Raskrinkavanja (fraudi, zavjere i ostalo)
- John_Ryder
- John_Ryder
- Michel
Re: Raskrinkavanja (fraudi, zavjere i ostalo)
Hehe
Btw., podforum razmjena materijala se ne može vidjeti osim ako se ne prijaviš. Jedini podforum na koji ne može ući kao gost.
Btw., podforum razmjena materijala se ne može vidjeti osim ako se ne prijaviš. Jedini podforum na koji ne može ući kao gost.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- Michel
Moram nešto ubrzo raskrinkati, nisam dugo znam da svima fali. Nego, ovo je poruka za Consa.
Cons, znamo da čitaš. Daj mi reci jel te barem malo sram nakon svih onih ismijavanja kad sam raskrinkavao pedofiliju i Pizzagate, da su to sve sotonisti i kanibali, da imaju svoje rituale i sve te odvratne stvari. Ti ne da nisi vjerovao već si ismijavao kao da sam neka budala usprkos svim dokazima tada. I evo, sad ti se dogodio Epstein dokumenti. Nadam se da ćeš progledat. Voli te tvoj brat, Michel.
Cons, znamo da čitaš. Daj mi reci jel te barem malo sram nakon svih onih ismijavanja kad sam raskrinkavao pedofiliju i Pizzagate, da su to sve sotonisti i kanibali, da imaju svoje rituale i sve te odvratne stvari. Ti ne da nisi vjerovao već si ismijavao kao da sam neka budala usprkos svim dokazima tada. I evo, sad ti se dogodio Epstein dokumenti. Nadam se da ćeš progledat. Voli te tvoj brat, Michel.
- John_Ryder
Baš i ne.Michel wrote: ↑28 Feb 2026, 03:43Moram nešto ubrzo raskrinkati, nisam dugo znam da svima fali. Nego, ovo je poruka za Consa.
Cons, znamo da čitaš. Daj mi reci jel te barem malo sram nakon svih onih ismijavanja kad sam raskrinkavao pedofiliju i Pizzagate, da su to sve sotonisti i kanibali, da imaju svoje rituale i sve te odvratne stvari. Ti ne da nisi vjerovao već si ismijavao kao da sam neka budala usprkos svim dokazima tada. I evo, sad ti se dogodio Epstein dokumenti. Nadam se da ćeš progledat. Voli te tvoj brat, Michel.![]()
Last active:Tue Nov 28, 2023
"Im gonna touch you now." 
- Michel
Opet ti s glupostima. Pa možeš čitati svaki podforum, svaku temu na forumu kao GOST osim razmjena materijala. Tako da Cons sto posto čita, ne budi naivan druže
Kako to dosad nisi shvatio da ne trebaš biti prijavljen kako bi čitao forum
Kako to dosad nisi shvatio da ne trebaš biti prijavljen kako bi čitao forum
- John_Ryder
Kako si ti uvjeren da on čita? ti isto s glupostima
- Michel
Svima nam je poznat njegov personality trait 
- John_Ryder
Pa je, al opet ništa mi ne dokazuje da čita.
Mislim da je fokusiran na forum hr gdje je admin, i reddit.
- Michel
Evo koliko ti toga malo znaš. Nikad nije bio admin, bio je moderator i više nije moderator odavno. Pisao sam o tome ovdje prošle godine. Ni ne piše više često tamo. Napisao je prije koji dan jedan post u vezi stripa, ostalo jako slabo. Samo par komentara ove godine. Na redditu je baniran.
Tako da uz sve to dopusti meni koji zna više i prati sve to da znam kako on čita to ti je 1/1
Tako da uz sve to dopusti meni koji zna više i prati sve to da znam kako on čita to ti je 1/1
- John_Ryder
Dobro gospodine Stalkeru,nisam Vas prepoznao.Michel wrote: ↑28 Feb 2026, 12:19Evo koliko ti toga malo znaš. Nikad nije bio admin, bio je moderator i više nije moderator odavno. Pisao sam o tome ovdje prošle godine. Ni ne piše više često tamo. Napisao je prije koji dan jedan post u vezi stripa, ostalo jako slabo. Samo par komentara ove godine. Na redditu je baniran.
Tako da uz sve to dopusti meni koji zna više i prati sve to da znam kako on čita to ti je 1/1![]()
Isprike.
- Michel
Zapravo to mene samo ljudi obavještavaju, ništa strašno. Drago mi je da se razumijemo 
- Inferno
Danasnji svijet je kombinacija 60% vrli novi svijet, 25% 1984. i 15% životinjska farma
- John_Ryder