Inače, Deadwood, najbolja HBO serija uz Carnivale i Sopranose.
Deadwood
- Michel
Re: Deadwood
Breaking Bad
ne znam tko tu seriju shvaća ozbiljno osim što je precijenjeno garantirana riječ kod te serije. Ta serija nema status starih serija već je voljena prvenstveno od onih koji ne gledaju puno serija i odbijaju gledati nešto starije.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
-
Ash_Williams
ja sam siguran da i uspjeh Better Call Saula čini jednako bijesnim sve hatere, ljubomorni ljudi će se izgubit na težini. peace out! 
-
Ash_Williams
nije nova vijest al svejedno mi je drago da ima ipak neke pravde za sve fanove i pretenciozne seronje kojima se svidjela ova serija. nakon deset godina snimit će se filmovi da zaokruže priču.
- Michel
Najbolja HBO serija
a koliko je ovo bolje od onog precijenjenog Breaking Bada koji ima toliko pretjeranu priču, čistu comic relief priču za neku ozbiljnu seriju. Tu se vidi razlika između HBO serija i nekih tamo sa AMC. Samo što Breaking Bad ima taj ogroman hype oko sebe, a realno radi se o dobroj seriji, ništa više. Kakva najbolja i takve gluposti.
-
John_Ryder
-
John_Ryder
Re:
cons napaljenkojohn_constantine wrote: ↑06 Oct 2006, 20:06E čuo sam informaciju da će u kasnijim epizodama biti i više golotinje.![]()
- Michel
Još nisi ovo pogledao. Odlična serija, remek djelo. Uživat ćeš.

John_Ryder wrote: ↑09 Apr 2025, 13:55cons napaljenkojohn_constantine wrote: ↑06 Oct 2006, 20:06E čuo sam informaciju da će u kasnijim epizodama biti i više golotinje.![]()
-
John_Ryder
Vidjet ćemo, nema puno epizoda tako da ću napokon pogledat
-
John_Ryder
Kvragu, zašto je tako brzo ubijen Bill Hickok, ovo me podsjeća na game of thrones, ubijanje kul likova
- Michel
Zato što je Bill i u stvarnosti tako ubijen. One karte koje su ostale za njim su danas poznate kao Dead's man hand. To je legendarna priča koja se stvarno dogodila. Uglavnom, i meni je bilo žao što su ga tako rano ubili, ali kad sam išao istraživati vidio sam da se to tako dogodilo. Bill je do dan danas zapamćen kao najlegendarniji revolveraš divljeg zapada 
Al mnogo je odličnih likova. Mislim, Al i Seth Bullock. Dvije barabe.
-
John_Ryder
Aha, vidiš koja zanimljivost.Ajde vidjet ćemo dalje, mora biti kul likova, barem 1-2 u seriji da se nekako povežeš sa serijomMichel wrote: ↑12 Apr 2025, 19:46Zato što je Bill i u stvarnosti tako ubijen. One karte koje su ostale za njim su danas poznate kao Dead's man hand. To je legendarna priča koja se stvarno dogodila. Uglavnom, i meni je bilo žao što su ga tako rano ubili, ali kad sam išao istraživati vidio sam da se to tako dogodilo. Bill je do dan danas zapamćen kao najlegendarniji revolveraš divljeg zapada