Što ste zadnje kupili?

Skupljanje figurica, bizarnosti i sve što ne spada pod filmove.
Post Reply
john_constantine

Post by john_constantine » 13 Dec 2007, 21:22

ah, ovo drugo bi mogao nabaviti, radi kolega na poslu koji puše. :wink:
Michel puši karu.

Freddy

Post by Freddy » 13 Dec 2007, 22:42

Wendigo wrote:
Evil Xander wrote:Bio u Zg, po Zitnjaku trazio Hocu to ducan, nasao ga, kvart tako izgleda, a jos je mrak pao, kao da ce mi netko svaki cas reci 'a sad odite na kat, namazite se po trbuhu i opustite se dok vam prodajemo organe na ebayu.' :)

Kupio slijedece:
http://www.hocuto.hr/page_product.asp?id=230

http://www.hocuto.hr/page_product.asp?id=162

http://www.hocuto.hr/page_product.asp?id=210

http://www.hocuto.hr/page_product.asp?id=231

:)

ovaj komarac je prejeben. :wink: moram to do sljedećeg ljeta nabavit. :D
hehe, po Žitnjaku se stvarno nije najpametnije muvati noću, nenaoružan.. :lol:
znam....tam sam prije par god.dobio batina...i ti dosta....pa je ta ekipa kasnije gore prošla neg ja
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

Dragonrage

Post by Dragonrage » 14 Dec 2007, 11:02

HorrorHR wrote:
Dragonrage wrote:Brijem da je zabuna u pitanju je sam već bio spomenuo da je naš distributer dobio 300 komada iako je naručio 500...
Je vidio sam da si spoemnuo tu brojku, ali nisi odgovorio Voradoru dali je 4 ili 5 dvd paket - pomislih možda uz tu informaciju iz Nacionala da je kod na limited 5, a 300 komada od 4dvd seta.
Ne znam za to ali sad sam i j malo zbunjen. Lik koji je kupio to izdanje kod nas i stavio ovu sliku na jednom drugom forumu kaže da su unutra 4 diska iako je to izdanje kod najavljivano kao peterostruko....a čak mislim da i otraga piše šta se nalazi na petom disku... :?

Vorador

Post by Vorador » 14 Dec 2007, 15:20

Dragonrage wrote:
Vorador wrote:
Dragonrage wrote: Nisu fušeri...takvo izdanje su dobili izvana već gotovo. Brijem si da je takvo identično i vanjsko cardboard izdanje.
Inače u zadnje vrijeme su se naši distributeri uvelike popravili...gotovo svaki poznatiji naslov šibaju na dvostrukom izdanju, a počeli su izdavati i serije, boxove i collectiors izdanja pojedinih filmova (Blade Runner, Trabsformers) :D :D
Mislim da su ipak trebali ,na neki način, osigurati da barem svi filmovi budu titlovani. Ipak je ovo Hrvatska i razumijem zašto je to mnoge razočaralo. No nevezano za to. Si primjetio u kave fušerske kutijice se stavljaju ova nova dvostruka izdanja tipa Kagemusha, Goodfellas, Robocop itd? Imaš dojam da će se zdrobiti ako malo jače stisneš a obarada plastike je = 0. Primjetio sam još da su i omoti printani nekako bljedunjavo i da su česte pravopisne greške na tekstovima s poleđine. Možda sam picajzla ali takve stvari me živciraju.
Jebi ga kad nemaju oni utjecaja na to. Čuo sam da su naručili 500 komada a dobili "samo" 300.
Ne znam za Kagemushu ali Goodfellas izdanje je identično vanjskom...a Robocop je vani izašao u metalnom caseu.
Me ne govorim ja o sadržaju na diskovima. Znam da je identičan. Govorim o samom pakiranju ovdje kod nas. Npr. čak je i jedan moj frend ,koji nema običaja kupovati DVDe a kupio je par filmova koji su mu odlični, primjetio da su te kutijice prilično jadno napravljene. Loše obrađena plastika i sami diskovi nisu unutra dobro fiksirani nego ispadaju kad se kutijica otvori. To sam ja prvi puta primjetio na onom DVDu DeepStar Six.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 14 Dec 2007, 15:28

Vorador wrote:
Dragonrage wrote:
Vorador wrote: Mislim da su ipak trebali ,na neki način, osigurati da barem svi filmovi budu titlovani. Ipak je ovo Hrvatska i razumijem zašto je to mnoge razočaralo. No nevezano za to. Si primjetio u kave fušerske kutijice se stavljaju ova nova dvostruka izdanja tipa Kagemusha, Goodfellas, Robocop itd? Imaš dojam da će se zdrobiti ako malo jače stisneš a obarada plastike je = 0. Primjetio sam još da su i omoti printani nekako bljedunjavo i da su česte pravopisne greške na tekstovima s poleđine. Možda sam picajzla ali takve stvari me živciraju.
Jebi ga kad nemaju oni utjecaja na to. Čuo sam da su naručili 500 komada a dobili "samo" 300.
Ne znam za Kagemushu ali Goodfellas izdanje je identično vanjskom...a Robocop je vani izašao u metalnom caseu.
Me ne govorim ja o sadržaju na diskovima. Znam da je identičan. Govorim o samom pakiranju ovdje kod nas. Npr. čak je i jedan moj frend ,koji nema običaja kupovati DVDe a kupio je par filmova koji su mu odlični, primjetio da su te kutijice prilično jadno napravljene. Loše obrađena plastika i sami diskovi nisu unutra dobro fiksirani nego ispadaju kad se kutijica otvori. To sam ja prvi puta primjetio na onom DVDu DeepStar Six.

Ah...od kiosk izdanja niti ne očekujem bolje. iako ima takvih slučajeva i u ovim izdanjima šta izlaze u dućanima...300 recimo. No kao što rekoh...u zadnjih mjesec dana kao da su se počeli popravljati pa ćemo vidjeti kaj će biit u buduće...

Vorador

Post by Vorador » 14 Dec 2007, 15:40

To sam i ja rekao. Kao ,ko j***, s kioska je i košta 25 kn dok nisam skužio da su takve i kod ovih skupljih izdanja npr. GoodFellas, Kagemusha, Unforgiven, Enter the Dragon, Spartacus itd.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 14 Dec 2007, 15:47

Vorador wrote:To sam i ja rekao. Kao ,ko j***, s kioska je i košta 25 kn dok nisam skužio da su takve i kod ovih skupljih izdanja npr. GoodFellas, Kagemusha, Unforgiven, Enter the Dragon, Spartacus itd.
Ne znam gdi si ti kupovao svoja izdanja, ali ova četiri recimo ja imam kod kuće, domaća izdanja i mogu ti reći da se radi o izvrsnim DVD izdanjima...odlične kvalitete...ne mogu se uopće požaliti.

maddjuro

Post by maddjuro » 14 Dec 2007, 22:30

kupih dyd koji je danas izašao na kioske
I may be an idiot, but i am no fool.

Boby

Post by Boby » 15 Dec 2007, 02:24

Potaknul me moj recentni kritički osvrt i kupil sam si DVD "Dr. Jekyll and Mr. Hyde" na kojem su obje verzije; i ona iz '31 i ona iz '41. Oldies-goldies :)

elrania

Post by elrania » 15 Dec 2007, 12:20

klasicne crne kozne rukavice i remen u istom stilu

maddjuro

Post by maddjuro » 15 Dec 2007, 16:10

vratih se iz kauflanda s: kolom, gumeni bombonima, medenjacima i pahuljicama

maddjuro

Post by maddjuro » 18 Dec 2007, 14:02

pljosku s simbolom audia na seb

FilmTV

Post by FilmTV » 18 Dec 2007, 17:17

Djuro21 wrote:pljosku s simbolom audia na seb
:lol: Piješ puno žestice i voziš Audi ili to za poklon?

Dragonrage

Post by Dragonrage » 18 Dec 2007, 17:19

FilmTV wrote:
Djuro21 wrote:pljosku s simbolom audia na seb
:lol: Piješ puno žestice i voziš Audi ili to za poklon?
:lol: :lol: :lol: LOL a nije niš do toga...

Znaš da je Djuro danas pao vozački i da pije samo colu :D :D :D

maddjuro

Post by maddjuro » 18 Dec 2007, 18:43

ja i inače pijem samo colu

Post Reply