Kamo zalazite?
- Boby
Kamo zalazite?
Ponukan svojim večerašnjim kućnim pritvorom palo mi je na pamet otvoriti ovaj topic. Dakle, na koja mjesta izlazite tokom vikenda i sve kaj ide uz to.
Mene se obično može vidjeti u Purgeraju, Prački, Melinu, Hard Rocku, 2. Otoku i Dobrom Zvuku. Mjesta mi se sviđaju zbog dobre glazbe i kaj su u samom centru a ionak tam ide ekipa
Mene se obično može vidjeti u Purgeraju, Prački, Melinu, Hard Rocku, 2. Otoku i Dobrom Zvuku. Mjesta mi se sviđaju zbog dobre glazbe i kaj su u samom centru a ionak tam ide ekipa
- john_constantine
- A$H
Re: Kamo zalazite?
Boby wrote:Ponukan svojim večerašnjim kućnim pritvorom palo mi je na pamet otvoriti ovaj topic. Dakle, na koja mjesta izlazite tokom vikenda i sve kaj ide uz to.
gore crveni + Runa,Mali Medo,te svi ostali bircevi di se ne puštaju narodnjaci..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Wendigo
Re: Kamo zalazite?
kada izađem u grad može me se vidjeti na označenim mjestima i ponekad u Route-u 66, Tolkien´s House-u, Medvegradu (starom na Savskoj).. uglavnom ne izlazim baš puno i preferiram "tematske" izlaske poput koncerata, kina itd.. većinu vremena provedem negdje na kvartu sa ekipom ili cuga/pljuga negdje u Maksimiru.Boby wrote:Ponukan svojim večerašnjim kućnim pritvorom palo mi je na pamet otvoriti ovaj topic. Dakle, na koja mjesta izlazite tokom vikenda i sve kaj ide uz to.
- Donnie Darko
- dr_gonzo
To bi ja jednom trbao vidit...kakv im je izbor piva?HorrorHR wrote:Trenutno Booka, Arca i Brasseria top destinacije za pit
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- HorrorHR
- Site Admin
Mislim da niti na jednom nije neka posebna ponuda, osim u Brasseriji gdje ima ipak par extra belgijskih pivi.dr_gonzo wrote:To bi ja jednom trbao vidit...kakv im je izbor piva?HorrorHR wrote:Trenutno Booka, Arca i Brasseria top destinacije za pit
Ja sam dosta klasičan, pa pijem Hoegaarden
U zadnje vrijeme i Karlovačku popijem kada smo recimo na nekoj pumpi (Jednda je preko booke baš)... Popravila se, valjda - pio sam je nakon dubokog pivskog početka
Booka: http://bookathebirc.blog.hr/
- metallicat
- dodo
- Wendigo