The Devil's Rejects

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
shogo

The Devil's Rejects

Post by shogo » 12 Dec 2007, 10:52

neznam dali je itko gledao nabavio sam danas pa ću pogledati???

A$H

Re: The Devil's Rejects

Post by A$H » 12 Dec 2007, 12:28

shogo wrote:neznam dali je itko gledao nabavio sam danas pa ću pogledati???
dobar vic.. :lol:

a gle to je ona vrsta filmova ili ga nakon gledanja voliš ili mrziš..nema sredine..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

jigsaw

Post by jigsaw » 12 Dec 2007, 12:34

Pogledaj pa presudi meni se nije svidio...

elrania

Post by elrania » 12 Dec 2007, 12:35

lol

pogeldala sam film cim je izaso
meni je bio jako dobar, puno bolji od house of 1000 corpses. odlicno mi je to sto se nije ciljalo na direktno na horror zanr nego na neki hibrid drame, trilera s elementima horrora... puno je realniji bio, s bas lijepom notom izopacenosti
soundtrack je super :)

A$H

Post by A$H » 12 Dec 2007, 12:36

elrania wrote:lol

meni je bio jako dobar, puno bolji od house of 1000 corpses. odlicno mi je to sto se nije ciljalo na direktno na horror zanr nego na neki hibrid drame, trilera s elementima horrora... puno je realniji bio, s bas lijepom notom izopacenosti

8)
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

dodo

Post by dodo » 12 Dec 2007, 12:37

elrania wrote:lol

Da se nadovežem prvi dio house of 1000 corpses mi je smeče a ovaj drugi mi je dobar po mom mišljenju slobodno ga pogledaj

Studeni

Post by Studeni » 12 Dec 2007, 13:20

house of 1000 corpses mi je kurac kurčeva.....ovo je masu bolje, ali mi nešto "ne štima" kod tog Zombija....
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off

jigsaw

Post by jigsaw » 12 Dec 2007, 13:35

Studeni wrote:house of 1000 corpses mi je kurac kurčeva.....ovo je masu bolje, ali mi nešto "ne štima" kod tog Zombija....
Također mi je nastavak bolji, ali par postotaka...

House of 1000 Corpses - 20%
The Devil 's Rejects - 25%

Studeni

Post by Studeni » 12 Dec 2007, 14:11

jigsaw wrote:
Studeni wrote:house of 1000 corpses mi je kurac kurčeva.....ovo je masu bolje, ali mi nešto "ne štima" kod tog Zombija....

dosta je bolji, ili da kažem "konkretniji" (bar meni), ali u globalu....jackshit!
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,

Unreal

Post by Unreal » 12 Dec 2007, 14:12

jigsaw wrote:

Ma ne znam dal da pogledam? Prvi dio mi je bio glup i po meni Zombij piše scenarije kao srednjoškolka,a niti nije baš neki redtelj.
(p.s A$H,FilmTv i bilo koji drugi njegovi fanovi poštedite me pljuvanja ili poduka kako je on genijalac :wink: )

Studeni

Post by Studeni » 12 Dec 2007, 19:46

Unreal wrote:
jigsaw wrote:

Ma ne znam dal da pogledam? Prvi dio mi je bio glup i po meni Zombij piše scenarije kao srednjoškolka,a niti nije baš neki redtelj.
(p.s A$H,FilmTv i bilo koji drugi njegovi fanovi poštedite me pljuvanja ili poduka kako je on genijalac :wink: )
pogledaj da se uvjeriš da si bio u pravu! :lol:
kad nema ideja onda samo ubaci "shit,fuck,bitch,......"....
režiserski je on meni dosadan....kad ne zna šta će onda samo trese kameru s ramena.... :twisted:
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,

Unreal

Post by Unreal » 12 Dec 2007, 19:55

Studeni wrote: pogledaj da se uvjeriš da si bio u pravu! :lol:
kad nema ideja onda samo ubaci "shit,fuck,bitch,......"....
režiserski je on meni dosadan....kad ne zna šta će onda samo trese kameru s ramena.... :twisted:
To se slažem u vezi načina n koj je napravio Halloween. Mislim koji loši dijaloge (posebno oni na početku i kraju filma koji me tjeraju da se smjem),nemaštovitosti i gluposti sadrži njegov scenarij. Što se tiće režije odličan mi je vizualan izgleda i ima par solido snimljenih scena,ali kod ubojstva kamera drka i prikazani su iz loših kutova pa nemreš uživat. Scene napetosti su smješne a ne strašne,a boo scarovi su iritantni i nisam nijednom skočio.Ćak je i kraj koj mogao biti nabijen adrenalinom i napetosti je dosadno izveden.
Istina pomalo dosadan redatelj. Po meni bi trebao bi snjimati drame :lol:

FilmTV

Post by FilmTV » 12 Dec 2007, 20:28

Unreal wrote:Ma ne znam dal da pogledam? Prvi dio mi je bio glup i po meni Zombij piše scenarije kao srednjoškolka,a niti nije baš neki redtelj.
Daleko od toga da volim Zombiea ali ne vidim gdje sam ja to pljuvao nekoga zato jer ga ne voli ili pak rekao da je on genijalac :roll:

FilmTV

Post by FilmTV » 12 Dec 2007, 20:29

Unreal wrote:Istina pomalo dosadan redatelj. Po meni bi trebao bi snjimati drame :lol:
Općenito, daleko je teže snimiti kvalitetnu dramu nego horror ;)

Unreal

Post by Unreal » 12 Dec 2007, 20:59

FilmTV wrote: Daleko od toga da volim Zombiea ali ne vidim gdje sam ja to pljuvao nekoga zato jer ga ne voli ili pak rekao da je on genijalac :roll:
Ma mislio sam da ne odemo opet na staru priču o tome kakav je redatelj. Kao što si rekao on je redatelj kojeg mnogi smatraju dobrim,a neki lošim. Osobno nema ništa protiv lika (kao ni kod Uwe Boll) jer ga nisam nikada upoznao,ali ne dopada mi se baš nakon Halloweena. :wink:
FilmTV wrote:Općenito, daleko je teže snimiti kvalitetnu dramu nego horror :wink:
Pa kao redatelj za prave horrce baš i nije obavio dobar posao budući da film nije bio straša,a niti zabavan. Osobno mislim da bi mu možda čak i bolje sjeo drugi žanar. Ma tko zna? Ako su mu strast horror filmovi neka ih radi budući da to voli i filmovi će nači svoju publiku ,ali ipak neka proba izbječi raditi remakove i nastavke nekih filmova koja ja smatram dobrima. :lol:

Post Reply