Što mi je izmamilo smješak danas?
- john_constantine
Re: Što mi je izmamilo smješak danas?
Ono što mi upada u oči je spisak forumaša koji su inače na lošem glasu u kontroverznim temama jer se ne slažu s cenzurom. Posve normalna stvar.
Već dugo postoje sukobi između titlovi.com i prijevodi.online, ništa novoga...
A ostalo, koga briga za online svijet. Bolesno je što toliko pratiš i stalkaš ovo nekoliko forumaša na ovom forumu.
Već dugo postoje sukobi između titlovi.com i prijevodi.online, ništa novoga...
A ostalo, koga briga za online svijet. Bolesno je što toliko pratiš i stalkaš ovo nekoliko forumaša na ovom forumu.
Michel puši karu.
- Michel
Sanjao sam najbizarniji san ikad valjda a koliko je bizaran toliko je i smiješan. Sanjao sam Val Kilmera kako je gostovao kod Bujanca i vodili su nekakav razgovor. Bujanec je pričao na hrvatskom a ovom su prevodili preko slušalica dok je Kilmer isto pričao na hrvatskom i Bujancu su prevodili preko slušalica. Val Kilmer je izgledao užasno, kao neki beskućnik ali to je bio on jer ga je u Bujanec tako predstavio.
Kakav san
ok za Bujance praktički svakodnevno smo okruženi s njim ali Kilmer i kako se to dvoje spojilo haha ludo 
Kakav san
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
-
John_Ryder
Michel wrote: ↑28 Jul 2023, 07:48Sanjao sam najbizarniji san ikad valjda a koliko je bizaran toliko je i smiješan. Sanjao sam Val Kilmera kako je gostovao kod Bujanca i vodili su nekakav razgovor. Bujanec je pričao na hrvatskom a ovom su prevodili preko slušalica dok je Kilmer isto pričao na hrvatskom i Bujancu su prevodili preko slušalica. Val Kilmer je izgledao užasno, kao neki beskućnik ali to je bio on jer ga je u Bujanec tako predstavio.
Kakav sanok za Bujance praktički svakodnevno smo okruženi s njim ali Kilmer i kako se to dvoje spojilo haha ludo
![]()
Jesi se probudio sa erekcijom?
- Inferno
Njegova stara mi je rekla da su mu plahte to jutro bile jako ljepljive.John_Ryder wrote: ↑28 Jul 2023, 13:09Michel wrote: ↑28 Jul 2023, 07:48Sanjao sam najbizarniji san ikad valjda a koliko je bizaran toliko je i smiješan. Sanjao sam Val Kilmera kako je gostovao kod Bujanca i vodili su nekakav razgovor. Bujanec je pričao na hrvatskom a ovom su prevodili preko slušalica dok je Kilmer isto pričao na hrvatskom i Bujancu su prevodili preko slušalica. Val Kilmer je izgledao užasno, kao neki beskućnik ali to je bio on jer ga je u Bujanec tako predstavio.
Kakav sanok za Bujance praktički svakodnevno smo okruženi s njim ali Kilmer i kako se to dvoje spojilo haha ludo
![]()
Jesi se probudio sa erekcijom?
- Michel
Rad na novoj terasi, prekrasno
baš ćemo je lijepo urediti, izvrsnu ideju mi je preporučio gradonačelnik pošto je on radio sa tom idejom godinama. Ah, barem će mi sin lijepo odrastati i kad krene u školu bit će veoma zahvalno dijete.
Plus idući tjedan novi Fibrini naslovi
izdanja sve bolja i bolja na svjetskoj razini, puno bolja čak i od svjetskih izdavača pravi grafički stripovi kakvi bi i trebali izgledati. Nitko kao Fibra.
Lijepo je biti ostvaren čovjek i kao osoba. Samo mi nekad bude žao osoba koje su u svojim 40ima a i dalje nisu ostvareni na niti jednim poljima svojeg života.
Plus idući tjedan novi Fibrini naslovi
Lijepo je biti ostvaren čovjek i kao osoba. Samo mi nekad bude žao osoba koje su u svojim 40ima a i dalje nisu ostvareni na niti jednim poljima svojeg života.
- john_constantine
S obzirom da si se hvalio da ne jebeš i drkaš, to ti susjed napravio dijete?Michel wrote: ↑29 Jul 2023, 13:44Rad na novoj terasi, prekrasnobaš ćemo je lijepo urediti, izvrsnu ideju mi je preporučio gradonačelnik pošto je on radio sa tom idejom godinama. Ah, barem će mi sin lijepo odrastati i kad krene u školu bit će veoma zahvalno dijete.
Plus idući tjedan novi Fibrini nasloviizdanja sve bolja i bolja na svjetskoj razini, puno bolja čak i od svjetskih izdavača pravi grafički stripovi kakvi bi i trebali izgledati. Nitko kao Fibra.
Lijepo je biti ostvaren čovjek i kao osoba. Samo mi nekad bude žao osoba koje su u svojim 40ima a i dalje nisu ostvareni na niti jednim poljima svojeg života.![]()
Michel puši karu.
- Inferno
Michel wrote: ↑29 Jul 2023, 13:44Rad na novoj terasi, prekrasnobaš ćemo je lijepo urediti, izvrsnu ideju mi je preporučio gradonačelnik pošto je on radio sa tom idejom godinama. Ah, barem će mi sin lijepo odrastati i kad krene u školu bit će veoma zahvalno dijete.
Plus idući tjedan novi Fibrini nasloviizdanja sve bolja i bolja na svjetskoj razini, puno bolja čak i od svjetskih izdavača pravi grafički stripovi kakvi bi i trebali izgledati. Nitko kao Fibra.
Lijepo je biti ostvaren čovjek i kao osoba. Samo mi nekad bude žao osoba koje su u svojim 40ima a i dalje nisu ostvareni na niti jednim poljima svojeg života.![]()
I onda se probudio i shvatio da je socijalac koji drka u mamine plahte
- hitman_4
okršaj forumskih šmokljana oko stripova i sl. pizdarija koje su trebale prerasti sa 13 godina
i ona što se sama porodila na planini a kao nije znala da je trudna. M jel to isus došao na zemlju?
i ona što se sama porodila na planini a kao nije znala da je trudna. M jel to isus došao na zemlju?

- john_constantine
https://ibb.co/Lg4XyQMInferno wrote: ↑29 Jul 2023, 22:00Michel wrote: ↑29 Jul 2023, 13:44Rad na novoj terasi, prekrasnobaš ćemo je lijepo urediti, izvrsnu ideju mi je preporučio gradonačelnik pošto je on radio sa tom idejom godinama. Ah, barem će mi sin lijepo odrastati i kad krene u školu bit će veoma zahvalno dijete.
I onda se probudio i shvatio da je socijalac koji drka u mamine plahte
Michel puši karu.
- Michel
Današnji ručak sa gradonačelnikom u njegovoj vili
hvala mu što nas je ugostio i baš smo se dobro zabavili. Je da je HDZovac, ali zna primiti šalu i rekao mi je neke bitne stvari. Pitao me što misliš što se može promijeniti u Zaprešiću, što bih ja promijenio. Rekao sam mu detaljno neke stvari i kaže on meni pa ti bi trebao ići za političara imaš iskrenu dušu i vrlo si kreativna osoba koje može dosta ljudi nadahnuti. Zacrvenio sam se ali rekoh gradonačelnie čast mi je što imate tako mišljenje o meni, ali ja sam samo poljoprivrednik koji istina, zarađuje dosta ali politika me neće vidjeti naravno to rekao u vedrijem i simpatičnijem tonu. Bilo je izvrsno ovo iskustvo, pozvat ćemo ga kod mene jer mi je obećao neke ljude koji će uzimati dosta od mene namirnica. Mislim, nemam riječi. Ovo je život.
- Inferno
Odličan vic dana, nasmijao me
- hitman_4
- Inferno
- john_constantine
- Michel
Sastanak sa gradonačelnikom te upoznavanje s ljudima koji će uzimati od mene. Dogovorili smo cijenu i ovo je zasad nestvarno, ako sam dosad dobro zarađivao ovo će sad biti
lijepo je biti ostvaren čovjek. Zadnjih tjedan dana pune ruke posla i uživam u tome