The Conjuring: Last Rites (2025) - sjećam se tog lijepog dana kada je izašao prvi dio The Conjuring i koliko sam bio sretan, nahajpan da imamo moderni klasik što i danas mislim da je. Hvalio sam James Wana kao novu staru nadu (Saw) i imao visoka očekivanja od njega, ali nažalost poslije prvog The Conjuringa nije ni izbliza isporučio. Ovdje on naravno nije redatelj, ali poslije drugog nastavka ovaj serijal ne vrijedi pa tako i ovaj dio. Gluma je slabašna, čak i od Vere i Patricka. Kćerka im je iritantna, a po svemu sudeći ona i njezin muž će započeti novu eru Prizivanja. Ono što je bilo dobro svidjelo mi se što su malo prikazivali obitelj Smurl pa malo Warrene i tako su gradili do točke kada će oni doći do njih. Problem j što su horor scene bile loše realno, previše CGI-a, previše pokazivanja ne volim to pogotovo kod duhova/demona. Režija je bila dobra, pokušalo se nešto, ali nedostojno prvog, a i drugog nastavka.
5.4/10
Rađe pogledat ovaj intervju s obitelji. Na VHS snimljeno, obitelj govori što je doživjela. Baš dobro i nekako creepy.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"