Što mi je izmamilo smješak danas?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
John_Ryder

Re: Što mi je izmamilo smješak danas?

Post by John_Ryder » 20 Jul 2023, 16:03

Michel wrote:
20 Jul 2023, 15:02
Trodnevna dlaka na licu :lol: a kako i ne bi imao tako malo dlaka kad je sav feminiziran soy boy Pramenko. Ali ali on je na moru kako kaže na plaži je i visi na forumu :P
Bio sam dva tjedna na more luzeru.Da se ulogiram i tebi napišem da si idiot mi treba ravno minuta.Bilo da je to dok se sunčam, pojedem finu klopu u restoranu,ili se doma odmaram nakon ručka.A ti si običan gubitnik kojemu je ovaj forum cijeli život.Ajde da imaš 14 godina pa izmišljavaš fejk profile, fantaziraš...ali ovako...I da,šta se stalno hvataš (mišel i hitmanovič profil) mog apartmana i mora...peče te a? :finga: :rock: :mrgreen:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Michel

Post by Michel » 20 Jul 2023, 19:10

Sad sam prilično siguran da si Cons. Nema smisla da Cons pita ovo za salatu i brani te ili si zaboravio se prijaviti kao Pramenko ili si to namjerno kao da te brani ali bilo kako bilo razotkriven si.

I vidi se da ne znaš jer salate se jako brzo zasade i zahtjevaju jako malo vremena i pažnje.

I nije problem što ti treba minuta za forum ali ti si tu stalno i to sakriješ nick doslovno stalno vidiš na forumu od jutra do mraka s kao na moru si u izmišljenom apartmanu. Ma kog ti lažeš, di su neke slike da to potvrdiš lažove. Gledaj gelipteru, nitko ti više ne vjeruje nakon svega. Čak i da staviš sliku to si sigurno preuzeo sa neta. Jebote, daj uživaj u moru, nekim feštama na moru nešto i prestani biti na forumu samobaniraj se više.

I evo, baš je prije pola sata Zuzi napisao za tebe neke stvari, i Zuzi te zna iz viđenja i taj tvoj krug ljudi pa zna dosta o tebi i sad su mi bile stvari jasnije. Zuzi je bio na ovom forumu ali ne kao Zuzi već kao netko drugi davno više ne piše. Zuzi je napisao neke stvari u grupi i gle Pramenko žao mi je stvarno je zbog svega što ti se dogodilo.

Ako želiš, pokušat ćemo ti pomoći kao što smo htjeli Consu. Nitko ne zaslužuje da bude tako tlačen kao ti u osnovnoj i srednjoj školi. Zuzi nam je i napisao za prilagođeni program i što su ti sve radili od toga da su ti dizali gaće i hranili te pijeskom gledaj nitko to ne zaslužuje. Znamo da nemaš prijatelja i da ti je teško im real life sklapati prijateljstva i komunicirati ali vjeruj mi mi smo tu uz tebe imaš našu punu podršku.

Nabaviti ćemo ti pomoć kakvu god treba, samo uzmi te lijekove više. Držimo ti fige :P
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

John_Ryder

Post by John_Ryder » 20 Jul 2023, 19:30

Michel wrote:
20 Jul 2023, 19:10
Sad sam prilično siguran da si Cons. Nema smisla da Cons pita ovo za salatu i brani te ili si zaboravio se prijaviti kao Pramenko ili si to namjerno kao da te brani ali bilo kako bilo razotkriven si.

I vidi se da ne znaš jer salate se jako brzo zasade i zahtjevaju jako malo vremena i pažnje.

I nije problem što ti treba minuta za forum ali ti si tu stalno i to sakriješ nick doslovno stalno vidiš na forumu od jutra do mraka s kao na moru si u izmišljenom apartmanu. Ma kog ti lažeš, di su neke slike da to potvrdiš lažove. Gledaj gelipteru, nitko ti više ne vjeruje nakon svega. Čak i da staviš sliku to si sigurno preuzeo sa neta. Jebote, daj uživaj u moru, nekim feštama na moru nešto i prestani biti na forumu samobaniraj se više.

I evo, baš je prije pola sata Zuzi napisao za tebe neke stvari, i Zuzi te zna iz viđenja i taj tvoj krug ljudi pa zna dosta o tebi i sad su mi bile stvari jasnije. Zuzi je bio na ovom forumu ali ne kao Zuzi već kao netko drugi davno više ne piše. Zuzi je napisao neke stvari u grupi i gle Pramenko žao mi je stvarno je zbog svega što ti se dogodilo.

Ako želiš, pokušat ćemo ti pomoći kao što smo htjeli Consu. Nitko ne zaslužuje da bude tako tlačen kao ti u osnovnoj i srednjoj školi. Zuzi nam je i napisao za prilagođeni program i što su ti sve radili od toga da su ti dizali gaće i hranili te pijeskom gledaj nitko to ne zaslužuje. Znamo da nemaš prijatelja i da ti je teško im real life sklapati prijateljstva i komunicirati ali vjeruj mi mi smo tu uz tebe imaš našu punu podršku.

Nabaviti ćemo ti pomoć kakvu god treba, samo uzmi te lijekove više. Držimo ti fige :P

Ajd idem baš nazvat Zuzija pa da popričamo :D

Image
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Jul 2023, 20:10

Isuse, kakav jebeni bolesnik.

Ma nema uopće pojma o salati. Izgleda da smatra da to samo posadiš i onda samo raste.
Michel puši karu.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 20 Jul 2023, 20:17

john_constantine wrote:
20 Jul 2023, 20:10
Isuse, kakav jebeni bolesnik.

Ma nema uopće pojma o salati. Izgleda da smatra da to samo posadiš i onda samo raste.
Mislim da čak ni na forum.hr nisam naišao na ovakvog bolesnika, a tamo je stvarno svega bilo.

Image
Image

Michel

Post by Michel » 20 Jul 2023, 20:18

Gelipteru, napisao si da kako ja imam vremena baviti salatom a ja sam ti odgovorio da salate se lako sade i da gelipteru kupiš vrstu i zasadiš oko salata ima malo posla. Pa nije ti to brokula oko koje se moraš brinuti puno više tako da si ti tak koji ne poznaje agronomiju i ti nikad nećeš moći biti sam svoj šef i zarađivati koliko ja zarađujem.

I to i Zuzia ali ne znam otkud ti njegov broj kad te zna samo iz viđenja i nikad niste pričali. Rekao je Zuzi da će javit u grupi jesi li ga zvao.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 20 Jul 2023, 20:24

Evo baš smo se raspričali...isuse ljudi kad saznate tko je mišel i šta je sve radio, a radi i dalje..nećete moć vjerovat...ja sam isto malo šokiran, dogovorio sam pivu sa mirelom i zuzijem da skroz raskrinkamo Mišela/hitmanovića....itd.
Bolesnoooooo.Hvala i drugom članovima grupe sa fejsa od 23.000 članova, koju neću imenovat, ko oće virovat nek viruje...samo da se zahvalim nekim članovima...mala ivanka,Pero1234, kinez007, zeki, peki, garawa_šteficha, fićo, marko zmaj, cigo migo5 i ostalima...uhh šta nas sve čeka u narednim danima....ljudi ostanite tu biti će napeto.

Image
Image

Michel

Post by Michel » 20 Jul 2023, 20:27

Dobro, za tebe se vidi da lažeš baš loše :facepalm:

John_Ryder

Post by John_Ryder » 20 Jul 2023, 20:33

Michel wrote:
20 Jul 2023, 20:27
Dobro, za tebe se vidi da lažeš baš loše :facepalm:
A ti zato lažeš dobro? ahahhahahahahaha

Image
Image

Michel

Post by Michel » 20 Jul 2023, 20:34

Ništa nisam slagao, grupa postoji, ljudi pišu što sam i dokazao a što je najbolje grupu ćete i dobiti ali ne još neka se još sve raskrinka ali da ti svi želimo pomoći to je istina.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 20 Jul 2023, 20:38

Michel wrote:
20 Jul 2023, 20:34
Ništa nisam slagao, grupa postoji, ljudi pišu što sam i dokazao a što je najbolje grupu ćete i dobiti ali ne još neka se još sve raskrinka ali da ti svi želimo pomoći to je istina.
Bio sam u amazoni, ulovio sam krokodila, ispod nogu mi je preplivala anakonda dok me gerija lovila.Imam svjedoke,imam snimke...ali neka...sad ću, još malo, evo samo što nisam dokazao, samo da još neke stvari riješim.Sve ćete vidjeti.

Image
Image

Michel

Post by Michel » 20 Jul 2023, 20:38

Kako loše :facepalm:

John_Ryder

Post by John_Ryder » 20 Jul 2023, 20:46

Michel wrote:
20 Jul 2023, 20:38
Kako loše :facepalm:
Pišanje po tebi, to nije nikada loše, to je gušt.Sprdam te kao nikada nikoga u životu i uživam. :kokicarenje:

Image
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Jul 2023, 21:26

Znači, on smije lagati i izmišljati, a mi ne smijemo? :finga:
Michel puši karu.

Michel

Post by Michel » 20 Jul 2023, 22:09

Daj lažovčino i klončino vidim kako uživaš kao na moru si a visiš i dalje na forumu. Inače, Zuzi je rekao da mu kasnije javim pa ćemo vidjeti što će reći novog o tebi. Stay tuned...

Post Reply