Što mi je izmamilo smješak danas?
- Michel
Re: Što mi je izmamilo smješak danas?
Vrhunski dan jučer
lijepo kiša sve rashladila, oblačno i baš je lijepo puhalo. Vidim i danas će isto tako biti 
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- Inferno
- john_constantine
Bogme. Ja sam već zaradio 50 milja na krastavcima. Sljedeće godine ću se baviti i mrkvom. Krastavci za žene, a mrkve za muškarce. Prodavati će se kao ludo.
Nemam žene i djece, pa mi ostaje puno više novca. Već me i bivše žicaju i traže natrag, ali ne zanima me.
Kad mi je dosadno, pobacam naše hrvatske kune po krevetu i valjam se po njima
Michel puši karu.
- Inferno
Seks s Lukrecijom dok Mišel gleda i drka
- Michel
Kiša već danima pada kakvo lijepo osvježenje 
- Inferno
- Michel
Uh, koliko šamaranja danas

- Inferno
-
John_Ryder
issss erekcija pokraj mame,bolesnoooo
- Michel
Nova izdanja od najbolje strip izdavačke kuće, Fibra
preponosan sam na ovo što sam danas dobio 
- Inferno
-
John_Ryder
Dobio si ti debelu kitu u pakšu....naporan si sa lažnim hvalisanjem
- Michel
Kako je život lijep, tako mi je ispunjen. Ova jučerašnja nova kolekcija Fibrinih stripova me razveselila kao malo dijete. Kada si uspješan kao ja, normalno je da će biti zavidnih ljudi to je moj savjet svima koji čitaju a znam da vas ima jako puno pogotovo ovo moji iz grupe s kojima se svaki dan čujem.
Ekipo, pratite svoje snove oni su tu na rubu čekaju da ih ugrabite kako bi Mia Dimšić rekla. Ima nažalost ljudi koji ne vole pozitivne ljude, koji su ljubomorni i puni zala ali i oni zaslužuju spas i ljubav i da im se snovi ostvare samo trebaju vjerovati. Čitaoci moji, samo budite pozitivni i sve će doći na svoje jer stvarno je lijepo biti obogaćen sa svime i trenutno gdje jesam e to se zove ostvarenost
Ekipo, pratite svoje snove oni su tu na rubu čekaju da ih ugrabite kako bi Mia Dimšić rekla. Ima nažalost ljudi koji ne vole pozitivne ljude, koji su ljubomorni i puni zala ali i oni zaslužuju spas i ljubav i da im se snovi ostvare samo trebaju vjerovati. Čitaoci moji, samo budite pozitivni i sve će doći na svoje jer stvarno je lijepo biti obogaćen sa svime i trenutno gdje jesam e to se zove ostvarenost
- Inferno
Jebote kru nikada nisam mislio da ću doživit da netko citira Miu Dimšić
Mihaela uvijek može gluplje čak i kad je na dnu
Mihaela uvijek može gluplje čak i kad je na dnu
-
John_Ryder
Trenutno gdje jesi? u vukojebini u Zaprešću na socijali bahahahahahahahaahMichel wrote: ↑29 Aug 2023, 01:02Kako je život lijep, tako mi je ispunjen. Ova jučerašnja nova kolekcija Fibrinih stripova me razveselila kao malo dijete. Kada si uspješan kao ja, normalno je da će biti zavidnih ljudi to je moj savjet svima koji čitaju a znam da vas ima jako puno pogotovo ovo moji iz grupe s kojima se svaki dan čujem.
Ekipo, pratite svoje snove oni su tu na rubu čekaju da ih ugrabite kako bi Mia Dimšić rekla. Ima nažalost ljudi koji ne vole pozitivne ljude, koji su ljubomorni i puni zala ali i oni zaslužuju spas i ljubav i da im se snovi ostvare samo trebaju vjerovati. Čitaoci moji, samo budite pozitivni i sve će doći na svoje jer stvarno je lijepo biti obogaćen sa svime i trenutno gdje jesam e to se zove ostvarenost![]()