Što ste zadnje kupili?
- john_constantine
- Freddy
znam....tam sam prije par god.dobio batina...i ti dosta....pa je ta ekipa kasnije gore prošla neg jaWendigo wrote:Evil Xander wrote:Bio u Zg, po Zitnjaku trazio Hocu to ducan, nasao ga, kvart tako izgleda, a jos je mrak pao, kao da ce mi netko svaki cas reci 'a sad odite na kat, namazite se po trbuhu i opustite se dok vam prodajemo organe na ebayu.'
Kupio slijedece:
http://www.hocuto.hr/page_product.asp?id=230
http://www.hocuto.hr/page_product.asp?id=162
http://www.hocuto.hr/page_product.asp?id=210
http://www.hocuto.hr/page_product.asp?id=231
ovaj komarac je prejeben.moram to do sljedećeg ljeta nabavit.
![]()
hehe, po Žitnjaku se stvarno nije najpametnije muvati noću, nenaoružan..
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- Dragonrage
Ne znam za to ali sad sam i j malo zbunjen. Lik koji je kupio to izdanje kod nas i stavio ovu sliku na jednom drugom forumu kaže da su unutra 4 diska iako je to izdanje kod najavljivano kao peterostruko....a čak mislim da i otraga piše šta se nalazi na petom disku...HorrorHR wrote:Je vidio sam da si spoemnuo tu brojku, ali nisi odgovorio Voradoru dali je 4 ili 5 dvd paket - pomislih možda uz tu informaciju iz Nacionala da je kod na limited 5, a 300 komada od 4dvd seta.Dragonrage wrote:Brijem da je zabuna u pitanju je sam već bio spomenuo da je naš distributer dobio 300 komada iako je naručio 500...
- Vorador
Me ne govorim ja o sadržaju na diskovima. Znam da je identičan. Govorim o samom pakiranju ovdje kod nas. Npr. čak je i jedan moj frend ,koji nema običaja kupovati DVDe a kupio je par filmova koji su mu odlični, primjetio da su te kutijice prilično jadno napravljene. Loše obrađena plastika i sami diskovi nisu unutra dobro fiksirani nego ispadaju kad se kutijica otvori. To sam ja prvi puta primjetio na onom DVDu DeepStar Six.Dragonrage wrote:Jebi ga kad nemaju oni utjecaja na to. Čuo sam da su naručili 500 komada a dobili "samo" 300.Vorador wrote:Mislim da su ipak trebali ,na neki način, osigurati da barem svi filmovi budu titlovani. Ipak je ovo Hrvatska i razumijem zašto je to mnoge razočaralo. No nevezano za to. Si primjetio u kave fušerske kutijice se stavljaju ova nova dvostruka izdanja tipa Kagemusha, Goodfellas, Robocop itd? Imaš dojam da će se zdrobiti ako malo jače stisneš a obarada plastike je = 0. Primjetio sam još da su i omoti printani nekako bljedunjavo i da su česte pravopisne greške na tekstovima s poleđine. Možda sam picajzla ali takve stvari me živciraju.Dragonrage wrote: Nisu fušeri...takvo izdanje su dobili izvana već gotovo. Brijem si da je takvo identično i vanjsko cardboard izdanje.
Inače u zadnje vrijeme su se naši distributeri uvelike popravili...gotovo svaki poznatiji naslov šibaju na dvostrukom izdanju, a počeli su izdavati i serije, boxove i collectiors izdanja pojedinih filmova (Blade Runner, Trabsformers)![]()
Ne znam za Kagemushu ali Goodfellas izdanje je identično vanjskom...a Robocop je vani izašao u metalnom caseu.
- Dragonrage
Vorador wrote:Me ne govorim ja o sadržaju na diskovima. Znam da je identičan. Govorim o samom pakiranju ovdje kod nas. Npr. čak je i jedan moj frend ,koji nema običaja kupovati DVDe a kupio je par filmova koji su mu odlični, primjetio da su te kutijice prilično jadno napravljene. Loše obrađena plastika i sami diskovi nisu unutra dobro fiksirani nego ispadaju kad se kutijica otvori. To sam ja prvi puta primjetio na onom DVDu DeepStar Six.Dragonrage wrote:Jebi ga kad nemaju oni utjecaja na to. Čuo sam da su naručili 500 komada a dobili "samo" 300.Vorador wrote: Mislim da su ipak trebali ,na neki način, osigurati da barem svi filmovi budu titlovani. Ipak je ovo Hrvatska i razumijem zašto je to mnoge razočaralo. No nevezano za to. Si primjetio u kave fušerske kutijice se stavljaju ova nova dvostruka izdanja tipa Kagemusha, Goodfellas, Robocop itd? Imaš dojam da će se zdrobiti ako malo jače stisneš a obarada plastike je = 0. Primjetio sam još da su i omoti printani nekako bljedunjavo i da su česte pravopisne greške na tekstovima s poleđine. Možda sam picajzla ali takve stvari me živciraju.
Ne znam za Kagemushu ali Goodfellas izdanje je identično vanjskom...a Robocop je vani izašao u metalnom caseu.
Ah...od kiosk izdanja niti ne očekujem bolje. iako ima takvih slučajeva i u ovim izdanjima šta izlaze u dućanima...300 recimo. No kao što rekoh...u zadnjih mjesec dana kao da su se počeli popravljati pa ćemo vidjeti kaj će biit u buduće...
- Dragonrage
Ne znam gdi si ti kupovao svoja izdanja, ali ova četiri recimo ja imam kod kuće, domaća izdanja i mogu ti reći da se radi o izvrsnim DVD izdanjima...odlične kvalitete...ne mogu se uopće požaliti.Vorador wrote:To sam i ja rekao. Kao ,ko j***, s kioska je i košta 25 kn dok nisam skužio da su takve i kod ovih skupljih izdanja npr. GoodFellas, Kagemusha, Unforgiven, Enter the Dragon, Spartacus itd.
- elrania
- Dragonrage