The Last Night at Tremore Beach na netlixu
- hitman_4
The Last Night at Tremore Beach na netlixu
pogledao sam prvu episodu. ima samo 6.5 na imdbu. prva episoda spora ništa se ne dešava osim scene lizanja, udara munje i nekakvih vizija. svidio mi se gradič djeluje atmosferično
ocena prve episode 7/10
ocena prve episode 7/10

- hitman_4
Re: The Last Night at Tremore Beach na netlixu
u drugoj episodi došla su djeca koja su nevoljko prihvatili novu ženu. naš glavni glumac i dalje ima vizije dok svira na klaviru. susjedi kriju tajnu
7/10
treča episoda najdulja u trajanju od skoro 75 minuta. episoda u kojoj se nešto i dešavalo. otkrili smo prošlost susjeda koji imaju novi identitet, dio ženine prošlosti također otkriven i potvrđen. znaći napokon se nešto dešavalo u serija
7.5/10
7/10
treča episoda najdulja u trajanju od skoro 75 minuta. episoda u kojoj se nešto i dešavalo. otkrili smo prošlost susjeda koji imaju novi identitet, dio ženine prošlosti također otkriven i potvrđen. znaći napokon se nešto dešavalo u serija
7.5/10

- hitman_4
jako dobra i teška 4. episoda o judy koja je top odglumila. fargo zadnja sezona mala beba za ovu episodu
8.5/10 veliki skok!!
8.5/10 veliki skok!!

- Michel
Pogledao do kraja.
Imao je potencijal da bude intrigantno istraživanje neizvjesnosti i ljudske drame, ali naposljetku pada u vodu. Radnja, usredotočena na tajanstveni događaj u malom gradu, brzo se pretvara u niz predvidljivih klišeja. Umjesto da stvara napetost, narativ vijuga besciljno, ne uspijeva zaokupiti gledatelja niti smisleno razviti svoje likove. Izvedbama, iako ozbiljnima, nedostaje dubina potrebna da ožive manjkavi scenarij. Mnogi se likovi osjećaju kao puki arhetipovi, ostavljajući publiku nepovezanom s njihovim sudbinama. Dijalozi su često bezvezni, s pokušajima duhovitosti koji ne uspijevaju, a emotivni trenuci djeluju isforsirano.
Vizualno, serija nudi zanimljivu fotografiju, ali to nije dovoljno da je spasi od narativnih nedostataka. Na kraju je ovo propuštena prilika - nezadovoljavajuća mješavina umornih oblika i blijede izvedbe koja ne uspijeva ostaviti trajan dojam.
Ima sve trope neizvjesnosti:
Nitko ne vjeruje protagonistu
policajci nisu od pomoći
obitelj ignorira svako upozorenje
je li stvarno ili vizija ili halucinacija?
bad guy twist
"sve je bio san"
duge pauze bez razloga
beskrajni čeznutljivi pogledi i dramatična razmišljanja
3/10
Imao je potencijal da bude intrigantno istraživanje neizvjesnosti i ljudske drame, ali naposljetku pada u vodu. Radnja, usredotočena na tajanstveni događaj u malom gradu, brzo se pretvara u niz predvidljivih klišeja. Umjesto da stvara napetost, narativ vijuga besciljno, ne uspijeva zaokupiti gledatelja niti smisleno razviti svoje likove. Izvedbama, iako ozbiljnima, nedostaje dubina potrebna da ožive manjkavi scenarij. Mnogi se likovi osjećaju kao puki arhetipovi, ostavljajući publiku nepovezanom s njihovim sudbinama. Dijalozi su često bezvezni, s pokušajima duhovitosti koji ne uspijevaju, a emotivni trenuci djeluju isforsirano.
Vizualno, serija nudi zanimljivu fotografiju, ali to nije dovoljno da je spasi od narativnih nedostataka. Na kraju je ovo propuštena prilika - nezadovoljavajuća mješavina umornih oblika i blijede izvedbe koja ne uspijeva ostaviti trajan dojam.
Ima sve trope neizvjesnosti:
Nitko ne vjeruje protagonistu
policajci nisu od pomoći
obitelj ignorira svako upozorenje
je li stvarno ili vizija ili halucinacija?
bad guy twist
"sve je bio san"
duge pauze bez razloga
beskrajni čeznutljivi pogledi i dramatična razmišljanja
3/10
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- hitman_4
neču još ćitati recenziju, al ćekam taj pad ipak ima samo 6.5 ocenu a serija po viđenom između 7 i 8 na imdb treba biti. gluma top, lokacija, glazba, radnja, čak ni klinci nisu iritantni kao u večini serija.. jedini minus što je presporo al taka je serija

- Michel
Moglo je u tri epizode sve stat. Zadnje dvije ti traju najduže, bzvz.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
-
John_Ryder
ma užas, joooj
- hitman_4
sinoč sam odgledao petu dosta bitnu episodu u kojoj smo saznali životni bekground glavnog lika od rođenja. odlična episoda na razini prošle- opet gluma top i drže do nekih detalja koji se cene
8.5/10
8.5/10

- hitman_4

pogledao sam zadnje 3 episode!!
šesta episoda prije svega vrhunski snimljena, onaj festival ko da sam ja dio njega. odlićno kadroviranje top top. bitna episoda u kojoj smo saznali da je majka montrum
8/10
sedma episoda polufinale vizije se ostvaruju zbog kojih je naš junak završio u ludari. policajci max retardirani, judy isto bezveze. dobra episoda 8/10
osma episoda - ok finale kužim da nekome nije sjelo jer je sve bio san i ja sam se na trenutak osjetio prevarenim al nakon 5 minuta skontaš da sve ima smisla. twist mi je nije toliko neočekivan jer mi je leo več u prvoj episodi bio sumnjiv a i ženina reakcija je bila kao da je leo odgovoran. super zbog hepi enda i zadnjih 20 minuta. tako se rade krajevi
8.5/10 finale, serija 8/10 ovo je jedna od boljih mini serija na netfliku. sve je na vrhunskoj kvaliteti, ali zbog it was ol a drim kužim neke ocene

-
John_Ryder
hitman_4 wrote: ↑10 Nov 2024, 22:30
pogledao sam zadnje 3 episode!!
šesta episoda prije svega vrhunski snimljena, onaj festival ko da sam ja dio njega. odlićno kadroviranje top top. bitna episoda u kojoj smo saznali da je majka montruminače sam se u prvoj episodi zezao da je majka riješila kočnice tako da sam na neki način predvideo
![]()
8/10
sedma episoda polufinale vizije se ostvaruju zbog kojih je naš junak završio u ludari. policajci max retardirani, judy isto bezveze. dobra episoda 8/10
osma episoda - ok finale kužim da nekome nije sjelo jer je sve bio san i ja sam se na trenutak osjetio prevarenim al nakon 5 minuta skontaš da sve ima smisla. twist mi je nije toliko neočekivan jer mi je leo več u prvoj episodi bio sumnjiv a i ženina reakcija je bila kao da je leo odgovoran. super zbog hepi enda i zadnjih 20 minuta. tako se rade krajevi
8.5/10 finale, serija 8/10 ovo je jedna od boljih mini serija na netfliku. sve je na vrhunskoj kvaliteti, ali zbog it was ol a drim kužim neke ocene