2025. godina - Trump spasitelj, jačanje kršćanstva, spiritualni rat i pripremanje za sve čudnije događaje...

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Michel

Re: 2025. godina - Trump spasitelj, jačanje kršćanstva, spiritualni rat i pripremanje za sve čudnije događaje...

Post by Michel » 20 Jan 2025, 17:42

Evo gaaaa, izašao je na pozornicu ajmeee drhtim :heart: naš predsjednik :supz:
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

John_Ryder

Re: 2025. godina - Trump spasitelj, jačanje kršćanstva, spiritualni rat i pripremanje za sve čudnije događaje...

Post by John_Ryder » 20 Jan 2025, 18:12

Joooj ljudi, neznam za Vas, ali evo ja sam dobio blagu erekciju, hvala svima na podršci, javlja mi se hrpa ljudi, pozdravlja me, šalju mi pisma....uhhhh :P :heart:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Michel

Post by Michel » 20 Jan 2025, 18:28

Evo gaaa, govori da postoji samo dva spola, muški i ženski kakav car :prayer:

John_Ryder

Post by John_Ryder » 20 Jan 2025, 18:43

Michel wrote:
20 Jan 2025, 18:28
Evo gaaa, govori da postoji samo dva spola, muški i ženski kakav car :prayer:
tako je!!!!! moćan vođa! odjebat će woke bolesnike!!!

Image
Image

Michel

Post by Michel » 20 Jan 2025, 18:50

Kakav govor ovog krščanina ajme meni kako moćno :heart:

John_Ryder

Post by John_Ryder » 20 Jan 2025, 19:25

Michel wrote:
20 Jan 2025, 18:50
Kakav govor ovog krščanina ajme meni kako moćno :heart:
Daaaaa ajmeeee :heart: :heart: :goodman:

Image
Image

John_Ryder

Post by John_Ryder » 21 Jan 2025, 11:08

Najbitniji detalji inauguracije!!!! Mark Šećerberg bleji u sise žene Bezosa!!! I Elon Musk legenda diže ruku u zrak i mediji svršavaju!!!

Image
Image

Michel

Post by Michel » 28 Jan 2025, 01:34

Bravo dragi susjedi. Znam da vas ima dosta koji čitaju ovaj forum pa samo da znate kako imate našu podršku. Ovo je nevjerojatno koliko vas je.

Kasnije tijekom dana izvještaji što se dogodilo u posljednjih nekoliko dana. Stay tuned :kokicarenje:

John_Ryder

Post by John_Ryder » 28 Jan 2025, 08:25

Michel wrote:
28 Jan 2025, 01:34
Bravo dragi susjedi. Znam da vas ima dosta koji čitaju ovaj forum pa samo da znate kako imate našu podršku. Ovo je nevjerojatno koliko vas je.

Kasnije tijekom dana izvještaji što se dogodilo u posljednjih nekoliko dana. Stay tuned :kokicarenje:
šta ti znaš ko čita forum, ne kakaj, doslovno smo ja i ti, dok se ne ulogiraš sa klonovskim profilima i tu i tamo djuro :lol:

Image
Image

Michel

Post by Michel » 21 Feb 2025, 21:16

Legenda :D https://x.com/MAGALieTracker/status/1892701573337211357

Asteroid 2024 YR4: Priprema za mogući sudar sa Zemljom 2032.godine
Zasad je ipak 98 posto šanse da nas neće pogoditi. No, što ja kao laik mogu uopće reći na ovu temu, a da ne ispadnem kao fanatik za Alternativu? Nije da me ne zanima, ali samo mogu maštati o nekom scenariju kakvog smo gledali u filmovima.

Da se opasnost pokaže zaista stvarnom, hoće li poslati raketu na njega da mu skrene putanju ili razbiti na komade? Imamo li uopće takvu tehnologiju za to? Brucea Willisa i Clinta Eastwooda teško da možemo slati.
JD Vance postavio ultimatum. Prijeti povlačenjem američkih vojnika iz Njemačke
Baš mi je drago što Trump i Vance rade Europi. Pali smo na najniže grane s ovim vladarima u Europi. Polako se ta ljevica gasi, ali očekujem zadnji napad od njih. Sve će napravit da ostanu, ali baš smo postali jadni od one jake i cijenjene Europe na ovo danas. Bravo za Trumpa i Vancea.

Sve rečeno https://www.tiktok.com/@nbcnews/video/7 ... u6Fvc3eQiM

Onda malo na Srbiju i prosvjede
Ovo što se dešava nije revolucija ili prevrat (nemoguće je zbog prvenstveno spoljnih, ali i unutrašnjih faktora) i pogrešno je što se tako percipira, već je onesposobljavanje diktatorskog sistema da funkcioniše. Finalni udarac i finalni pad će biti samo pad trule kruške.

3 meseca je blokirano kompletno visoko obrazovanje. Uz još mesec dana blokade, biće sasvim sigurno izgubljena cela godina u visokoškolskom obrazovanju. To je ogroman problem za vlast. TO SE NIKAD NIJE DESILO. To je ekonomski problem, politički problem, problem legitimiteta vlasti pred svim međunarodnim institucijama, ma koliko se međunarodne institucije pravile slepe i neme.

Expo je u ogromnom problemu sa daljim nastavkom ove situacije. Expo je mnogo više od jednog projekta i jedne izložbe. Expo je dugoročna koruptivna šema koja je komotno trebalo da obezbedi crne fondove neophodne za funkcionisanje ove vlasti, u periodu od 5+ godina.

Rio Tinto projekat i svi slični kolonijalni projekti zbog kojih je Hulja dobio podršku je u problemu. Neizvodljiv je.

Vlast na lokalu je u ogromnom problemu, u dve opštine je već narod preuzeo silom vlast, u jednom većem gradu je anarhija i praktično je svuda blokirana trajno za svaku vrstu (za bandu neophodnih) aktivnosti u daljem razaranju zemlje.

Ni vlada države trenutno ne postoji. Njeno formiranje će biti veliki izazov za Hulju, kakav god da izbor naprave.

Advokatura je u opštem štrajku od mesec dana. Praktično sve stoji.

Srednje i osnovne škole su ozbiljno disfunkcionalne, mogu oni da seru šta hoće o procentima škola, taj ogromni sistem ne funkcioniše ni sa 30 minuta ni sa 45 minuta ni sa voditeljima sa pinka kao zamenskim profesorima.

Pobuna se širi, sa beskonačnim novim žarištima, koja se više ne mogu pogasiti.
Kako je dobra ova sekretarica :heart:

Karoline Leavitt doing a great job as Press Secretary! I really like her! Yes, Steven we agree with you! Thank you!
She's really a force to be reckoned with! So glad to have an intellectual common sense lovely lady as our press secretary 💜
Wonderful TEAM TRUMP. BRILLIANT ❤ Thank you Karolyn, Steve and all for the updates. Everyone speaking on behalf of President Trump are all smiling and happy. Bringing back HOPE to the people 🎉

Can't wait for the visit to Fort Knox 😂 bring it
It's soo nice seeing and hearing intelligence in our government ,FINALLY
Awesome positive revelations with such dignity and clarity. The confusion, secrecy, and lies are gone; the dark cloud over the USA has lifted. I feel honored once again to be called an American. 💜🙏🇺🇸
Trump napravio u ovih mjesec dana više nego Biden u 4 godine i onda čitaš neke forume poput foruma hr koliko deluzija tamo ima. Rijetki štite Trumpa, a znam da ih ima dosta ali to je ljevičarski forum i svi ljevičari izašli iz rupica i samo seru po Trumpu.

Ovo je jako disturbing. Engleska, Njemačka i Francuska su najviše pale pod imigracijom. Strašno je ovo.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 21 Feb 2025, 22:24

samo ako se NATO skroz povuče, mi smo najebali ako nas netko napadne

Image
Image

Michel

Post by Michel » 22 Feb 2025, 18:09

I neka, tako nam i treba kad nas vode ljevičari. Samo za Trumpa, samo za slobodu!

Michel

Post by Michel » 23 Feb 2025, 22:58

Odlične vijesti iz Njemačke. ADF ostvario odličan rezultat https://net.hr/danas/rtl-danas/njemacka ... 0b203e749c

Europa se budi, konzervativci se vraćaju. A mediji luduju jer mainstream mediji su i dalje protiv desnice, možemo vidjeti to i po našim medijima gdje blate AFD, ali kako mi je drago kad se ovako guše u očaju. Moraju polako dolazit bolji dani.
Image

Ovo je razlog zašto AfD raste...
Ljudi se osjećaju sve nesigurnije i nema previše opcija da se situacija promjeni jer mainstream nema rješenja osim što su kreirali problem, ali europske elite rađe će okriviti ruske botove ako izborni rezultati po njih pođu u krivo.
Kao netko tko zivi u De nekih 12 godina iskreno se nadam dobrom rezultatu AfD-a jer trenutni smjer nije nimalo dobar.
Sjajan rezultat za AfD!

Vrijeme je da se Njemačka vrati u sedlo i počisti sva Merkelina sranja.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 24 Feb 2025, 08:36

Tako je! Desnica jača i budi se!

Image
Image

Post Reply