The Pitt (TV Series 2025 - )

Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
Michel

Re: The Pitt (TV Series 2025 - )

Post by Michel » 22 Mar 2025, 01:41

Promo za iduću epizodu OMG I CAN'T WAIT :shock:

I do hope that the Emmys and Golden Globes don’t snub this show. Easily one of the best drama shows in years. Noah Wyle is fantastic in it!
I literally said “what”?? And come on as the episode ends! This is honestly the best show I’ve watched in years! can’t wait for next week!
The fact the show is set in one day , absolutely genius!!!
I really hope the 2nd season gives us the night shift. The general public usually has no idea how wild and chaotic patients can be when the sun sets.
Mel was so happy to see Langdon that’s her person
This is by far one of my top 3 medical dramas of all time. I have never seen how a hospital coordinates itself when there's a mass shooting with tons of casualties coming in every minute. I was stunned. Unbelievble how they pulled it off so well. Damn, i hope this show gets as many seasons with great pulse racing episodes.
This show is phenomenal. Noah is one hell of an actor.
Ova tema trenutno broji 22275 tisuće pregleda. Ljudi, hvala vam od srca na podršci i što vam je tema zanimljiva :heart:
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

John_Ryder

Post by John_Ryder » 22 Mar 2025, 09:52

Ne 22275 nego 22276 :roll:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

John_Ryder

Post by John_Ryder » 22 Mar 2025, 15:55

Evo gledam zadnju epizodu.....jeboteeeee kakav adrenalin, Langdon se vratio! :supz: :supz:

Image
Image

Michel

Post by Michel » 30 Mar 2025, 03:18

7:00 P.M. - kakav emocionalni rollcoaster (pramenko bolje da ne gleda jer ionako je u PMS-u) :P ali izvrsna epizoda. Sad, tko je pucač, nadam se da nije onaj debeli što je udario Danu. Robby je ovu epizodu ubio koliko je bio dobar, ako mu ne daju sve nagrade onda treba bojkotirat sve. Onaj kraj kada pukne auuuu uh... Žao mi je i Jakea, tako mlad izgubiti love svog života. Doktor Abbot je u onih par trenutaka bio opak, kako je spasio život onom frajeru, a Samira gleda i kaže "tako brzo" ili kad je vidjela doktora Langdona kako spašava isto bila impresionirana. Mislim da ju je to inspiriralo da i ona ono napravi probuši čovjeku glavu i spasi mu život. Ove epizode nije bilo spomena doktorice Collins. Odlična epizoda, izgleda da će serija završiti jako i dobiti visoku ocjenu od mene jer volim ovu seriju, volim ove ljude koji glume i što su nam dali pravo malo bogatstvo televizije. Još jednom, hvala svima koji čitate i koji mi svakodnevno dajte podršku sa svojim porukama i pozivima da samo tako nastavim. Hvala vam od :heart: 9.3/10
Robby has spent his entire day not only caring for his patients, but also his staff and the entire ER today. He's been taking a beating that no person should ever have to endure, but he's done it anyways because he cares so goddamn much. But what he needs most now is someone to take care of him for once. Curious who will be the one to step up and help him back on his feet.
I’m a nurse and this made me tear up. That and “I don’t know how many people I’ve helped, but I remember every person I’ve lost” Fuck.
“IM GOING TO REMEMBER LEAH LONG AFTER YOU’VE FORGOTTEN HER” noooooo I can’t see Robby like this
If Noah Wylie doesn't win an Emmy for this, its a complete travesty. OMG he's breaking my heart.
Noah gostovao kod Clarksonice. Dobar intervju.

Inače, ova tema već broji 105738 pregleda. Ljudi, hvala vam svima rušimo rekorde :rock:

Daaaaaaawwww
Image
we absolutely need this. i’ll describe my regular tuesday to someone and they’ll just like sit in shock bc they never deal with any of it (i’m a psych cna)
I worked in mental health and addictions for a while. People are so shocked at the stories. I’d love more exposure to it from the public and perhaps some appreciation. I’ve also thought the same thing about front line workers in housing/homelessness, especially in housing first cities or people doing some of the programs that are being trialled across Canada and the US.
As a social worker who did a few years in behavioral health I've been really hoping for a spin off set on the behavioral health floor
Zasad doktori iz noćne smjene
Image

Pljesak i za medicinsku braću i sestre
Image

John_Ryder

Post by John_Ryder » 31 Mar 2025, 01:19

Uhhh krećem s novom epizodom

Image
Image

John_Ryder

Post by John_Ryder » 07 Apr 2025, 13:32

Slaba ova zadnja epizoda....

Image
Image

John_Ryder

Post by John_Ryder » 16 Apr 2025, 00:45

Eto, sezona pogledana.Nažalost zadnje dvije epizode su čisti prosjek. Ali u globalu kvalitetna serija uz pokoje woke govnarenje.Dajem joj čvrstih 7.5/10
Radi slabije zadnje dvije ep i woke govnarenja nikako ne može biti 8/10

Image
Image

Michel

Post by Michel » 16 Apr 2025, 05:10

Kakav čisti prosjek o čemu ti pričaš. Kakav woke u 14. epizodi? Znaš da sam ja prvi koji će srati za woke, ali u 14. nema ništa woke. Bilo je woke gluposti u ranijim epizodama, ali to je bilo tako kratko ali ne i slatko. Kratko, i brzo prošlo jer je serija dinamična pa nemaju vremena za neke veće woke gluposti. Nerealan si sad.

8:00 P.M. - uh kakva epizoda toliko dobrih interakcija. Robby i Whitaker, ali Robby i Mel kako su mi oni super zajedno. Mel se na kraju rasplakala jer je možda ona izgubila majku tako sam ja to shvatio. Santosica me i dalje živcira, ali doktor Abbott i Samira kakva suradnja, a ona doktorica iz druge smjene, doktorica Walsh ne voli kad se krše pravila. Očito su ona i Abbott na krivoj nozi. Bilo je tu još dosta dobrih scena, onaj azijac iz druge smjene lik je stvarno smiren i kažem, vjerojatno ima crte psihopatije. I na kraju ona uhićena doktorica Cassie. 8.5/10

9:00 P.M. - Isuse dragi kako mi već nedostaje ova serija i likovi. Ajme meni, tuga me uhvatila. Sjajno finale bez premca. Bilo je mirnije, ali emocije su svi prihvatili jer se sve smirilo. Spasili preko 100 života ludilo. Robby na krovu na kraju baš kako Abbott na početku serije. Pa piva u parku svi zajedno pa govor od Robbija, a tek sestra Dana koliko ona oga tek izdrži. Santos i Whitaker, to mi je bila simpatična scena. Mel, Isuse da Mel poslije smjene restoran sa bolesnom sestrom i film. Kakav život oni vode. Uh, pregazilo me sve ovo. 9.5/10

Ocjena za sezonu 9/10 mini remek djelo televizije. Na kraju taj woke je zaboravljiv jer je dinamika serija tako brza i učinkovita. Tko će sad dočekati drugu sezonu.

https://www.youtube.com/shorts/65YGY0NNZYY

John_Ryder

Post by John_Ryder » 16 Apr 2025, 10:21

Kažem woke u globalu, cijela sezona

Image
Image

Post Reply