Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
elrania

Post by elrania » 21 Dec 2007, 00:35

parfem
napokon sam pronasla vremena da odgledam i ovo...
hah, ne znam ni sto da kazem bas...pocne zanimljivo, naturalizam, sve fino krasno, te ga za 20 minuta useru, pardon na izrazu, pa se pojave opet zanimljive i neuobicajene scene i opet ga useru i kraj je nekako tulavo razraden... gluma je slaba, ne osjetih neku pretjeranu car i sam film mi je zbilja prazan
knjigu nazalost nisam citala tako da nemam sto za usporedivati, ali film mi je prosjecan. nije los, al nije uopce nesto cega bih se prisjetila za dan, dva, tjedan...

evo malo finiji pristup... sad cu ga malo pretjerat, al buduci da sam i sama lagani fanatik za mirise ( :mrgreen: ) zainteresirah se dosta za ovaj naslov i ocekivala sam da ce i film imati svoju notu, neku car, pomalo bajkovitu, pomalo morbidnu... i da ce jednim dijelom biti zivlji i manje plastican...no samo je nastavio niz ne bas toliko dobrih filmova koje gledah u zadnjih par dana...ajd, u biti je i najbolji koji odgledah iz te grupice zbilja traljavih djela
opcenito, nisam naletila na previse losih kritika i vise-manje svi nesebicno sipaju rijeci hvale sto se ovog uratka tice, ali zbilja mogu rec da nisam ni najmanje odusevljena

Aryx

Post by Aryx » 21 Dec 2007, 00:42

elrania wrote:parfem
hah, ne znam ni sto da kazem bas...pocne zanimljivo, naturalizam, sve fino krasno, te ga za 20 minuta useru, pardon na izrazu, pa se pojave opet zanimljive i neuobicajene scene i opet ga useru i kraj je nekako tulavo razraden... gluma je slaba, ne osjetih neku pretjeranu car i sam film mi je zbilja prazan
knjigu nazalost nisam citala tako da nemam sto za usporedivati, ali film mi je prosjecan. nije los, al nije uopce nesto cega bih se prisjetila za dan, dva, tjedan...

evo malo finiji pristup... sad cu ga malo pretjerat, al buduci da sam i sama lagani fanatik za mirise ( :mrgreen: ) zainteresirah se dosta za ovaj naslov i ocekivala sam da ce i film imati svoju notu, neku car, pomalo bajkovitu, pomalo morbidnu... i da ce jednim dijelom biti zivlji i manje plastican...no samo je nastavio niz ne bas toliko dobrih filmova koje gledah u zadnjih par dana...ajd, u biti je i najbolji koji odgledah iz te grupice zbilja traljavih djela
opcenito, nisam naletila na previse losih kritika i vise-manje svi nesebicno sipaju rijeci hvale sto se ovog uratka tice, ali zbilja mogu rec da nisam ni najmanje odusevljena
meni se film jako svidio , bas bi ga mogao ponovo pogledati :D
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

FilmTV

Post by FilmTV » 21 Dec 2007, 00:45

elrania wrote: knjigu nazalost nisam citala tako da nemam sto za usporedivati, ali film mi je prosjecan
Toplo preporučam, nećeš se razočarati. Knjiga je vrhunska.

elrania

Post by elrania » 21 Dec 2007, 00:51

Aryx wrote:meni se film jako svidio , bas bi ga mogao ponovo pogledati :D
eto ga na, tipicno :mrgreen:

@filmtv: eeh, budem prvom prilikom... a bome nisam dugo ni isla citati nista sto mi nije bilo pod obavezno :?

Aryx

Post by Aryx » 21 Dec 2007, 01:08

elrania wrote:
Aryx wrote:meni se film jako svidio , bas bi ga mogao ponovo pogledati :D
eto ga na, tipicno :mrgreen:
a sta ces :wink:
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Vorador

Post by Vorador » 21 Dec 2007, 01:09

Spartacus - ok filmić. klasika. iako mi je od tih " rimljanskih " filmova daleko najbolji ben-hur

2001: Odiseja u svemiru - gušt. stvarno predivan film.

dr mladjo

Post by dr mladjo » 21 Dec 2007, 08:57

Ocean's Thirteen (2007)-bolji od 12,slabiji od 11..ma jednostavno sve je postalo pre komplicirano.previše za moj ukus...7/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

Vorador

Post by Vorador » 21 Dec 2007, 18:51

A Clockwork Orange - opet pogledao. 100/100 :lol:

jigsaw

Post by jigsaw » 21 Dec 2007, 19:17

Ocean 's Eleven - predobro 5/5, (osmi puta pogledao) :D

Betmen

Post by Betmen » 21 Dec 2007, 20:08

Aryx wrote:
elrania wrote:parfem

meni se film jako svidio , bas bi ga mogao ponovo pogledati :D
Meni se isto svidio, gluma mi je isto ok, daleko od lose. Bas ljepo prikazuje kak je taj lik sirov i sto ce sve napraviti da ispuni svoju zelju.

maddjuro

Post by maddjuro » 21 Dec 2007, 20:51

fortress s christopherom lamberomm- super film gledao sam ga davno, i još je uvjek zanimljiv
I may be an idiot, but i am no fool.

Unreal

Post by Unreal » 21 Dec 2007, 21:57

Urban Justice http://www.imdb.com/title/tt0910934/ . Onako ok film za pogledati jer ima puno akcije i nije dosadan,ali priča je neorginalna(ubiju mu sina pa ga otac osvečuje),predvidljiva na trenutke i kraj je glup. Makar film ima puno akcije zbog malog budgeta vjerojatno koriste toliko čudan slow motion efekt(kakvog koriste svi jeftini akcići) kod nekih scena smrti i činilo mi se da se kadrovi u nekim trenutcima akcije ponavljaju. Steven Seagal mi je teško popušiti kao junaka budući da ima veći trbuh :lol: ,no važno je da razbija. Nisam neki fan Segala,ali sam uživao u nekim njegovim starijim akcićima,a ovi novi koji idu direktno na dvd su večinom sranje pa mogu reči da mu je ovo uz Belly of the Beast najbolji film koj je snjimio u 8 godina pa bi trebao zadovoljit Seagal fanove i može poslužiti da se ubije 1 i pol sat,ali ipak zaboravljiv film i ništa posebno.
Ocjena 3/5

john_constantine

Post by john_constantine » 21 Dec 2007, 22:37

Djuro21 wrote:fortress s christopherom lamberomm- super film gledao sam ga davno, i još je uvjek zanimljiv
ali nikada mi nije jasna ta nebuloza da fortress prevodimo kao utvrda 2. :roll:
Michel puši karu.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 22 Dec 2007, 00:28

I think I love my wife,komedija s Chris Rockom ,niš posebno,oke film za pogledat, 6/10.

http://www.imdb.com/title/tt0770772/
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

maddjuro

Post by maddjuro » 22 Dec 2007, 00:38

počeo sam gledat aqua teen hunger force- serija nije loša, ali vidih i boljih crtića
I may be an idiot, but i am no fool.

Post Reply