Koju ste knjigu zadnju čitali?
-
John_Ryder
Re: Koju ste knjigu zadnju čitali?
Ovo je tako šmokljanski 
- Michel
Hvala ti, nerdizam je velik u meni 
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
-
John_Ryder
- Michel

Clive Barker - knjiga krvi 2
Strah - prva priča nove knjige i odmah smo počeli odlično. Radi se o čovjeku koji voli istraživati strah i očito je sadist pa tako prvo istraži strah na jednoj ženi, a drugi put na svojem prijatelju koji naravno njemu kao sadistu nije prijatelj već samo eksperiment. Sve to začinjeno sa ludom završnicom. 4.2/5
Pakao - pomalo konfuzna, ali na kraju jako dobra priča o NDE (near death experience) o ljudima koji trče jednu stazu, ali polako se počinju nalaziti u spiritualnom svijetu sa demonima. 3.8/5
Jacqueline Ess: njezina ostavština i zavjet - bezvezna priča, seksusalno nabijena, iako ima originalnu radnju. Jacqueline pokušava samoubojstvo, ali preživi i onda skuži da može mijenjati drugim ljudima tijelo sa svojim umom pa postane prostitutka i pruža muškarcima nezaboravne seksualne užitke. 2.5/5
Kože očeva - e ovo je bila jako dobra akcijska horor priča koja se događa u pustinji gdje jednog čovjeka napadaju nekakva čudovišta/demoni pa se sprijateljuje sa policajcem i još nekim ljudima i rade plan kako da unište to gnijezdo demona. Atmosferično, krvavo i jako zabavno. Podsjetilo me na film Feast. 4.2/5
Nova umortsva u ulici Morgue - zadnja priča posveta Poeu i njegovim macabre pričama i toj ulici. Netko ubija kurve, i sumnja sa neku osobu koja čudno govori, čudno hoda i nitko joj nije vidio lice pa počne istraživanje. Jako dobro napisano, atmosferično i zanimljivo. Jak završetak druge knjige. 4.1/5
Sveukupno dajem za drugu knjigu 4/5
Ostala mi treća knjiga, ali nisam je još nabavio pa kad nabavim. Dotad na nešto drugo.
- Michel

Erazmo Roterdamski - priručnik kršćanskoga ratnika - odlično djelo koje će isto kao s onom knjigom Svetog Augustina biti neocijenjeno jer ne volim ocijenjivati ovakva djela. Ova djela su tu da se uči, a Erazmo je baš kao i Sveti Augustin, bio kršćanski filozof i teolog i u ovoj knjizi podučava kako biti kršćanin i po kojim pravilima živjeti. Ima odličnih savjeta, daje novi uvid u novu percepciju. Neki dijelovi su mi bili teško za čitat baš me udarilo da razmisliš. Poučno i nešto čemu ću se vraćati.
-
John_Ryder
jebote pa ti fkt nemaš život
- Michel
Dobro je, bit će sve u redu. Budemo ti pomogli.
-
John_Ryder
Idi bre pa se leči