Najdraže Marke
- Freddy
Najdraže Marke
koje su vam najdraže marke obuča,znači-jakne hlače,trenirke,tenisice,majce,kape
meni,,,uglavnom furam se na navigare,imam pun k.... majci i jakni od navigarea,trenirke samo furam,za mene nema hlača ni traperica,a to su uglavnom puma i reebok
meni,,,uglavnom furam se na navigare,imam pun k.... majci i jakni od navigarea,trenirke samo furam,za mene nema hlača ni traperica,a to su uglavnom puma i reebok
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- dodo
- elrania
ne patim bas na to... ako mi se predmet cini kvalitetnim i povoljnim, uzet cu, neovisno o tome gdje se on nalazio
prije sam redovito kupovala levi's traperice i moram rec da sam bila jako zadovoljna... ne nosim traperice vec neko vrijeme, ali imam jos uvijek jedne sive, koje su sad tolko isprane nakon par godina nosenja, u ormaru i zao mi ih je baciti
opcenito ciljam na to da odjevni predmet ne bude kricav, saren, napadan, da nije bas siroko i drzim se neutralnijih boja; siva, crna, bijela i ubaci se katkada crvena i sl.
al nakon dugog nenosenja boja, pocnu mi falit...rebala bih uskoro krenut u malu obnovu...
cak planiram neke stvari dat skrojiti, jer ispada na kraju puno jeftinije i bar mi bude tocno po ukusu
od sportske obuce sam prije dosta cesto uzimala nike i onda sam presla na lotto
trenirke gotovo nikad ne nosim, osim po kuci, ali upecah neke lijepe od nikea koje bih definitivno nosila negdje po ljeti... ovako mi se zbilja nebi uklapale u cijeli "image"
prije sam redovito kupovala levi's traperice i moram rec da sam bila jako zadovoljna... ne nosim traperice vec neko vrijeme, ali imam jos uvijek jedne sive, koje su sad tolko isprane nakon par godina nosenja, u ormaru i zao mi ih je baciti
opcenito ciljam na to da odjevni predmet ne bude kricav, saren, napadan, da nije bas siroko i drzim se neutralnijih boja; siva, crna, bijela i ubaci se katkada crvena i sl.
al nakon dugog nenosenja boja, pocnu mi falit...rebala bih uskoro krenut u malu obnovu...
cak planiram neke stvari dat skrojiti, jer ispada na kraju puno jeftinije i bar mi bude tocno po ukusu
od sportske obuce sam prije dosta cesto uzimala nike i onda sam presla na lotto
trenirke gotovo nikad ne nosim, osim po kuci, ali upecah neke lijepe od nikea koje bih definitivno nosila negdje po ljeti... ovako mi se zbilja nebi uklapale u cijeli "image"
- Dragonrage
- A$H
Ne patim za markama..jedino su tenisice uvijek Skechers i to samo radi dizajna...(Uvijek kupujem crne tenisice,pa mi ide na kurac kad vidim kod svih nike-ovih i nekih adidas-ovih modela logo preko cijele jebene tenisice,ovdje je malo "s" iza i to je sve...)
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- horkolerbus
- dr_gonzo
Ne patim za markama
, ali ako je nešto kvalitetno od maraka onda je to:
Converse All Star - za patike
Lee Cooper - za jeans
Nivea - za kreme
Sharp i Telefunken - za TV-e
Atari - za konzole
Aiwa - za radio kazetofone
Žuja i Guinness - za pivo
THC, Blizzard, Valve Software i SEGA - za video igre
HorrorHR - za kvalitetu trash i ostalih podžanrova horora
Lee Cooper - za jeans
Nivea - za kreme
Atari - za konzole
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Donnie Darko
- dr_gonzo
Jebeš jeans od 700-800 čuna kao će to otići k vragu za 3-4 mjeseca... Ponekad ove live marke duraju i duraju 4-5 godine prije nego odu k vragu...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Boby
potpisujemdr_gonzo wrote:Ne patim za markama, ali ako je nešto kvalitetno od maraka onda je to:
Lee Cooper - za jeans
Nivea - za kreme
Atari - za konzole