Dexter
-
John_Ryder
Re: Dexter
jebote pa ti ćeš imat novu najdražu seriju, ne sjećam se da si za neku seriju ovakve ocjene djelio 
- Michel
Neću, imam serija prije Dextera iako je Dexter zasad odlična serija. Ali serije poput Sopranosa, Dosjei X, Žice su posebna kategorija. Naravno, ako ovako Dexter nastavi, možda je uguram u rubni top 10 na 10. mjesto što je strahovito visoko jer sam puno serija pogledao.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- Michel
Btw., Dexter je daleko od savršene serije. Sad si me s ovim isprovocirao i sad ću je kritizirat i davati manje ocjene
jer da si čitao, vidio bi da sam od početka govorio nekoliko puta da je jako nerealna serija, ali da to opraštam jer sam prihvatio ta pravila jer je takva serija. E pa sad neću toliko prihvaćat.
An Inconvenient Lie - evo recimo u ovoj epizodi i općenito sad kao Dexter ide na sastanke jer je ovisnik o heroinu što Rita misli. Zar to nije jebeno glupo da Rita nije to javila barem njegovoj sestri. Pa znaju se, Rita ga voli i još je odbio ići nakon prvog sastanka. Rita bi sigurno javila barem njegovoj sestri da je serija iti malo realna. Ali nije javila jer ne paše u narativ serije. Bilo je dosta debilnih stvari u ovoj epizodi. I kako Dexter ubija mislim onog prodavača automobila uspava na parkingu. Je da je noć, ali daj molim te pa tako se to ne radi baš glupo. isto nova kapetanica i njezin zaručnik kog realno boli kurac za ta dva lika. Doakes postao naporan, samo prati Dextera i sad je sve riješeno jer je vidio da je Dexter ovisnik. Nevjerojatno glupo jer nas cijelo vrijeme nabrijavaju na Doakesa i Dextera i sve vodi k tome da će ga Dexter u jednom trenutku ubiti i kao da se nisu mogli sjetiti kako da sve to riješe, ajmo mi staviti Dextera na sastanke o ovisnicima i dosta story arcova će se riješiti, a pritom ćemo ubaciti novi, a znaš što je to? Jebena sapunica gdje će sad Rita biti ljubomorna na onu crnu žensku koje je na sastanku sa Dexterom. Eto, vidiš li kako je zapravo lako. Jel vidiš što sve opraštam seriji, a ovo je samo jedna epizoda. No, ipak sam odlučio dosta stvari oprostiti jer serija igra po tim pravilima. 8/10
Inače, glumica koja glumi Debru. Jennifer Carpenter, gornji dio face joj je stvarno lijep. Oči jako lijepe, obrve, ali donji dio face katastrofa i onda kad joj vidiš cijelo lice, jako čudna kombinacija.
An Inconvenient Lie - evo recimo u ovoj epizodi i općenito sad kao Dexter ide na sastanke jer je ovisnik o heroinu što Rita misli. Zar to nije jebeno glupo da Rita nije to javila barem njegovoj sestri. Pa znaju se, Rita ga voli i još je odbio ići nakon prvog sastanka. Rita bi sigurno javila barem njegovoj sestri da je serija iti malo realna. Ali nije javila jer ne paše u narativ serije. Bilo je dosta debilnih stvari u ovoj epizodi. I kako Dexter ubija mislim onog prodavača automobila uspava na parkingu. Je da je noć, ali daj molim te pa tako se to ne radi baš glupo. isto nova kapetanica i njezin zaručnik kog realno boli kurac za ta dva lika. Doakes postao naporan, samo prati Dextera i sad je sve riješeno jer je vidio da je Dexter ovisnik. Nevjerojatno glupo jer nas cijelo vrijeme nabrijavaju na Doakesa i Dextera i sve vodi k tome da će ga Dexter u jednom trenutku ubiti i kao da se nisu mogli sjetiti kako da sve to riješe, ajmo mi staviti Dextera na sastanke o ovisnicima i dosta story arcova će se riješiti, a pritom ćemo ubaciti novi, a znaš što je to? Jebena sapunica gdje će sad Rita biti ljubomorna na onu crnu žensku koje je na sastanku sa Dexterom. Eto, vidiš li kako je zapravo lako. Jel vidiš što sve opraštam seriji, a ovo je samo jedna epizoda. No, ipak sam odlučio dosta stvari oprostiti jer serija igra po tim pravilima. 8/10
Inače, glumica koja glumi Debru. Jennifer Carpenter, gornji dio face joj je stvarno lijep. Oči jako lijepe, obrve, ali donji dio face katastrofa i onda kad joj vidiš cijelo lice, jako čudna kombinacija.
-
John_Ryder
ahhahahahahahahha pališ se ko šibica
- Michel
-
John_Ryder
stigla nova epizoda Dexter Resurrection, naravno gleda se odmah, jer sam skroz u toku.Kolega Mišel mora još puno špinata papati da dođe do ove razine hehe, ali dobar je ima nade za njega
- Michel
Druže, ja trebam puno popapati žganaca? Druže, objasni onda ovo...
See-Through - ne sviđa mi se gdje ova sezona vodi. Maria na kraju jebe onog zaručnika od kapetanice kakva sapunica. Dexter i onaj iritantni njegov sponzor, kako je ženska antipatična. Debra je kurva to je sigurno i već vidim kako će se skompati s onim starijim detektivom. Doakes opet upucao jer je debil ide na svoju ruku sve raditi. Alge i to je novi trag. 7/10
Kao što vidiš, ovo je bila moja fantazija i test za tebe. Sad si se razotkrio da nisi ni gledao nikad Dextera već si vjerojatno samo čitao na netuMichel wrote: ↑21 Aug 2025, 23:46Hehehe
It's Alive! - u početku druge sezone Dexter se nalazi na rubu, ne osjeća se živim i sve mu ide na krivo. Ne može ubiti onog slijepca pa mu onaj latino gangster pobjegne dok ga Doakes prati. Taj Doakes isto nije normalan, ali dobro ima dobar osjećaj u vezi Dextera. Rita me živcirala sa Paulom ali na kraju se ono dogodilo pa neće više biti s njim problema. Debra se polagano vratila na posao. Iščekivao sam vidjeti tko će biti novi big bad to jest novi serijski ubojica, ali zasad po samome kraju epizode, lovit će Dextera koji se odjednom osjeća živim. Uh, nemam ništa protiv, vidjet ćemo kako će se snaći. I da, na kraju epizode se dogodilo što smo mi shipperi očekivali. Vrući i senzualni seks ispod tuša između Dextera i Marie. Ajme meni, kako je dobro izgledalo, Maria je bila top top. Znam da je Dexter ne voli, ali kako su dobro izgledali zajedno pod tom tušem. 8.7/10
See-Through - ne sviđa mi se gdje ova sezona vodi. Maria na kraju jebe onog zaručnika od kapetanice kakva sapunica. Dexter i onaj iritantni njegov sponzor, kako je ženska antipatična. Debra je kurva to je sigurno i već vidim kako će se skompati s onim starijim detektivom. Doakes opet upucao jer je debil ide na svoju ruku sve raditi. Alge i to je novi trag. 7/10
-
John_Ryder
Druže, ja sam pogledao sve do jedne epizode, a ti si, jebiga...još noobMichel wrote: ↑22 Aug 2025, 21:06Druže, ja trebam puno popapati žganaca? Druže, objasni onda ovo...
Kao što vidiš, ovo je bila moja fantazija i test za tebe. Sad si se razotkrio da nisi ni gledao nikad Dextera već si vjerojatno samo čitao na netuMichel wrote: ↑21 Aug 2025, 23:46Hehehe
It's Alive! - u početku druge sezone Dexter se nalazi na rubu, ne osjeća se živim i sve mu ide na krivo. Ne može ubiti onog slijepca pa mu onaj latino gangster pobjegne dok ga Doakes prati. Taj Doakes isto nije normalan, ali dobro ima dobar osjećaj u vezi Dextera. Rita me živcirala sa Paulom ali na kraju se ono dogodilo pa neće više biti s njim problema. Debra se polagano vratila na posao. Iščekivao sam vidjeti tko će biti novi big bad to jest novi serijski ubojica, ali zasad po samome kraju epizode, lovit će Dextera koji se odjednom osjeća živim. Uh, nemam ništa protiv, vidjet ćemo kako će se snaći. I da, na kraju epizode se dogodilo što smo mi shipperi očekivali. Vrući i senzualni seks ispod tuša između Dextera i Marie. Ajme meni, kako je dobro izgledalo, Maria je bila top top. Znam da je Dexter ne voli, ali kako su dobro izgledali zajedno pod tom tušem. 8.7/10![]()
- Michel
The Dark Defender - napokon odlična epizoda. Dexter se opušta, ali i pazi. Na kraju kamera na doku, samo ne kužim kako to on nije znao. Deb i onaj FBI agent jebu se pogledima, a on stariji od nje 30 godina. 8.6/10
-
John_Ryder
Ova epizoda je 8.4 najviše, ajmo malo biti realniji.
Hvala.
- Michel
Dex, Lies, and Videotape - dosta sapunice, ali vrhunska epizoda. Jedini minus je što stvarno idu putem da Debra i Landly imaju nešto bljak i fuj što propagiraju to. Ali da je Keith Carradine odličan kao i uvijek, to jest. Žao mi je Rite iako su Lila i Dexter imali bolji i vrućiji seks od Dextera i Rite. Ostalo je bilo jako napeto pogotovo oko kamere i napokon se Doakes vratio istraživanju Dextera. To mi je među boljim stvarima jer dodaje dodatnu dinamiku seriju. Dexter ne zna s osjećajima, ne zna kad treba reći istinu i kako je to rekao Riti je baš ispalo okrutno. 9/10
- Michel
That Night, a Forest Grew - joj ova Lila, jedva čekam da se nje riješi i vrati Riti. Dexteru dragi, moraš voljet Ritu, znam da ti je stalno do nje i njezine djece. To je taj put. I kako dobre scene između njega i Doakesa, kako mu je namjestio. Minus opet Debra i Landly ajoj kakav cringe. 8/10
Napisao sam čak i jednu molitvu za Dextera i protiv Lile da se spasi.
Molitva za Dextera
Bože tame i svjetla,
pogledaj na Dextera, izgubljenog među sjenama svoje prošlosti.
Znam da nosi teret koji ne razumijemo,
ali vjerujem da u njemu još ima čovjeka,
ne samo čudovišta.
Odvrati ga, molim te, od one koja hrani njegovu tamu,
od Lile, što potiče njegovu destrukciju,
i vrati ga Riti,
koja vidi u njemu nešto više,
nešto vrijedno ljubavi, oprosta i novog početka.
Daj mu snagu da bira svjetlo,
da ne zaboravi nježnost djeteta koje ga zove "tata",
i da shvati,
da biti čovjek znači više nego samo kontrolirati tamu.
Amen.
Napisao sam čak i jednu molitvu za Dextera i protiv Lile da se spasi.
Molitva za Dextera
Bože tame i svjetla,
pogledaj na Dextera, izgubljenog među sjenama svoje prošlosti.
Znam da nosi teret koji ne razumijemo,
ali vjerujem da u njemu još ima čovjeka,
ne samo čudovišta.
Odvrati ga, molim te, od one koja hrani njegovu tamu,
od Lile, što potiče njegovu destrukciju,
i vrati ga Riti,
koja vidi u njemu nešto više,
nešto vrijedno ljubavi, oprosta i novog početka.
Daj mu snagu da bira svjetlo,
da ne zaboravi nježnost djeteta koje ga zove "tata",
i da shvati,
da biti čovjek znači više nego samo kontrolirati tamu.
Amen.
- Michel
Morning Comes - omg molitva je pomogla ljudi, molitva je pomogla jer se Dexter maknuo od Lile, ali kakva epizoda. Najbolja ove sezone napeto od početka do kraja. Skužili su Landly, Debra i Bautista da je stvarno ubojica jedan od njih. Koliko će sad Debri trebati da skuži kako je Dexter taj. Morat će joj zvoniti u glavi, a tek Doakes i njegov upad u Dexterov stan i pronalazak otisaka krvi. Kako će to Dexter objasniti auuuu. 9.5/10
- Michel
Resistance Is Futile - uh kakva epizoda, kao da je finale. Obožavam vidjeti u serijama scene za koje se onda pitam ok kako će oni to riješiti, koji je način kao to sa otiske i eto, sve su lijepo riješili a da opet bude nevjerojatno napeto. Jedino me naživcirao Doakes, pa mogao im je opet reći da je Dexter ubojica, mogao je bez obzira što mu možda ne bi vjerovali jer je pratio i napadao Dextera ali svejedno mogao je. Ovako njihov obračun na kraju, ali Doakes je živ. Umrijet će sto posto, to znamo jer ništa drugi Dexteru ne preostaje, ali ostaje vidjeti kako. Cijela ta njihova dinamika u ove dvije sezone je bila ključna. I drago mi je da će sa Ritom biti bolje i povratak na staro. I ne znam koliko će ovi ostali povjerovati da je Doakes ubojica mislim za Mariu nema šanse i ostali ga znaju jako dobro. Ja ne bi povjerovao da je on. 10/10
-
John_Ryder
AHAHAAHAHAHAHHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAAHAHAHAHA a jebote