijene kakve oni daju,ali mi to nije presudno dali ću pogledat film. AVP je ipakA$H wrote:ali ove gore nisu sa Imdb,a to me malo brineJohn_Ryder wrote: E bravo,tako i ja razmišljam, ovi na imdb daju debilne ocijene,nemaju blage o ničemu.
legenda,svi nastavci,bar meni.
pa za sad je samo jedan..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
-
John_Ryder
- HorrorHR
- Site Admin
Sve pet, gledat ću film sa guštom u kinu, ali ovi kritičari o kojima pričamo su osnivači Bloody Disgustinga i Dread Centrala, pa nisu baš najozbiljniji tipovi koji se neznaju zabavitiUnreal wrote:Ma moramo gledat ponekad da se kritičari ne znaju zabaviti i uvjek očekuju previše ili shvate stvari preozbiljno
-
Unreal
Da to je istina budući da je Freddy vs Jason dobio 4 od 5 zvjezdica(što je vrlo dobra ocjena za ijedan film kod njih). BTW samo neka se Alien i Predator šoraju malo više nego u prvom filmu i ja zadovoljanHorrorHR wrote:Sve pet, gledat ću film sa guštom u kinu, ali ovi kritičari o kojima pričamo su osnivači Bloody Disgustinga i Dread Centrala, pa nisu baš najozbiljniji tipovi koji se neznaju zabavitiUnreal wrote:Ma moramo gledat ponekad da se kritičari ne znaju zabaviti i uvjek očekuju previše ili shvate stvari preozbiljno
- maddjuro
- dr_gonzo
Jeste ali mu zarada ne opada nego se drži sredine sada je na još na 6 mjestu a zarada je - 26 900 000$ (gura polako ali sigurno)...HorrorHR wrote:Otvorio je box office sa šestim mjestom i $10,050,000
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -