Ju-on: The Curse (2000)

Mrtva djevojčica sa crnom dugom kosom živi na ovom mjestu.
Post Reply
Michel

Ju-on: The Curse (2000)

Post by Michel » 09 Oct 2024, 18:03

Horror, Mystery
Image

Imdb
Wiki

Director: Takashi Shimizu
Writer: Takashi Shimizu
Stars: Yûrei Yanagi, YueRyôta Koyama

Ljubomoran na ljubav svoje žene prema drugom čovjeku, profesoru iz njezine srednje škole, muškarac brutalno ubija svoju ženu i malog sina. U potrazi za sinom koji je dosta izostao iz škole, učitelj ulazi u njihovu kuću, samo kako bi pronašao mrtvog duha svoje majke, te posljedično doživi srčani udar i sam postane duh. Priča dalje govori o novim stanarima kuće i onome što oni doživljavaju, te o istrazi dvojice policajaca o tome zašto toliko ljudi nestaje.

"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

Michel

Re: Ju-on: The Curse (2000)

Post by Michel » 09 Oct 2024, 18:04

Ju-on: The Curse (2000) - svi smo gledali Ju-on: The Grudge iz 2002., film koji i imam na listi najboljih, ali ne znam koliko je vas gledalo originaln, The Curse. Traje sat i deset, amaterski low budget praktički kao TV film sa ne baš sjajnom glumom, ali prihvatljivom radi se o filmu u šest aktova/segmenata i o posjeti te kuće gdje su duhovi. Creepy faktor je next level shit, stvarno se radi o jednom izuzetno jezivom filmu i još sam gledao sa slušalicama. Nevjerojatno je kako je redatelj majstor atmosfere po danu i u unutrašnjosti kuće te čudnih i bizarnih zvukova i odlično napravljenih scena plašenja. Uživao sam u ovome. 7/10
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

John_Ryder

Re: Ju-on: The Curse (2000)

Post by John_Ryder » 09 Oct 2024, 18:42

e moram tu cijelu franšizu rewatchat
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Post Reply