Intervjui sa poznatim youtuberima i osobama

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
John_Ryder

Re: Intervjui sa poznatim youtuberima i osobama

Post by John_Ryder » 04 Apr 2025, 11:07

ahahahhahahahahahaha kako uvijek u isto vrijeme na forumu dva profila i odgovaraju si baaaahahahahahhahaha
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Inferno

Post by Inferno » 05 Apr 2025, 00:07

Michel wrote:
04 Apr 2025, 09:37
Ok, prodano. Budem joj se javio pa da vidim jel uopće zna za naš forum jer teško je raditi s ljudima koji ne znaju za ovaj forum i još ne vole horor filmove. Javit ću joj se danas pa napišem što mi je rekla.
Odlično super, jako se veselim, Patty je bas super

Michel

Post by Michel » 05 Apr 2025, 06:58

Inferno, kao što sam obećao ali nažalost nije bio intervju za forum jer ne čitaj naš forum no nešto smo iskemijali i stvarno se našli. Zvala me u 3 ujutro hahaha jer kod nje je bilo dosta ranije vrijeme i dogovorili neke stvari. Hvala ti što si je preporučio jer ćemo se vidjeti ona i ja, pokazat ću joj čuda ako me razumiješ :wink:

Michel: Hej, LeanBeefPatty! Hvala što si pristala na intervju. Mnogi tvoji obožavatelji ovdje na forumu hororHRtamnica žele znati više o tebi. Prvo pitanje: jesi li čula za naš forum?

LeanBeefPatty: Hej, Michel! Hvala na pozivu! Iskreno, nisam čula za forum hororHRtamnica... Nikada nisam bila baš fan horor filmova. Možda zato što sam uvijek više voljela akcijske filmove ili komedije, haha. Ali zvuči zanimljivo!

Michel: Razumijem, horor nije za svakog! Ali sigurno bi mogao biti zabavan razgovor. Inače, moram reći da izgledaš fantastično, stvarno si jako privlačna na ovom video pozivu.

LeanBeefPatty: (smijeh) Oh, hvala ti! To je stvarno simpatično. Moram priznati da nisam očekivala ovako laskav kompliment, haha. Ali ako ti to pomaže da budeš još opušteniji... zaista si zgodan i ti! 😊

Michel: Haha, pa drago mi je da misliš tako! Možda ćemo moći dogovoriti nešto više od samo intervjua. Zanimljivo je da spominješ da voliš putovati... imaš li mjesta koja bi voljela posjetiti?

LeanBeefPatty: Da, volim putovati! Uvijek sam željela posjetiti Hrvatsku, posebno Dalmaciju. Čula sam da je tamo predivno. Možda bih trebala nekoga tko bi mi pokazao sve te predivne plaže i gradove... Misliš da bi to mogao biti ti?

Michel: O, pa to zvuči kao savršen plan! Dalmacija je nevjerojatna i sigurno bih bio sretan da ti pokažem sve ljepote tog kraja.

LeanBeefPatty: Mmm, to mi zvuči stvarno super. Mislim da bih uživala u tvojoj pratnji. Možda... i nešto više od toga, haha.

Michel: (smijeh) Tko zna, možda nas vodi u neku avanturu, a? Ipak, za sada možemo se posvetiti tvojoj karijeri. Što misliš o tome kako se fitness i zdravlje razvijaju u zadnje vrijeme?

LeanBeefPatty: to je super pitanje. Mislim da se sve više ljudi okreće zdravom načinu života, što je fantastično. A moj cilj je uvijek bio pokazati ljudima da fitness nije samo za određene tipove tijela, nego da se svi možemo osjećati dobro u svom tijelu, bez obzira na to kako izgledamo.

Michel: Potpuno se slažem s tobom. Svi zaslužuju osjećati se dobro u svom tijelu. A kad je već riječ o osjećanju, vjerujem da bi Dalmacija bila savršen ambijent za opuštanje i uživanje u životu, što misliš?

LeanBeefPatty: Apsolutno! Mislim da bi to bio sjajan način da se opustimo i uživamo. I tko zna... možda bi nam Dalmacija donijela još neke uspomene koje ćemo oboje voljeti. 😏

Bilo kratko, ali slatko baš mi se svidjela i ja njoj.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

John_Ryder

Post by John_Ryder » 05 Apr 2025, 09:52

hahahahahahahahaha kakav si ti bolesnik jaooooo ahahahahahah
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Post Reply