Reacher (TV Series 2022– )
- Michel
Re: Reacher (TV Series 2022– )
Persuader - odličan početak, naravno ima gluposti ali to je takva serija opustiš se i uživaš. Svidjelo mi se opet što je mali gradić, odlične scene sa ruletom i onda nova detektivka već vidim kako će ju Reacher iskarati hahaha. Jedva čekam vidjeti tučnjavu između Reachera i Pauliea. 8.5/10
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
-
John_Ryder
Navodno će biti gej romansa u ovoj sezoni.Michel wrote: ↑26 Feb 2025, 20:23Persuader - odličan početak, naravno ima gluposti ali to je takva serija opustiš se i uživaš. Svidjelo mi se opet što je mali gradić, odlične scene sa ruletom i onda nova detektivka već vidim kako će ju Reacher iskarati hahaha. Jedva čekam vidjeti tučnjavu između Reachera i Pauliea. 8.5/10
- Michel
Neće, to si izmislio bezobrazniče jedan
-
John_Ryder
- Michel
Truckin' - Reacher nastavlja u dobrom ritmu u ovoj drugoj epizodi. Mora ići sa nekim likom prenijeti nešto u kamionu, ali nalazi na probleme koji će ga koštati jer taj partner mu nešto sumnja. Dobra scena sa Pauliem
jedva čekam kad će se potuč. 8.5/10
- Michel
Number 2 with a Bullet - ok, bio sam uzbuđen zbog prve dvije epizode jer se Reacher vratio pa sam dao visoku ocjenu iako ne zaslužuje tako visoku ocjenu, ali ova epizoda koja je jednako dobro kao prve dvije bit će objektivno ocijenjena. Ono plivanje Reachera pa "dejt" sa detektivkom haha. Al dobra završnica, samo ne znam koliko će mu to prolaziti, ali dok ide - ide. 7.5/10
- Michel
Dominique - malo u prošlost smo otišli s ovom epizodom. Reacher ide sve dublje i dublje. 7/10
-
John_Ryder
Serija ko stvorena za homiće 
- Michel
Smackdown - uuu napeta epizoda. Reacher je morao dosta tijela baciti ovu epizodu u vodu u greben. Paulie ga je udario, Reacher niš nije mogao ali na tome je ostalo. Ovo je sve priprema za njihovu glavnu šoru. I zadnja scena, bit će dobra iduća. 7.5/10
Smoke on the Water - luda epizoda u kojoj su saznali da za Reachera da nije njihov, al kako se detektivka Duffy napalila na Reachera pa ga poljubila i bila sva nervozna oko njega. Želi Reacherov penis i jedva čekam kad Reacherov penis uđe u njezinu vaginu i dotakne joj polagano Venerin brežuljak jer Reacher svaku sezonu dosad je usadio svoj spolni ud u neku žensku. Osim toga, Neagley je imala dobru scenu u njezinom stanu sa dvojicom koji su je htjeli ubiti. Iako, nepotrebno njezino uvođenje u ovu sezonu. Bit će eksplozija u iduće dvije. 8/10
Smoke on the Water - luda epizoda u kojoj su saznali da za Reachera da nije njihov, al kako se detektivka Duffy napalila na Reachera pa ga poljubila i bila sva nervozna oko njega. Želi Reacherov penis i jedva čekam kad Reacherov penis uđe u njezinu vaginu i dotakne joj polagano Venerin brežuljak jer Reacher svaku sezonu dosad je usadio svoj spolni ud u neku žensku. Osim toga, Neagley je imala dobru scenu u njezinom stanu sa dvojicom koji su je htjeli ubiti. Iako, nepotrebno njezino uvođenje u ovu sezonu. Bit će eksplozija u iduće dvije. 8/10
-
John_Ryder
Uuuu luda epizodaaa uuuuuu
- Michel
L.A. Story - Neagley je došla kod Reachera, svi se dogovorili s onom vladinom organizacijom za oružja tako da će finale biti eksplozivno. I da, dogodilo se. Reacherov spolni ud je ušao u male stidne usne i njezina dražica je osjetila vlagu. Šteta što duže nije trajalo. Inače sam gol gledao tu scenu. 7.5/10
Unfinished Business - kakvo finale, pa ovo se čekalo. Najbolja epizoda cijele serije. Borba između Reachera i Pauliea jedna od najboljih ikad. I sve scene u kući su bile top. Kraj oni zadnjih nekoliko minuta sa pjesmom vraćao negdje desetak puta koliko kul bilo. 9/10
Za treću sezonu dajem 8/10
Čeka se četvrta
Hvala Reacheru što mi je otkrio ovo remek djelo od pjesme
Unfinished Business - kakvo finale, pa ovo se čekalo. Najbolja epizoda cijele serije. Borba između Reachera i Pauliea jedna od najboljih ikad. I sve scene u kući su bile top. Kraj oni zadnjih nekoliko minuta sa pjesmom vraćao negdje desetak puta koliko kul bilo. 9/10
Čeka se četvrta
Hvala Reacheru što mi je otkrio ovo remek djelo od pjesme
Reacher's fan right here, gonna pop this in my rides to work this week
I am here because of Reacher
“Reacher” just brought me here
Here after reacher. Such a emotional ending.
Wow the "Reacher" gang's here!!!!
Hey everyone
Reacher's never miss to give an masterpiece every series
Where's the Reacher fans at after Season 3's Finale?
Peak Television
I guess deep down all of us guys want to live like Reacher...riding on a chopper, into the sunset. Nothing planned for day after.
I love how everyone is searching for this song after the Reacher Season 3 finale.
Keep on keeping on Reacher fans. Trouble always seems to find us, but we beat it every time. Hoowaaa!
Reacher driving off on that bike, on that winding road, with this banger in the background
Duffy dropping off Teresa to her granny, Vileuneva getting his retirement with his wife, Richie with the bag of cash in the Audi....BRILLIANT
Obrigado Reacher por me trazer aqui ✌
Reacher brought me here , what a great f**king song. Love it.
-
John_Ryder
Jel baciš drkicu na glavnog glumca? tu svršavaš ko klinkica nakon svake epizodeMichel wrote: ↑01 Apr 2025, 02:07L.A. Story - Neagley je došla kod Reachera, svi se dogovorili s onom vladinom organizacijom za oružja tako da će finale biti eksplozivno. I da, dogodilo se. Reacherov spolni ud je ušao u male stidne usne i njezina dražica je osjetila vlagu. Šteta što duže nije trajalo. Inače sam gol gledao tu scenu. 7.5/10
Čeka se četvrta![]()
![]()
Hvala Reacheru što mi je otkrio ovo remek djelo od pjesme![]()
Reacher's fan right here, gonna pop this in my rides to work this weekI am here because of Reacher“Reacher” just brought me hereHere after reacher. Such a emotional ending.Wow the "Reacher" gang's here!!!!
Hey everyoneReacher's never miss to give an masterpiece every seriesWhere's the Reacher fans at after Season 3's Finale?
Peak TelevisionI guess deep down all of us guys want to live like Reacher...riding on a chopper, into the sunset. Nothing planned for day after.I love how everyone is searching for this song after the Reacher Season 3 finale.
Keep on keeping on Reacher fans. Trouble always seems to find us, but we beat it every time. Hoowaaa!Reacher driving off on that bike, on that winding road, with this banger in the background
Duffy dropping off Teresa to her granny, Vileuneva getting his retirement with his wife, Richie with the bag of cash in the Audi....BRILLIANTObrigado Reacher por me trazer aqui ✌Reacher brought me here , what a great f**king song. Love it.
- Michel
Kakav kraj
gorko slatki. Gledam evo ovo cijeli dan i ne mičem se iz kreveta, već smrdim samome sebi. A niš, pogledat ću još do 19 pa na tuširanje.
-
John_Ryder
Jel znaš kakvog je okusa sperma?