Raskrinkavanja (fraudi, zavjere i ostalo)

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Michel

Re: Raskrinkavanja (fraudi, zavjere i ostalo)

Post by Michel » 24 Sep 2023, 11:56

Evo ga kako sam i obećao 5 sati je i idemo u raskrinkavanje. Jučer kao što sam i rekao bio je TAJ dan, bio je THE dan o kojem će svi pričati kao o 9/11 jer jučer su se dogodile strašne stvari diljem svijeta.

Strong mag. 6.6 earthquake - Banda Sea, Indonesia, on Saturday, Sep 23, 2023 at 12:29 am (GMT +9:30) -
https://www.volcanodiscovery.com/earthq ... imbar.html

To je samo jedan od mnogih potresa jučer. Strašno je što se dogodilo. Ljudi su oglušili na takve stvari i misle da je to ništa jer im je moral uništen preuzet sa nemoralom. Uz sav taj neviđen broj potresa jučer, bilo je mnogo poplava i tsunami u Australiji strašan tsunami. Vulkani su se neki aktivirali i poplavili sve. Jučerašnji dan toliko katastrofa nije bilo od slavne godine 1522. i sama činjenica da je ovo jučer bio povijesni dan treba se zapitat gdje smo jučer bili. Ja sam bio u vrtu i samo sam slušao vijesti i nisam mogao vjerovati što se događa. Ljudi i moji dobri susjedi izlazili i neki su padali od šoka. Sjećat ćemo se svi jučerašnjeg dana. Dakle, kao što je i prognazirano za jučer, sve se dogodilo i obistinilo. Sva sreća da smo živi. Idemo dalje i pratit sve kako će to utjecati na živote nas samih i kakve će kontrole biti. Sigurno gore nego 9/11

BONUS RASKRINKAVANJE
Svi se sjećamo glavnog lopatara kako je razotkriven za one koji se ne sjećaju evo u spoileru
SpoilerShow
Michel wrote:
27 Jul 2023, 01:46
I evo glavnog lopatara da se prisjetimo lika koji je uništio toliko žviota, toliko ljudi koji su stvarali titlove i prevodili a onda ovaj besramno ukrao kakva lažovčina, kradljivac :kokicarenje:

on je taj imaš sve ovdje kako je gazio preko mrtvih leševa https://www.prijevodi-online.org/smf/in ... 414.0.html poznat je kao kradljivac na takvim forumima :skrujufakju:
Možete ih prepoznati po tome što skrivaju IP adrese i kreću se uglavnom u sitnim noćnim satima. Neki od njih imaju toliko pristojnosti da ostave nick onoga tko je preveo ili sredio titl (naravno, ovaj sajt se briše iz potpisa), a neki, vjerojatno povezani s administracijom tog sajta (možda čak i iz osoblja) brišu sve, tako da ispada kako je taj prijevod potekao s tog sajta i da su za njega zaslužni oni. Takve stvari treba nazvati pravim imenom... LOPOVLUK. Sada im se pridružio i naš bivši član lemonzoo (glavni lopatar), koji za skoro sve svoje postavljene titlove može zahvaliti ljudima odavde i njihovom odvojenom vremenu, radu i novcu.

Dakle... lemonzoo, natasha0205, backuper, velikimaliekran, cobra11, payutti, iamnjegos00... poflautajte ga.
Bolesnoooo, a svi ovi nickovi su bili njegovi :P

https://www.prijevodi-online.org/smf/in ... #msg485985 :zubifale: kako su ga raskrinkali
Budući da me smrad Lemonzoo (Glavni lopatar) blokirao tamo i ne mogu mu poslati poruku onda ću ovdje, napravio je drugi profil pa će vidjeti...

Budući da se smrad daleko čuje ne moraš se skrivati iza drugih profila (backuper :facepalm). Drago mi je da smo se riješili takvog ljigavca i samo da te obavijestim da ti se lagano zatire svaki trag na našem sajtu. Uživaj u lopatarskoj karijeri i svrati katkad pod lažnim profilom (očito je da to već radiš, u tome si uvijek bio šampion), znaš gdje ćeš pronaći najbolje titlove, udovolji novim gospodarima. :)

Zbogom, smrade trolerski. wc1
https://www.prijevodi-online.org/smf/in ... #msg487884 moramo biti oprezni :D
Što se tiče ljimuna... Taj šeta od foruma do foruma, a s većine su ga potjerali, to dovoljno govori o njemu.
https://www.prijevodi-online.org/smf/in ... #msg489930
Pitanje dana... Koliko bolestan moraš biti da bi skinuo 10.000 titlova koji ti ne trebaju?

Za odgovor pitajte backupera aka bucka lopatara aka ljemonza.
https://www.prijevodi-online.org/smf/in ... #msg491795
Jedini lopatar koji koristi IP-ove više država u okruženju... backuper aka lemonzoo aka bucko lopatar. Ovo je već profesionalno
https://www.prijevodi-online.org/smf/in ... #msg493910
Imam jedno direktno pitanje za Limuna: da li je istina da si posle svega postao lopatar?

Na stranu eventualni sukobi sa administracijom, imam ih i ja još uvek - ali nikada mi ne bi palo na pamet da se time bavim - jer pazi samo apsurda: kradeš nešto što je i tako dostupno svima - i na stranu što je vlasnik neke stranice doneo neka pravila koja se kose sa zdravim razumom - svaka budala može da napiše šta hoće i da napravi pijacu za trgovanje titlovima - tvoje, moje, svačije je da na to ne pristane - jer ako je istina da si postao lopatar posle svega, možda bi trebalo da uzmeš u obzir da niko na prevodilačkoj sceni nije postao prevodilac sam od sebe (barem koliko je meni poznato) i da ne samo ti, nego svako ko lopata titlove (na način kako je ona tamo pijaca to odredila) uništava samu ideju tog famoznog dobrovoljnog prevođenja - jer ko će da obučava eventualne nove prevodice? Dovoljno dugo si bio na ovoj stranici da makar to znaš i da znaš da je mentorski deo priče baš težak i da zahteva i živce i strpljenja u najmanju ruku - jasno mi je anonimni lopatari koji ni ne znaju za bolje to rade, ali da ti posle svega to radiš... malo je nepojmljivo ako se gleda po liniji da niko nije postao dobar prevodilac sam po sebi - makar toliko dugujemo ne samo sebi, nego tim ljudima koji su nas obučavali.
Naravno da je postao lopatar, i to najveći ikad... ;D

Teško će ti odgovoriti jer ne želi otkriti najnoviji nalog. Par sam ih već eliminirao, ali uporan je on dečko... Da bar zarađuje nešto od ovoga, neloše bi para bilo... ;D
Ajde kad sam već otvorio link "koji bolesnik"...
Je taj lik uploada ko lud, međutim uploada titlove iako drugi već postoje tamo.

Netko se možda zavarava da taj uploada resync za novije verzije, ali nije! Da bar.
Nekad sluučajno potrefi, ali rijetko.
Evo klasični primjer šta radi prije par dana, dodao je titlove iako postoje drugi za istu verziju (nixov autorski je za istu):
https://titlovi.com/titlovi/?prijevod=tt0181689
Pa to je čisto pljuvanje po nixovom trudu. Ako mu se nixovi titlovi ne sviđaju, mogao je tamo napisati "ne valja". Ali nije. Jer valjaju.

Ili drugi primjer, nedavno su izašli criterionovi remasteri filmova Brusa Lija, a on dodao titlove za neku boktepita koju verziju, vjerojatno VHS ili tako nešto.

S obzirom šta radi nonstop, napisao sam bio komentar tamo ispod Dalekih Rođaka da to šta je uploadao ne valja za remaster verzije - admin je tu primjedbu obrisao pa ne morate vjerovati.
Nije zapravo ni bitno.
Uglavnom, lik mi s tim spamanjem titlova tamo za zastarjele verzije baš ide na živce.
Kažem, da bar resynca za friške verzije, pa ajde. Ali ne.
Možda ne zna resyncati netko će reći, ali to nije nikakvo opravdanje, to može naučiti bilo tko - a kad već uploada onda bi trebao naučiti.
Nisi skužio, taj lik je lemonzoo i sve što je tamo postavio skinuo je odavde, znači svih 2500 titlova koje je dosad postavio potječu odavde. Taj lik je iskompleksiran i ovo je njegova osveta vjerojatno zato što nije u administraciji ovog sajta, a i iskusan je u tome jer je pokrao i ekipu s prijevoda-titlova služeći se višestrukim računima. Uglavnom, bolesnik prve klase.
Kakav bolesnik, oduvijek želio biti u administraciji sajta i nije uspio ali je uspio na forumu hr i to na najnižem dijelu, alternativi :zubifale: a tamošnji moderatori i admini već znaju sve oko njega kakav je sve je poslano :kokicarenje:
A sad novo njegovo raskrinkavanje. Za one koji ne znaju, on ima 40+ godina i strašno je kako se ponaša na forumu haer na kojem je moderator (samo dokaz da pokvarenjaci mogu postati moderatori). Evo njega od 40+ godina u guzici kako piše na podforumu TEENS gdje se okupljaju kako sami naziv govori teenegeri diljem Hrvatske države, a i šire te dijele svoja iskustva. Teenegeri su za one koji ne znaju kao naš lopetar osobe koje su u pubertetu, često maloljetnje. Evo ga, naš pokvareni lopetar 40+ godina u guzici tako da se pripremite jer ovo što ćete vidjeti je bolesnoooo :P
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Njemu treba ozbiljna pomoć jer pitanja koliko možeš dobaciti dok pišaš i o govnima i tako flertuje sa maloljetnicima jer ga to očito pali. :jawbreaker:
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

John_Ryder

Post by John_Ryder » 24 Sep 2023, 13:16

ahahahahahahahhahaahha frajer najavljuje apokalipsu i evo ga, cijeli svijet se promijenio sa jučerašnjim danom jer lemonzo na nekom forumu nešto piskara.I potres u indoneziji, a potresi po cijelom svijetu svaki dan aaaaaaaaaaaahahahahahahhahaha
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

hitman_4

Post by hitman_4 » 10 Oct 2023, 09:02

Image

Image

Image

John_Ryder

Post by John_Ryder » 10 Oct 2023, 11:04

Čeka se raskrinkavanje rata Izrael-Palestina...ajde Miščel

Image
Image

Inferno

Post by Inferno » 11 Oct 2023, 05:47

John_Ryder wrote:
10 Oct 2023, 11:04
Čeka se raskrinkavanje rata Izrael-Palestina...ajde Miščel
Očekujem da će slaviti što hamas spaljuje živu djecu jer se tako bore protiv židovske agende....to ti je taj michel level inteligencije

Michel

Post by Michel » 12 Oct 2023, 20:56

RASKRINKAVANJE CONSA 576. DIO

O njegovim lažima smo često svjedočili pa evo opet je uhvaćen u lažima. Komentar sa foruma haer
Image

Kao što vidite, kaže za prvi dio da je klasik, da mu je drugi dio još bolji nego prvi i da je treći isto dobar. No, ako malo kopamo dublje, vidjet ćemo tu njegovu podvojenu ličnost jer ovdje nama na horor hr tamnici govori nešto sasvim deseto.
Image

Kažem, ako ćemo mu pomoć bitno je da brzo reagiramo i nešto napravimo jer on jaše i dalje sa svojim lažima i ličnostima.

Jer pogledajte ovo
Image

On nemože smisliti Wrong Turn i hills have eyes mu je sto puta bolji, a na forumu haer odjednom sad mu je prvi dio wrong turna klasik, a drugi dio još bolji. Jebote, kakvi ekstremi. Razumijem da imamo nekih filmova koji nam na prvu nisu sjeli, a kasnije su nam dobri ali stvarno ne znam da nam je neki film tako loš i onda odjednom klasik :jawbreaker: jezivo.

hitman_4

Post by hitman_4 » 12 Oct 2023, 21:32

M koji si ti kralj :D

jbte pa cons je opet razotkriven
Image

Image

Image

Michel

Post by Michel » 17 Oct 2023, 02:33

Evo jedno lagano raskrinkavanje svima nama poznatog Jimmy Fallona. Video raskrinkava njegovu nice guy personu gdje se razotkrilo da nije baš nice guy kakvim se predstavlja. Video razotkriva i njegov fejk smijeh, valjda najfejk smijeh koji sam ikada čuo i oprez, jako je cringe.

Jimmy is the talk show host equivalent of a door-to-door encyclopedia salesman. He reeks of fake friendliness, you don't think about him when he isn’t around, and you want him to go away when he is.
The fact that he lasted on television as a long as he did is a complete mind fuck because you never know the intention behind these shows being shoved in your face non-stop. I will admit though Fallon won me over at times celebrating time capsules like Saved By the Bell but other in that, his show got on my nerves the most part.
I’ve heard TONS of horror stories from live audience members like Fallon getting irrationally angry about the crowd not laughing “hard” enough at “his” jokes.
This fake laugh is killing me every time
I remember seeing jimmy on the late night show for the first time and thinking this guy reminds me of a crook sitting in a police station scared they might find out he is the one they are looking for.
It’s wild how the Horacio Sanz story has been completely sanitizes. This dude was having a sexual relationship with a minor who he frequently brought around the cast. Fallon was one of the main suppressors of this story.
When Conan laughs at your jokes, you earned it. When Jimmy does it, it's to make you like him. No pity party for writers though. Hollywood are tanking everything and making it unwatchable.
I evo još jedno razotkrivanje, ali ovaj put jako mračnoooo a to je Tom Hanks koji je pedofil samo je to javna tajna ovo je video koji dokazuje to. Pogledajte, a i sjetite se njegove reakcije na zlatnom globusu kada je Ricky Gervais vodio jedne godine pa kad je imao komentare o Epsteinu i pedofiliji u hollywoodu, a Tom Hanksu se to nije svidjelo. Ponavljam, Tom Hansk je creep i pedofil. Obavezno gledanje. Svaka čadt ovom kanalu SLOAN jer prije njega taj Issaac koji ih je razotkrivao nađen je mrtav tako da je ovo opsadan teritorij.

Thank you for exposing this to a wider audience Sloan. I used to watch a youtuber in 2019 who covered similar topics and youtube deleted their channel. These disgusting celebrities who constantly get praised need to be exposed. I'm tired of youtube trying to protect them.
The words “Sexy Baby” should never be said. It’s creepy and gross.
Issac Kappy was the first time I went down the rabbit hole...never saw the world the same again. He exposed Tom Hanks by sharing Sarah Ruth Ashcraft's tweets. RIP Issac Kappy, you're a hero for exposing these sick pedos!!
So glad people are starting to talk about this evil pervert
Poor issac that absolutely wrecked me so bad I watched him real time and when I did indeed end up dead I was sick and devastated because he knew it was coming and was trying to escaped but they are so powerful there is no getting away. RIP Isaac Kappy, you are loved
Don't forget Jenette McCurdy said Ariana Grande went to Tom's house to "play charades"... where there's smoke, there's fire.. keep up the hard work, Sloan.
The amount of elites and people in the industry that are clearly predator’s and it always is quickly excused and forgotten is disgusting, no amount of elitism or fame excuses it .
Be careful Sloan. You’re doing great work, but please be extra cautious. They don’t like it when people reveal their secrets that are this dark.
Tom Hanks is one of the creepiest actors out there. How has it taken this long
Just look at his offended reactions at the Golden Globes when Ricky Gervais roasts the perverts of Hollywood.
Hank's face during Ricky Gervais' Golden Globe monologue was all I needed to see to know that he isn't one of the good guys. Regardless of his reputation as a "nice guy" in Hollywood.
Obama gave the Medal of Honor to Whoopi, Ellen, Oprah, Weinstein,& Hanks - what do they all have in common?!!?
I get this sick feeling in my soul all of this pedo stuff is an attempt to re-normalize the behavior. Yes, this is a behavior which has been considered normal in our past. I began typing as I started watching and you are saying EVERYTHING I'm thinking❤ our future is so unpredictable
I’ve known about this for years but it doesn’t make it any less sad. He was a favorite back in the day, everyone loved him. Unfortunately we never know the real person behind the fame
3 years ago Frank Romanek Jr (YouTuber) did a series of “Tom Hanks Is Dead” videos exposing all of this same stuff and after about 20 ish videos was all of a sudden in hospital in a coma. The updates on his health are still available but ALL of his Tom Hanks stuff disappeared shortly after he woke up from the coma.
Sloan, BE CAREFUL! STAY SAFE!
I’ve always felt something was off about him. It was really hard for me to watch him or his movies. Never knew why. Maybe this is why. Also, huge appreciation to Ricky Gervais for calling them out.
I hope you have the strongest VPN and support around you. Im wishing you peace and protection Sloan! What you do is so important
Rest in Heaven Isaac Kappy. Good Lord, Sloan, I always thought Hanks was one of the more decent people in Hollywood. Definitely a creep, his sexualizing of that little girl, his daughter, and the single shoe posts, that’s enough... yet there’s so much more.... And Rt 66 is like 666, a devilish stamp.

Inferno

Post by Inferno » 17 Oct 2023, 09:43

iq sobne temperature, tipičan primjer ovce koju je vrlo lagano pogurnuti u željenom smjeru

baš ironično što je mihaela baš ono što misli da su drugi, ali je jednostavno preglup da to vidi

hitman_4

Post by hitman_4 » 17 Oct 2023, 09:45

tom hanks je veliki humanitarac koji je donirao krv za kovid 19!!
Image

Image

Image

Michel

Post by Michel » 17 Oct 2023, 13:42

hitman_4 wrote:
17 Oct 2023, 09:45
Možda je njegova krv u cjepivu :D pa ove ovce koje su ga primili više puta imaju Hanksovu krv sad u sebi.

Inferno

Post by Inferno » 17 Oct 2023, 16:33

Michel wrote:
17 Oct 2023, 13:42
hitman_4 wrote:
17 Oct 2023, 09:45
Možda je njegova krv u cjepivu :D pa ove ovce koje su ga primili više puta imaju Hanksovu krv sad u sebi.
Idući put se opet nemoj cijepiti, možda osvojiš Darwinovu nagradu :lol:

John_Ryder

Post by John_Ryder » 17 Oct 2023, 18:44

Čekam Alenku I capka i mumiju božu da mi kažu da se cijepim!!!

Image
Image

Michel

Post by Michel » 19 Oct 2023, 22:02

Lažu nas!
Image

Inferno

Post by Inferno » 20 Oct 2023, 06:09

ova zadnja slika pokazuje koliko si ti glup i da imaš iq sobne temperature

fala bogu pa se nećeš razmnožavati

Post Reply