Nova godina / slavlja i izlasci općenito
- Michel
Re: Nova godina / slavlja i izlasci općenito
Znojne su i smrde
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- John_Ryder
- John_Ryder
Gdje ste dočekali novu godinu momci?
"Im gonna touch you now." 
- maddjuro
Ko za jarca; lijepo sam isao spavati oko 12:30 kada su se susjedi ispucali. Oko 1:30 me je uklještio živac u ramenu da se nikako nisam mogao namjestiti da me popusti. Jedno 6h sam se vrtio pokusavajuć zaspat. Al nikako da popusti
I may be an idiot, but i am no fool.
- John_Ryder
auuuu, jesi se bar kole napio?
- Michel
U toplini svojeg doma sa svojim životinjama i uz filmove 
- John_Ryder
- John_Ryder
Consovi pokušaji creepy uleta.john_constantine wrote: ↑14 Dec 2011, 21:36koga? Ah, možeš u petom ili ljeti doći kod mene u Zagorje. Izolirani smještaj imam, prirodu, i povedem te u obilazak Varaždina, Trakošćana i slično, na tih par dana.Asfodel wrote:Uh, ove su me slike sjetile crnih dana kad sam i ja imala slične nedamske-ispod-stola-ležeće fotke s Nove (s kojih sam se odtegala) Neću potkrijepit dokazima, al znam da bi se Greenu svidjele hulahopke
![]()
Ako šta volim, onda je to slaviti Novu (uz još par godišnjih slavlja mi predstavlja vrh), jer imam filozofiju da čemu sve ako ne mogu partijati u životu.
Ove godine bih rado htjela da se ostvario neki od couchsurferskih planova u obližnjim zemljamaal jbg.. po običaju ću živjeti i upoznavati nova mjesta preko albuma na fejsu prijatelja.
Tak da ću dati 100kn za hranu/cugu/tancanje u provjereno dobrom prostoru. Samo moram imati ravan đon ako želim izdržati do jutra![]()
- Inferno
Jao e najjače su one priče di je kao na aplikacijama nalazio žene da ih jebe pred mužem kaoJohn_Ryder wrote: ↑20 Jan 2026, 18:21Consovi pokušaji creepy uleta.john_constantine wrote: ↑14 Dec 2011, 21:36koga? Ah, možeš u petom ili ljeti doći kod mene u Zagorje. Izolirani smještaj imam, prirodu, i povedem te u obilazak Varaždina, Trakošćana i slično, na tih par dana.Asfodel wrote:Uh, ove su me slike sjetile crnih dana kad sam i ja imala slične nedamske-ispod-stola-ležeće fotke s Nove (s kojih sam se odtegala) Neću potkrijepit dokazima, al znam da bi se Greenu svidjele hulahopke
![]()
Ako šta volim, onda je to slaviti Novu (uz još par godišnjih slavlja mi predstavlja vrh), jer imam filozofiju da čemu sve ako ne mogu partijati u životu.
Ove godine bih rado htjela da se ostvario neki od couchsurferskih planova u obližnjim zemljamaal jbg.. po običaju ću živjeti i upoznavati nova mjesta preko albuma na fejsu prijatelja.
Tak da ću dati 100kn za hranu/cugu/tancanje u provjereno dobrom prostoru. Samo moram imati ravan đon ako želim izdržati do jutra![]()
- John_Ryder
preko smokviceInferno wrote: ↑20 Jan 2026, 18:36Jao e najjače su one priče di je kao na aplikacijama nalazio žene da ih jebe pred mužem kaoJohn_Ryder wrote: ↑20 Jan 2026, 18:21Consovi pokušaji creepy uleta.john_constantine wrote: ↑14 Dec 2011, 21:36
koga? Ah, možeš u petom ili ljeti doći kod mene u Zagorje. Izolirani smještaj imam, prirodu, i povedem te u obilazak Varaždina, Trakošćana i slično, na tih par dana.![]()
koji faker
- Inferno
Vjerojatno ima novih avantura, valjda će ih podijeliti tuJohn_Ryder wrote: ↑20 Jan 2026, 19:17preko smokvice![]()
- John_Ryder
neće, odustao je od ovog foruma jer ga je mišel izvrijeđao, sad je na reditu i forum.hr
- Michel
Ja sam Gospodin, ne vrijeđam. U niti jednom trenutku ga nisam vrijeđao, ali on mene je konstantno ponižavao i ja sam šutio na sve to. I onda kad sam ga odlučio raskrinkati, čovjek se naljutio i pokupio
a raskrinkao sam ga bez vrijeđanja već samo ogulio do kože. Istina mu se nije svidjela, ali i dalje ga volim. Znam da čita, fališ nam svima 
- John_Ryder
- Michel
Znaš jako dobro kako