Može slika kao dokaz?
Što mi je izmamilo smješak danas?
-
John_Ryder
Re: Što mi je izmamilo smješak danas?
- hitman_4
djeluje uvjerljivo. na forumu je ostala samo moćna, bogata i utjecajna elita
riderica inferno - utjecajni bogati programator i zaručeni ševac sa vjenčanja koji ima apartman na moru a prije toga krstari jadranom. također uzgaja trodnevne dlake na licu
cons - utjecajni skladištar i ljubavnik mnogih žena
M - utjecajni i bogati poduzetnik i po novome savjetnik gradonačelnika. u slobodno vrijeme filmski kritičar, vjernik i teoretičar zavjera
riderica inferno - utjecajni bogati programator i zaručeni ševac sa vjenčanja koji ima apartman na moru a prije toga krstari jadranom. također uzgaja trodnevne dlake na licu
cons - utjecajni skladištar i ljubavnik mnogih žena
M - utjecajni i bogati poduzetnik i po novome savjetnik gradonačelnika. u slobodno vrijeme filmski kritičar, vjernik i teoretičar zavjera

-
John_Ryder
A koji si kurac ti?hitman_4 wrote: ↑03 Aug 2023, 12:58djeluje uvjerljivo. na forumu je ostala samo moćna, bogata i utjecajna elita
riderica inferno - utjecajni bogati programator i zaručeni ševac sa vjenčanja koji ima apartman na moru a prije toga krstari jadranom. također uzgaja trodnevne dlake na licu![]()
cons - utjecajni skladištar i ljubavnik mnogih žena![]()
- john_constantine
Pošaljem email tom gradonačelniku. Nije htio izaći s imenom i prezimenom u javnost, ali da je riječ o psihički bolesnoj osobi koja živi u maminom podrumu. Već mu je produžena zabrana pristupa gradonačelniku radi uznemiravanja. Dijagnosticiran mu je bipolarni poremećaj i dvostruka ličnost s teškom paranoičnom šizofrenijom. U slobodno vrijeme pokazuje spolovilo kravama i ovcama na polju.
Michel puši karu.
- Michel
-
John_Ryder
john_constantine wrote: ↑03 Aug 2023, 21:25Pošaljem email tom gradonačelniku. Nije htio izaći s imenom i prezimenom u javnost, ali da je riječ o psihički bolesnoj osobi koja živi u maminom podrumu. Već mu je produžena zabrana pristupa gradonačelniku radi uznemiravanja. Dijagnosticiran mu je bipolarni poremećaj i dvostruka ličnost s teškom paranoičnom šizofrenijom. U slobodno vrijeme pokazuje spolovilo kravama i ovcama na polju.
-
John_Ryder
Update na Ps4, konzola stara 10 godina

- Michel
Evo me sa još jednog vrlo bitnog sastanka sa gradonačelnikom pomagali gradu u nevolji od nevremena koje je došlo i spremali sve kako treba, pokupili beskućnike s ulice i stavili ih u ustanovu to mi je bio najdraži dio. Baš ispunjen dan. 
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
-
John_Ryder
daj broj od svoje psihijatrice, ja ju nazovem da ti pošalje uputnicu za tablete
- hitman_4
- Michel
Pohvala od gradonačelnika što sam odlično odgojio sina koji će za godinu dana krenut u vrtić a već je pametniji od svojih vršnjaka
ponosan sam otac 
- john_constantine
Znači, gradonačelnik je pojebao tvoju seljanku, a ti uz pomoć tableta misliš da je tvoje.
Ma odjebi više za tim svojim bolesnim lažima. Više nije smiješno koliko je žalosno. Nitko normalan ne piše takve gluposti.
Michel puši karu.
- Inferno
Ma lik teški luđakjohn_constantine wrote: ↑06 Aug 2023, 19:16Znači, gradonačelnik je pojebao tvoju seljanku, a ti uz pomoć tableta misliš da je tvoje.
Ma odjebi više za tim svojim bolesnim lažima. Više nije smiješno koliko je žalosno. Nitko normalan ne piše takve gluposti.
- Michel
Lukrecija i ja smo sa sinom danas otišli na sljeme, bio je tako sretan što je vidio malo svijeta