Raskrinkavanja (fraudi, zavjere i ostalo)

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Michel

Re: Raskrinkavanja (fraudi, zavjere i ostalo)

Post by Michel » 20 Oct 2023, 23:04

Vrijeme je za novo raskrinkavanje ovo će biti ogromno jer ovako drže ljude i čitavi svijet u panici i strahu. Ovo što ćete sada pročitati je istina, a ako ne vjerujete u ovo onda ste naivni kao francuske sobarice.

NUKLEARKE NE POSTOJE!!!
Kao što je poznato, 1945. godine SAD su bacile atomske bombe na japanske gradove: Hirošimu i Nagasaki. Rečeno nam je da mjesto gdje je eksplodirala atomska bomba ostaje ozračeno mnogo godina, možda čak i tisućama godina. No danas ni u jednom gradu nema povišene razine radijacije. Zapravo, niti jedan grad nije čak ni napušten. Tu se živjelo odmah nakon bombardiranja. Nisu se bojali zračenja. Tako da tamo vjerojatno nije bilo tako loše kao što nam govore. Također nam je rečeno da atomska bomba uzrokuje genetsko oštećenje fetusa. Međutim, u Hirošimi i Nagasakiju nije zabilježen porast broja beba rođenih s urođenim manama. Kažu nam da nakon atomske bombe ljudi masovno obolijevaju od raka. Ali porast incidencije raka u oba grada bio je vrlo mali. Očekivani životni vijek ljudi koji su preživjeli napad od raka skraćen je za najviše nekoliko mjeseci. Osim toga, kao što se može vidjeti na povijesnim fotografijama, sve zgrade od cigle u Hirošimi preživjele su eksploziju bombe. Tada su u Hirošimi bile gotovo isključivo drvene zgrade i one su izgorjele. Međutim, na zidanim zgradama vidljivi su samo tragovi paljevine, ali nisu potpuno srušene kako bi se očekivalo od eksplozije atomske bombe. Dakle, ili su učinci eksplozije takve bombe puno manji nego što nas plaše, ili atomska bomba uopće nije detonirana. Istina je da su Hirošima i Nagasaki spaljeni napalmom, kao i deseci drugih japanskih gradova.

Više je dvojbi oko atomskih bombi. Primjerice, ako pogledamo snimke i fotografije nuklearnih pokusnih eksplozija, lako možemo vidjeti da su lažne. Ovo je vrlo sumnjivo. Uostalom, prema službenim informacijama, izvedene su tisuće probnih eksplozija atomskih bombi, ali mediji nam iz nekog razloga prikazuju samo fotomontaže. Mislim da kad bi nam mogli pokazati prave eksplozije, ne bi morali koristiti lažne slike. Zapravo, nema dokaza da atomska bomba uopće postoji. A kako dokaza nema, treba smatrati da toga nema. Istina je da je atomska bomba poput koronavirusa 20. stoljeća, odnosno ništa više od laži za zastrašivanje javnosti. Ova laž poslužila je SAD-u i SSSR-u kao opravdanje za goleme vojne troškove tijekom Hladnog rata. Lako je zaraditi bogatstvo u naoružanju. Možda nas Vladimir Putin plaši atomskom bombom, ali je nikada neće upotrijebiti jer nema niti jednu! Nitko nema. Atomska bomba je samo velika prijevara i ne trebamo je se bojati. Kako biste saznali više o atomskoj prevari, trebate pogledati samo prvih 20 minuta ovog videa.

Ako želite više informacija o ovoj temi, također možete pogledati ove linkove: https://heiwaco.com/bomb.htm - https://www.henrymakow.com/2020/07/nucl ... exist.html jako je opširno dokazano i argumentirano pa preporuka.

Super što si preveo ovaj prilog! Dosta je bilo laži! Istina na videlo!
A zločince treba objaviti i pustiti da žive među nama u sramoti i strahu.
Bravo ! Ima smisla, kad imaš predznanje. Puzla po puzla, ..

Nuklearno oružje, nuklearke, samo su glupa propaganda od 1945!

A evo i doista tužnih vijesti!

Oppenheimer je film 2023 o klaunovima koji su lažirali atomske bombe 1942/5.

Redatelj, pisac i redatelj 2023. je Christopher Nolan!

Nije razumio (?) ili je plaćen (??) da promiče laži da su atomske bombe eksplodirale 1945. i da je Oppenheimer bio samo veliki holivudski glumac u predstavi za brzi kraj Drugog svjetskog rata!

Nolan je propustio priliku svog života 2023. da pokaže kako je svijet bio prevaren 1945. Oppenheimer je bio samo glumac da glumi u predstavi kako je napravio atomsku bombu! A Christopher Nolan je 2023. plaćen da promovira laži iz 1945.! Stvarno živimo u ludom svijetu 2023!

*
Kako ja to znam? I meni su, kao i vama, u školi rekli da je nuklearno oružje ubilo ljude 1945.

Primjeri su Hirošima i Nagasaki, Japan, 1945.! Dvije atomske/nuklearne bombe američke proizvodnje bačene su na gradove! Gradovi i mnogi njihovi stanovnici, uglavnom civili, tada su uništeni u dva iznenadna BLJESKA.

Ali to se nikada nije dogodilo. Niti jedna bomba nije postojala! Bile su to samo fantazije iz holivudskih filmova! Gradovi su jednostavno bombardirani napalmom, a lokalno stanovništvo ubijeno je napalmom! Ostatak su bile američke bajke/propaganda.

Ali kako ja to znam, pitate se opet? Nisam gledao ovo sranje 1965., ali sam upravo posjetio Nagasaki i Hirošimu i njihove muzeje atomske bombe/mira i sreo neke preživjele tamo kasnije na poslu. Otkrio sam da me je prevarila propaganda SAD/SSSR-a.

A mnogo kasnije, 1999., upoznao sam osobu čiji je otac pomogao Staljinu da kopira američku prevaru i eksplodira lažnu atomsku bombu SSSR-a 1949. Bila je to još jedna predstava. Sve objašnjavam u nastavku! SAD i SSSR/Rusija 1940-ih urotili su se da su nuklearne bombe/oružja stvarni. A serija se nastavlja 80+ godina kasnije!
sve na ovom linku u detalje https://heiwaco.com/bomb.htm

STRAH je stvarno vrhunsko njihovo oružje i djeluje. Što više znamo, manje nas strah i zato nemojte se bojati jer nuklearke ne postoje.

I za globusare :P

"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

Inferno

Post by Inferno » 21 Oct 2023, 13:47

naivniji si od srpske sobarice

Michel

Post by Michel » 23 Oct 2023, 23:42

Evo još jedan od mnogih dokaza
Image

Inferno

Post by Inferno » 24 Oct 2023, 05:53

Michel wrote:
23 Oct 2023, 23:42
Evo još jedan od mnogih dokaza
Tako možeš projicirati i sliku moje guzice, jednako ćeš dokazati.

Ajde daj kartu svijeta te ravne zemlje...jel to ono kao da je zemlja kao ravni tanjur

Michel

Post by Michel » 24 Oct 2023, 22:30

Sve jasno na ovom dole linku
https://www.facebook.com/groups/9732465 ... 9202700608 samo pogledajte to Sunce baš kako i treba biti na ravnoj zemlji, a to je da Sunce nije tako udaljeno kako globusari govore i kako NASA govori. Sunce je dosta bliže, a ovo je dokaz.

Image
Image
Image
Image
Image

John_Ryder

Post by John_Ryder » 24 Oct 2023, 22:51

Zašto bi se lagalo o tome,koga boli kurac
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Michel

Post by Michel » 24 Oct 2023, 23:27

Što si nervozan tako? Zna se zbog čega se laže, malo si istraži to ali nemoj biti nervozan očito istina boli :P

Michel

Post by Michel » 25 Oct 2023, 02:15

Evo ti odgovora. Isto se zapitaj zašto je sotonistička elita bila protiv filma Sound of Freedom :wink:
Zašto kriju ravnu Zemlju od nas?
Iz teološkog pogleda na svet je lako razumeti da je satana, otac laži, od početka hteo da uništi tvorevinu Božiju i sada kada zna da je zbačen od Hrista i osuđen na večni oganj, pokušava da povuče sa sobom najveći mogući broj duša.
Ali budimo praktični. Kakav interes ima čovek, u ovom slučaju grupa moćnih ljudi, nazovimo ih elita, da sakrije od ostalih da je Zemlja ravna?
Kada bi se čovečanstvu obznanili pravi, opipljivi, merljivi i vidljivi dokazi da smo mi centar Kreacije, dakle, da smo mi deca Božija, zar ne mislite da bi naš stav u svetu bio drugačiji? Ne mislite li da bi se završile nepravde, ratovi, eksploatacija, trgovina, pohlepa i beskrajni interesi stvoreni oko novca, hedonizma i ljudske sujete?
Postoji okultna elita koja je „prodala dušu đavolu“ (što nije ništa drugo do okretanje leđa Bogu), da bi uživala u luksuznom, zemaljskom i efemernom životu. Da bi to učinila, treba joj po svaku cenu, da zadrži stanovništvo najneupućenije i najateističkije, koje živi u apsurdnoj laži i nepovezano sa svojim božanskim poreklom i razlogom zašto smo ovde. Velika masa distancirana od Boga je upravljivija i poslušnija, ništa se ne dovodi u pitanje, i produktivnija je za njihove interese.
Znamo da se Zemlja ne kreće i da je ravna. Ali najvažnije: znamo da nas je Bog postavio ovde, da je dao svoj život za nas i da želi da ponovo uživamo u večnom životu u onom raju koji je nekada stvorio za nas: svojoj deci.
Pogledaj si malo ove videe
https://www.facebook.com/groups/1095047 ... 3802742656
Ovaj o teleskopu
https://www.facebook.com/groups/1095047 ... 728701995/

Pogledaj ovaj video pogotovo drugi dio videa o NASI koliko tu laži ima pa doslovno ti je pred nosom sve.

Još jedno uobičajeno pitanje koje postavljaju Globe Earthersi je, "ako je Zemlja ravna, zašto su onda svi drugi planeti okrugli?" Za početak, Zemlja je ravnina, a ne planet, i jednostavnim dodavanjem "t" na kraju su moderni astronomi lingvistički transformirali našu ravninu Zemlje u globus koji se okreće oko Sunca. Riječ "okrugla" također vara, jer bi se većina ravnozemljaša složila da je Zemlja okrugla poput novčića, samo ne okrugla poput lopte. Iznoseći ovaj argument na internetu, globulari često će predstavljati sliku tradicionalnog heliocentričnog modela s osam sfernih planeta i ravnom Zemljom među njima koji lebde u svemiru. Cijeli je ovaj koncept, međutim, lažan jer niti jedan pljosnati planet ne vjeruje u lebdeći ravni planet u prostoru treći od Sunca u heliocentričnom Sunčevom sustavu.

Na mnogim NASA-inim CGI prikazima planeti doista izgledaju sferični, ali kada ih sami gledate kroz teleskop ili super-zoom kameru, svakako je upitno jesu li planeti sferični ili ne. Svaki put kad sam osobno promatrao planete izgledaju kao mala, relativno ravna, okrugla svjetla i nimalo kao golemi sferični terra firma svjetovi. Samo na snimkama NASA-e i drugih "službenih" svemirskih agencija planeti izgledaju kao trodimenzionalni kuglasti svjetovi; na amaterskim snimkama izgledaju više kao dvodimenzionalna svjetla, slično svim ostalim zvijezdama. Zapravo, prije nego što su ih nazvali "planetima", stari su ih nazivali "zvijezdama lutalicama" jer su se od ostalih "fiksnih zvijezda" razlikovale samo po svojim relativnim kretnjama. Svaki od njih ima svoj jedinstveni izgled, ali nijedan od njih ne izgleda kao sferni svjetovi, čak ni Saturn koji izgleda više kao kružna svjetiljka s aureolom svjetlosti oko sebe.

U konačnici, međutim, potpuno je irelevantno kakvog su oblika ostali planeti kada se želi dokazati oblik Zemlje. Zamislite da pozovete izvođača u svoju kuću da izmjeri dimenzije vašeg poda, a oni umjesto toga odmah izvade svoj metar i počnu mjeriti sva ugradbena svjetla u stropu! To je upravo ono što Globe Earthersi rade tvrdeći da pružaju znanstvene dokaze za oblik Zemlje pod našim nogama gledajući svjetla na nebu iznad naše glave. Poput mađioničara koji vas jednom rukom ometaju dok vas drugom varaju, apologete globusa kada se od njih zatraži empirijski, mjerljivi dokaz o obliku Zemlje pod njihovim nogama, neizbježno umjesto toga okreću nos prema nebu i počinju govoriti o obliku Zemlje. Ali čak i da su svi ostali planeti stvarno kugle, kakve to veze ima s oblikom Zemlje?

Pogledaj i ovaj video. Dobro će te nasmijat, ali i otvorit oči.

Najveći dokaz za mene je kako se astronauti ponašaju, njihovo raspoloženje. Zamisli da si pravi astronaut u stvarnom svemiru. Radio si cijeli život da postaneš astronaut na pravom ISS-u... bi li mirno stajao dok odgovaraš na pitanja u Zero G? Nešto što doživi samo nekoliko ljudi?

Naravn da ne. Uživao bi, skakao, smijao se, radio flipoe. Bilo bi to nevjerojatno zabavno i radosno iskustvo. Obuzela bi te radost. Ti i ostali astronauti uzbuđeno biste nosili kameru uokolo, prirodno koristeći više kutova umjesto jednog fiksnog kuta, uključujući krupne planove i vireći kroz prozore jer je to tako cool. Ne bi bilo potrebe da budete nervozni i napeti i da stojite mirno kao da nešto skrivate iza leđa. Ali to je upravo ono što vidimo. Svaki pojedini astronaut ima izraz lica jer doslovno oko struka i iza leđa nose dokaz svoje krivnje i to im je u potpunosti vidljivo. Moraju se natjerati da zapamte da publika to ne može vidjeti zbog trikova s ​​kamerom!! Zato su toliko zabrinuti i uplašeni. Oni znaju da je njihova prijevara očita i dovoljno pronicljivom promatraču. Kad astronaut u videu napravi flip, očito je da je naporan i oni dožive kratku dezorijentaciju, što dokazuje otvorena čeljust dok započinje i završava flip. Da je doista u Zero G, okretanje bi bilo bez napora i ne bi zahtijevalo izvijanje tijela i ne bi uzrokovalo osjećaj dezorijentacije, jer ste već plutali prije nego što je okret počeo.

Ovi ljudi mogu lažirati vizualne slike koliko god žele, mogu stvoriti najbolji CGI koji je ljudska rasa ikada vidjela. Nije važno. Ne možete lažirati prave ljudske emocije. Izrazi lica, trenutne reakcije i govor tijela uvijek će govoriti istinu.

Ima još mnogo toga, ali polako budem sve raskrinkao o lažnom globusu :kokicarenje:

Inferno

Post by Inferno » 25 Oct 2023, 05:53

Nakon ovakvih postova da je zemlja ravna najradije bi ošo do ruba i bacio se....ali ne mogu jer nije ravna

Za čije socijale ja plačam porez u pičku materinu

hitman_4

Post by hitman_4 » 25 Oct 2023, 07:49

tako je M, najgore u svemu tome je što će palestinska djeca raznesena izraelskim, eu i američkim bombama napustiti ovaj svijet s spoznajom da je zemlja bila okrugla uz taktove filma sound of freedom
Image

Image

Image

John_Ryder

Post by John_Ryder » 25 Oct 2023, 10:02

Michel wrote:
24 Oct 2023, 23:27
Što si nervozan tako? Zna se zbog čega se laže, malo si istraži to ali nemoj biti nervozan očito istina boli :P
Nisam nervozan, ali vi ravnozemljaši imate previše vremena....u prijevodu, nemaš obitelj, živiš sa starcima...ako i nešto odradiš 8 sati, neki posao, onda se bacaš u svoj imaginarni svijet teorija zavjera...ovo sve šta ti kopiraš tu, sve te tekstove,linkove...brate mili iskoristi to slobodno vrijeme na nešto pametno.Odi u teretanu, vozi bicikl, bilo šta.I još gledaš filmove,serije, čitaš stripove.Booooolesnoooo :mrgreen:

Image
Image

Michel

Post by Michel » 25 Oct 2023, 16:24

Previše se baviš drugim osobama i što rade a zaključci su ti bolesnooo krivi. Starce nemam, samo par bratića i sestrični mi ostalo a i oni ne žive blizu mene. Osamostaljen sam odavno nešto što je tebi teško napraviti. Imam svoj biznis od kojeg zarađujem, bavim se gotovo sam siguran da više hobija nego ti od planinarenja, malo veslanja i putovanja nekad a to je samo mali dio. Uz sve to gledam, čitam filmove, serije, knjige i stripove. Najjače od svega što sve ovo što pišem na forumu mi ne oduzima puno vremena. Najviše što sam valjda ikad potrošio u danu je možda dva, tri sata i to na otvaranje tema. Ovo što pišem o zavjeravama pa to mi treba pol sata uvrh glave kad sam već uhodan i to ove najveće postove.

Shvaćaš koliko nelogično razmišljaš. Tko si ti da ikome govoriš da čime se bavi. Ja tebi ne govorim, da jebeš svinje jebe mi se radi što želiš. Ono što sam shvatio tijekom godina da si ti i još neki duboko ljubomorni jer imam svoj posao, ne odgovaram nikome i imam svo vrijeme ovoga svijeta.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 25 Oct 2023, 16:47

Michel wrote:
25 Oct 2023, 16:24
Previše se baviš drugim osobama i što rade a zaključci su ti bolesnooo krivi. Starce nemam, samo par bratića i sestrični mi ostalo a i oni ne žive blizu mene. Osamostaljen sam odavno nešto što je tebi teško napraviti. Imam svoj biznis od kojeg zarađujem, bavim se gotovo sam siguran da više hobija nego ti od planinarenja, malo veslanja i putovanja nekad a to je samo mali dio. Uz sve to gledam, čitam filmove, serije, knjige i stripove. Najjače od svega što sve ovo što pišem na forumu mi ne oduzima puno vremena. Najviše što sam valjda ikad potrošio u danu je možda dva, tri sata i to na otvaranje tema. Ovo što pišem o zavjeravama pa to mi treba pol sata uvrh glave kad sam već uhodan i to ove najveće postove.

Shvaćaš koliko nelogično razmišljaš. Tko si ti da ikome govoriš da čime se bavi. Ja tebi ne govorim, da jebeš svinje jebe mi se radi što želiš. Ono što sam shvatio tijekom godina da si ti i još neki duboko ljubomorni jer imam svoj posao, ne odgovaram nikome i imam svo vrijeme ovoga svijeta.
To mi kaže osoba koja se 0-24 bavi sa hrpom nebitnih ljudi i raskrinkava ih,tamo neki ju tuber je nešto lagao,.... :pointlaugh: :pointlaugh: :pointlaugh:

Image
Image

Michel

Post by Michel » 25 Oct 2023, 17:25

Razlika je u tome što se ja bavim bitnim stvarima za čovječanstvo koje su bitne i raskrinkavam to znači to su najbitnije stvari na svijetu jer živimo u iluziji dok ti s druge strane zabijaš glavu u pijesak i baviš se nebitnim stvarima. To je ta razlika koju ti ne shvaćaš. I opet lažeš gdje govoriš od 0-24 to ni značilo da 24 sata u komadu pišem na forumu i bavim se s time. Nemam određeno vrijeme kad pišem ali sveukupno to ispadne pol sata uvrh glave, pol sata od 24 sata koliko ima dan. Sjedi, JEDAN!

John_Ryder

Post by John_Ryder » 25 Oct 2023, 19:06

Michel wrote:
25 Oct 2023, 17:25
Razlika je u tome što se ja bavim bitnim stvarima za čovječanstvo koje su bitne i raskrinkavam to znači to su najbitnije stvari na svijetu jer živimo u iluziji dok ti s druge strane zabijaš glavu u pijesak i baviš se nebitnim stvarima. To je ta razlika koju ti ne shvaćaš. I opet lažeš gdje govoriš od 0-24 to ni značilo da 24 sata u komadu pišem na forumu i bavim se s time. Nemam određeno vrijeme kad pišem ali sveukupno to ispadne pol sata uvrh glave, pol sata od 24 sata koliko ima dan. Sjedi, JEDAN!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Image
Image

Post Reply