Što mi je izmamilo smješak danas?
-
John_Ryder
Re: Što mi je izmamilo smješak danas?
U nedjelju se sprema kotlovina za najužu obitelj, uhhh šta će biti uživanja i guštanja!
- Michel
Ajde ti lijepo to dokaži cijelom forumu i svim ljudima koji čitaju forum a ima nas dosta. Kada nešto tvrdiš, lijepo ti to dokaži.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
-
John_Ryder
Oćeš live na instagramu?
- Inferno
- Michel
Znači nemaš dokaze
-
John_Ryder
Sinko, glup si ka matun, šta ja tebi iman dokazivat, ako ćeš virovat, viruj, ako ne, odjebi mi sa kanalaMichel wrote: ↑15 Sep 2023, 19:12Znači nemaš dokazetako sam i mislio. Ako nešto tvrdiš, izvoli dokaži to kad ćeš imati navodnu kotlovinu.
- dr_gonzo
Strip Kolekcija #1 - Zlatna Serija i Lunov Magnus Strip (Raw Video)
- malo se prijsetih starih vremena, a uz put isprobao i GoPro10...koji sam nedavno kupio
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Michel
Ovo je vrh Gonzo
kako i forumi izumiru, tako nažalost i izumiru ljubitelji stripova a na ovim prostorima stripovi su uvijek bili in ali sve je manje toga. Zato mi je drago što Marko i njegova kuća Fibra drže glavnu crtu i brane utvrdu stripoljubaca.
Drago mi je da si dokazao svoja izdanja za razliku od nekih
Drago mi je da si dokazao svoja izdanja za razliku od nekih
- Inferno
Ma jučer pročitao album Fantomasov Gnjev od Fibre, žali bože papira na kojem je tiskano koliko je loše.
Živio Strip Agent i Ludens i stripovi na kiosku gdje im je i mjesto
Živio Strip Agent i Ludens i stripovi na kiosku gdje im je i mjesto
-
John_Ryder
Uhhh danas se potpuno neočekivano okrenuo roštilj, uhhhh koji gušt, baš sam sretan i zadovoljan.Na svakom polju uspješan.

- Inferno
Istina, baš je super bilo. Lako nama kad smo uspješni.John_Ryder wrote: ↑16 Sep 2023, 17:55Uhhh danas se potpuno neočekivano okrenuo roštilj, uhhhh koji gušt, baš sam sretan i zadovoljan.Na svakom polju uspješan.![]()
![]()
- Michel
Radio dosad u polju morao sam rezati neke biljke dobro da imam vani onu skupi rasvjetu koju sam nabavio. Uživam u ovome, vlastiti posao, novci stalno dolaze evo sutra mi dolaze ljudi kupiti ono što sam cijelu ovu godinu sadio i bit će super jer pare koje ću sutra okrenuti su

- Inferno
E tako je, ja baš vadio rotkvice pa prodajem sutra laganini za cca 130 hiljada evra. Lagano kupujem još jedan mercedes jer sam tako uspješan.Michel wrote: ↑22 Sep 2023, 02:59Radio dosad u polju morao sam rezati neke biljke dobro da imam vani onu skupi rasvjetu koju sam nabavio. Uživam u ovome, vlastiti posao, novci stalno dolaze evo sutra mi dolaze ljudi kupiti ono što sam cijelu ovu godinu sadio i bit će super jer pare koje ću sutra okrenuti su![]()
![]()
-
John_Ryder
Evo računam zaradu za ovaj mjesec, već sam na 15.000 eura bonusa.Ufff šta je lijepo biti visok, bogat,imati dvoje djece, predivnu ženu, kuću, 2 auta, stan na moru. 
- Michel
Ženi kupio dar iznenađenja danas ću joj dati siguran sam da će joj se svidjeti a sinu Borisu i kćerki Terezi kupio psa i kornjaču uživati će u njima