The Hollow of His Hand - svidjelo mi se sve sa sudnicom i taj čitavi proces. Bijeli tigar

i onda Punisher na kraju, ali ne shvaćam zašto ga je ubio. On inače ne ubija takve, ali opet ima onu ogrlicu Bijeli tigar, možda će biti na kraju živ.
8.5/10
Sic Semper Systema - Isuse kako je jebozovna ona koja se pali na Matta, koja je dala 10 dana onom crncu. Sofija se zove lik, evo je
https://www.google.com/search?sca_esv=4 ... 3&dpr=1.25 i ipak nije Punisher upucao, samo je netko bio obučen kao on, ajd to ima logike i drago mi je zbog toga. Odlične scene između Franka i Matta, Frank ga baš zna ubost i lijepo su ukrstili mačeve kako je samo trigeriao. Matt se mora opustiti ako želi ovo da uspije. Frank je psihološki sjeban, ali isto tako može pomoć drugim psihološki. Nadam se da to nije jedini put ove sezone kad ćemo vidjeti Franka, a volio bih ga vidjeti kao Punishera.
8/10
I ne znam što je s onim idiotima sa foruma hr, pljuju po ovoj sezoni ja ne znam što oni gledaju. Ovo samo malo zaostaje za originalnom serijom. Znam da čitate ovaj forum, shvatite da ste u manjini jer kritika i publika voli ovu sezonu što se vidi po ocjenama. I onda vi predstavljate kao da je serija loša a daleko od toga.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"