Koju pjesmu trenutačno slušate?
- la terza madre
- la terza madre
- Wendigo
ako voliš kvalitetan death (nije baš čisti death no dobro..). can´t miss..HorrorHR wrote:idem na last.fm vidit' šta je taj nilela terza madre wrote:mi imam....sve...ali bas sve...i piramidu koja je limitirana na 1000 komada....
np: Therion - Adulruna Rediviva
sve mi se više sviđa ovaj zadnji album, a kad sam ga tek nabavio bio mi je bezveze, ista situacija kao i Twist in the Myth od Guardiana..
- la terza madre
ja mislim da...Therion nije death metal...on je Kvalitetan metal. neki ga zovu i gothic. ali za mene je to ne definirano kao recimo Nevermore sta nemozes definirat.Wendigo wrote:
ako voliš kvalitetan death (nije baš čisti death no dobro..). can´t miss..
sve mi se više sviđa ovaj zadnji album, a kad sam ga tek nabavio bio mi je bezveze, ista situacija kao i Twist in the Myth od Guardiana..
Therion je prije bio death/ black metal...ali nakon sta je Christofer Johnsson gitarista theriona izgubio glas onda su presli na malo drukcije pjevanje i to ih drzi do dan danas. sad su therion jako dobar metal bend sa odlicnim vokalima i super pjesmama. recimo meni osobno onaj death metal therion ne svidja.
a od death metal bendova...od kojih mi je daleko najkvalitetniji i najorginalniji Nile, tu mogu svrstat i bendove poput Hate eternala,Vader, Behemoth.
Dying fetus, pa do Napalm death-a i Cannibal corpsa...to su oni od poznatijih bendova ima i drugih bendova koji su isto dosta kvalitetni ali manje poznati.
[img]http://i7.photobucket.com/albums/y252/ramzes666/grimnun-1.gif[/img][img]http://i7.photobucket.com/albums/y252/ramzes666/aliencat.gif[/img][img]http://i7.photobucket.com/albums/y252/ramzes666/grimnun2.gif[/img]
- Wendigo
hehe, naravno da Therion nije death..la terza madre wrote:ja mislim da...Therion nije death metal...on je Kvalitetan metal. neki ga zovu i gothic. ali za mene je to ne definirano kao recimo Nevermore sta nemozes definirat.Wendigo wrote:
ako voliš kvalitetan death (nije baš čisti death no dobro..). can´t miss..
Therion je prije bio death/ black metal...ali nakon sta je Christofer Johnsson gitarista theriona izgubio glas onda su presli na malo drukcije pjevanje i to ih drzi do dan danas. sad su therion jako dobar metal bend sa odlicnim vokalima i super pjesmama. recimo meni osobno onaj death metal therion ne svidja.
a od death metal bendova...od kojih mi je daleko najkvalitetniji i najorginalniji Nile, tu mogu svrstat i bendove poput Hate eternala,Vader, Behemoth.
Dying fetus, pa do Napalm death-a i Cannibal corpsa...to su oni od poznatijih bendova ima i drugih bendova koji su isto dosta kvalitetni ali manje poznati.
np: Therion - Darkside of Eden
- dodo
- elrania