Što mi je izmamilo smješak danas?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Michel

Re: Što mi je izmamilo smješak danas?

Post by Michel » 23 Aug 2023, 18:07

Napokon se sa Lukrecijom i Biserom vratio s odmora. Bilo je nezaboravno i jahali smo konje, letili sa balonom, škakljali se i igrali skrivača što mi je bilo posebno drago jer je Biser jako snalažljiv i kreativan.

Sad opet uživancija na farmi, gledanje i čitanje te održavanje horor hr tamnice :supz:
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

Inferno

Post by Inferno » 24 Aug 2023, 00:00

U prijevodu mihaele:

Mama mi je opet uključila internet jeeejjjj jebao sam se s konjem u štali. Škakljao sam se sa dečkom i drago mi je što je snalažljiv i kreativan u krevetu.

Sad opet fantaziranje, copy paste tuđih film recenzija, te sramoćenje samog sebe na horor forumu

A biti će i nekih "raskrinkavanja" uskoro jer me stalno ispituju po facebook grupi koja ne postoji

Michel

Post by Michel » 24 Aug 2023, 11:40

Teletina ispod peke danas sa domaćim krumpirom :rock:

Inferno

Post by Inferno » 24 Aug 2023, 13:45

Michel wrote:
24 Aug 2023, 11:40
Istina, tvoja stara baš fino kuha

John_Ryder

Post by John_Ryder » 24 Aug 2023, 16:26

Michel wrote:
24 Aug 2023, 11:40
Nemaš ti para za teletinu, kupuješ parizer iz konzuma, priča se po kvartu :butthead: :finga:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Michel

Post by Michel » 24 Aug 2023, 17:52

Tako smo se nas 5 najeli teletine ispod peke. Na kraju i zapjevali te radosno zaplesali. Tako je život prekrasan i nadam se, stvarno se nadam kako će i oni koji su nesretni i zatvoreni u svoja četiri zida kako će i oni naći svoju sreću nekad. Prekrasno je biti obogaćen ljubavlju i puno novaca :P

Evo malo slikica.

Image
Image
Image
Image

John_Ryder

Post by John_Ryder » 24 Aug 2023, 20:44

Michel wrote:
24 Aug 2023, 17:52
Tako smo se nas 5 najeli teletine ispod peke. Na kraju i zapjevali te radosno zaplesali. Tako je život prekrasan i nadam se, stvarno se nadam kako će i oni koji su nesretni i zatvoreni u svoja četiri zida kako će i oni naći svoju sreću nekad. Prekrasno je biti obogaćen ljubavlju i puno novaca :P

Evo malo slikica.

Image
Image
Image
Image
Klošaru propali....napišeš teletina ispod peke na google, odeš na images i eno tih slikica na 3-4 strani, ahahahahahahaha kakav patnik :facepalm: :finga: :mrgreen:

Image
Image

Michel

Post by Michel » 24 Aug 2023, 21:16

Imbecilu propali dokaži ako postoje identične takve slike ajde dokaži umjesto da onda staviš link do tih slika da svi vide gdje su takve slike ti samo tvrdiš nešto bez ikakvih dokaza.

Izvoli, daj link sa takvim slikama inače si lazovčina. Homoseksualac već jesi to svi znaju i u grupi i svuda ajde sad lijepo dokaži da su te moje slike sa neta znači daj link pa da usporedimo. Inače si lazovčina :finga:

John_Ryder

Post by John_Ryder » 24 Aug 2023, 21:38

Michel wrote:
24 Aug 2023, 21:16
Imbecilu propali dokaži ako postoje identične takve slike ajde dokaži umjesto da onda staviš link do tih slika da svi vide gdje su takve slike ti samo tvrdiš nešto bez ikakvih dokaza.

Izvoli, daj link sa takvim slikama inače si lazovčina. Homoseksualac već jesi to svi znaju i u grupi i svuda ajde sad lijepo dokaži da su te moje slike sa neta znači daj link pa da usporedimo. Inače si lazovčina :finga:
Lažeš, lažeš i konstantno lažeš.
Ne jebeš, nemaš para i živiš u zaprešiću u sa starcima u kući,i imaš 27 godina.To je to od tebe. :finga: :butthead: :mrgreen:

Image
Image

Michel

Post by Michel » 24 Aug 2023, 21:45

Znači ipak si lažovčina što je očekivano. Mislio sam ti pružiti još jednu šansu ali jedino što radiš na forumu je da vrijeđaš, provocirao i ne koristiš forumu na niti jedan način. Mrtav si za mene od danas, jednostavno si naporan sa svojim klonovima i lažima kao što sad lažno optužuješ. Gay lažovčina si :butthead:

John_Ryder

Post by John_Ryder » 24 Aug 2023, 21:55

Michel wrote:
24 Aug 2023, 21:45
Znači ipak si lažovčina što je očekivano. Mislio sam ti pružiti još jednu šansu ali jedino što radiš na forumu je da vrijeđaš, provocirao i ne koristiš forumu na niti jedan način. Mrtav si za mene od danas, jednostavno si naporan sa svojim klonovima i lažima kao što sad lažno optužuješ. Gay lažovčina si :butthead:
Kako istina boli hahahahahahah odmah se upalio, ko vuco kad mu onaj lik jebe mater u noćnoj mori.

Naš mišel/hitmanović/&co. na aparatima.

Image
Image

Inferno

Post by Inferno » 25 Aug 2023, 00:04

slike su legit i okinute su 24.8, provjerio sam

doduše kvaliteta kamere je očajna, kupi si novi mobitel

Inferno

Post by Inferno » 25 Aug 2023, 00:05

Michel wrote:
24 Aug 2023, 17:52

Daj nam video kako pjevaš

John_Ryder

Post by John_Ryder » 26 Aug 2023, 09:51

Vrućina, ali srećom imam bazen, pa se mogu hladit dok žena pravi roštilj a ja se igram sa sinom i kćeri.Uhhh šta je lijepo bit bogat i uspješan u životu.

Image
Image

Inferno

Post by Inferno » 26 Aug 2023, 15:36

John_Ryder wrote:
26 Aug 2023, 09:51
Vrućina, ali srećom imam bazen, pa se mogu hladit dok žena pravi roštilj a ja se igram sa sinom i kćeri.Uhhh šta je lijepo bit bogat i uspješan u životu.
Bome da, ja sam morao privatnim helihopterom brzo na svoju jahtu da pobjegnem od vrućina. Sad posluga pravi teletinu ispod peke na jahti za mene, ženu, tri ljubavnice i 15 djece. Baš je lijepo biti usješan i pun para. Još kad dođem moram opet posaditi paradajz pa ću ga laganini prodat za koju milju eura.

Post Reply