Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
pure_evil

Post by pure_evil » 19 Dec 2007, 18:31

FilmTV wrote:
pure_evil wrote:pulp fiction again :prayer:
Imali smo u skoli zadatak napraviti trailer za film i ja sam radio za taj...odusevljen kako sam dobro napravio :)
Baci ga na net pa da vidimo!
Nemam ga doma u skoli je...u sutra cu sprzit na cd pa cu ga uploadat...samo ima 450 mb pa je malo problem,a traje tek nesto vise od 2 min nije mi jasno kako tako puno mb

FilmTV

Post by FilmTV » 19 Dec 2007, 18:56

pure_evil wrote:
FilmTV wrote:
pure_evil wrote:pulp fiction again :prayer:
Imali smo u skoli zadatak napraviti trailer za film i ja sam radio za taj...odusevljen kako sam dobro napravio :)
Baci ga na net pa da vidimo!
Nemam ga doma u skoli je...u sutra cu sprzit na cd pa cu ga uploadat...samo ima 450 mb pa je malo problem,a traje tek nesto vise od 2 min nije mi jasno kako tako puno mb
Probaj ga konvertirati u divx ili xvid pa ce biti manji :)

john_constantine

Post by john_constantine » 19 Dec 2007, 21:38

hot rod - jako zabavna i lagana komedija, na prvi pogled kao uobičajena američka komedija za retardirane gledatelje (mislim, retardirani likovi...), ali zabavan humor, kaskaderske scene, simpatični likovi, glazba i jako dobar odnos između očuha i sina. I originalna ideja. prezabavno. :D :D Ali glazba je najjača. :prayer: :prayer: :prayer:
Michel puši karu.

dr mladjo

Post by dr mladjo » 19 Dec 2007, 21:52

john_constantine wrote:hot rod - jako zabavna i lagana komedija, na prvi pogled kao uobičajena američka komedija za retardirane gledatelje (mislim, retardirani likovi...), ali zabavan humor, kaskaderske scene, simpatični likovi, glazba i jako dobar odnos između očuha i sina. I originalna ideja. prezabavno. :D :D Ali glazba je najjača. :prayer: :prayer: :prayer:
:evil: .to je odlična posveta 80-im..ti bi kao poznavatelj 80ih trebao prepoznat one suptilne detalje..
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

dr mladjo

Post by dr mladjo » 20 Dec 2007, 01:47

Extras" The Extra Special Series Finale (2007) -:prayer: :prayer: :prayer: .odlično finale.nisam mogao ni zamislit da će ovako dobro završit..iznenadila me ozbiljnost film(zbog dužine ga više smatram filmom)..u jednom sceni su mi oči zasuzile..ricky živio nam vjećno i pravio ovakve serije 10/10

Betmen

Post by Betmen » 20 Dec 2007, 12:50

dr mladjo wrote:
john_constantine wrote:hot rod - jako zabavna i lagana komedija, na prvi pogled kao uobičajena američka komedija za retardirane gledatelje (mislim, retardirani likovi...), ali zabavan humor, kaskaderske scene, simpatični likovi, glazba i jako dobar odnos između očuha i sina. I originalna ideja. prezabavno. :D :D Ali glazba je najjača. :prayer: :prayer: :prayer:
:evil: .to je odlična posveta 80-im..ti bi kao poznavatelj 80ih trebao prepoznat one suptilne detalje..
hahha upiso sam se od smjeha kad onaj japanac dijeli letke :D i kad ovaj sazna da mu je ocuh bolestan, i pocne se derat i will smah your face until u repsct me :D

Ma film je totalna ludnica, odma napocetku skuzis da je "drukcijii" kod one scene di idu zapaliti petarde, i nis ne pukne :) bas blesavi humor :D

i luv it

dr mladjo

Post by dr mladjo » 20 Dec 2007, 12:57

scena kad pleše u šumi.davno sam gledao flashdance pa me zanima jel iz tog filma ta glazba....

Betmen

Post by Betmen » 20 Dec 2007, 14:54

Mr. Woodcock http://www.imdb.com/title/tt0419984/

Heheh, glupava komedija, nekoliko puta sam se ljepo nasmijao :D
Obozavam ovakve komedije di se mozes izvalit, odmorit i tu i tam malo nasmijat :D

Betmen

Post by Betmen » 20 Dec 2007, 14:57

The Heartbreak Kid http://www.imdb.com/title/tt0408839/

Ben stiller :)
njegov stari mi ide na kurac, ali ima u filmu jedan dobru catch frazu koju cu koristiti subotom, lets crush some pussy !!!:)

Forica film, isti stil i kategorija kao gore navedeni.

Al meni cak ima i istine :) jer dosta cura izgleda ljepo, nevino, drago a onda kad ti sve ispricaju di su bile i kaj su radile... ahm :D

pure_evil

Post by pure_evil » 20 Dec 2007, 16:58

Nista od trailera nemogu ga uploadat

John_Ryder

Post by John_Ryder » 20 Dec 2007, 17:35

Guess who - odlična komedija s Ashtonom Kutcherom,smiješno i zabavno. 9/10

http://www.imdb.com/title/tt0372237/
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Dec 2007, 18:31

Betmen wrote:
dr mladjo wrote:
hahha upiso sam se od smjeha kad onaj japanac dijeli letke :D i kad ovaj sazna da mu je ocuh bolestan, i pocne se derat i will smah your face until u repsct me :D

Ma film je totalna ludnica, odma napocetku skuzis da je "drukcijii" kod one scene di idu zapaliti petarde, i nis ne pukne :) bas blesavi humor :D

i luv it
ma to mi je ono smetalo kod 80 - tih... :oops: Ali opet ću to gledati, jako je zabavan film i stvarno vrijedan više gledanja. A dijalozi su isto najjači, jbt. A tek tučnjava protiv vlastitog oca na kraju filma.
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Dec 2007, 18:34

Djevojka od milijun dolara - ma ono ženski film, podsjeti te kako ćeš i ti ostarjeti kao naši omiljeni glumci. A na kraju filma samo liješ potoke suza, uobičajena ironija, turoban ton i sve to. Nekako mi je to previše naivno... Svaka čast clintu na atmosferi filma i to, dobre scene boksa, ali jednostavno nekako mi ispada smiješno sve to kako uspijeva izvlačiti suze iz gledatelja... Ima on i boljih filmova.
P.S.
Ne kažem nužno da je to loš film, i ja sam puštao suze, jbt. :oops: :oops: :oops:
Michel puši karu.

dr mladjo

Post by dr mladjo » 20 Dec 2007, 18:39

john_constantine wrote: P.S.
Ne kažem nužno da je to loš film, i ja sam puštao suze, jbt. :oops: :oops: :oops:
u ovolikoj ponudi tako loših filmova,mainstreama...svaki film koji čovjeka gane na suze je hvalevrijedan...

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Dec 2007, 18:42

dr mladjo wrote:
john_constantine wrote: P.S.
u ovolikoj ponudi tako loših filmova,mainstreama...svaki film koji čovjeka gane na suze je hvalevrijedan...
potpis. :wink:
Michel puši karu.

Post Reply