SUDNICA
- Inferno
SUDNICA
Dobrodošli na topic za rješavanje forumskih situacija.
Naime...primjetio sam da ima cijenjenih članova koji smatraju da su Michel i hitman ista osoba.
Molim članove da iznesu teorije i/ili dokaze o tome, pa ćemo tako nakon suđenja doći do presude.
Naime...primjetio sam da ima cijenjenih članova koji smatraju da su Michel i hitman ista osoba.
Molim članove da iznesu teorije i/ili dokaze o tome, pa ćemo tako nakon suđenja doći do presude.
- Michel
Re: SUDNICA
Ma Cons i Ryder... Prvo sam mislio da se zsjebavaju ali sam skužio da ozbiljno misle. Ja nisam ni bio na forumu dok je hitman bio još davnih dana kad vidim kad je registriran i nema nikakvog smisla jer kad onda spavam a da ne pričam koliko puta napišemo post u isto vrijeme. Ili koliko sam ga puta kvotao i on mene stvarno bi se onda radilo o bolesnoj osobi da smo on i ja jedna osoba. Cons i Ryder sam skužio imaju neku žešću paranoju kad za forum jedino i znaju.
Pa evo ova zadnja tema Last of Us i hitman, i ja pišemo na toj temi. Kakvog ima smisla da jedno te ista osoba piše sa dva nicka na toj temi ma na bilo kojoj temi. Bzvz.
Pa evo ova zadnja tema Last of Us i hitman, i ja pišemo na toj temi. Kakvog ima smisla da jedno te ista osoba piše sa dva nicka na toj temi ma na bilo kojoj temi. Bzvz.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- hitman_4
-
- john_constantine
Dovoljno je pogledati vrijeme između postova michela i njegovog klona.
Michel puši karu.
-
I to.john_constantine wrote: ↑19 Mar 2023, 12:37Dovoljno je pogledati vrijeme između postova michela i njegovog klona.
Isti stavovi o svemu, struktura rečenica u puno slučajeva identična,itd.
- hitman_4
cons samoprozvani jebač sa forum hr, a u stvarnosti ogorčeni 40-godišnjak koji još uvijek živi sa mamom i tatom. heh
- john_constantine
Ne želiš samnom u ove rasprave. Prije nego što sam se okrenuo Bogu, živio sam razvratničkim životom. Preko 1000 žena bile su moji robovi, moje kurve i moje igračke. Sotona je bio uz mene dok sam ih trošio. Završio sam s tim životom, ne treba mi više. Mir s vama.
Michel puši karu.
-
to Cons! poderao žena i ženajohn_constantine wrote: ↑19 Mar 2023, 17:04Ne želiš samnom u ove rasprave. Prije nego što sam se okrenuo Bogu, živio sam razvratničkim životom. Preko 1000 žena bile su moji robovi, moje kurve i moje igračke. Sotona je bio uz mene dok sam ih trošio. Završio sam s tim životom, ne treba mi više. Mir s vama.
- Michel
Cons junfer, uvijek bio i to se točno vidi po načinu pisanja i razmišljanju. Hvalisavac koji se stalno hvali, a boji se vlastite sjene i cura na poslu
Daj ne piši gluposti, onda si ti Elrania jer identično pišete. Zračiš sa ženskom energijom.John_Ryder wrote: ↑19 Mar 2023, 13:45I to.john_constantine wrote: ↑19 Mar 2023, 12:37Dovoljno je pogledati vrijeme između postova michela i njegovog klona.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- john_constantine
Znaš kako zvuči dlaka pičke kad pada na pod?Michel wrote: ↑19 Mar 2023, 20:13Cons junfer, uvijek bio i to se točno vidi po načinu pisanja i razmišljanju. Hvalisavac koji se stalno hvali, a boji se vlastite sjene i cura na poslu
Daj ne piši gluposti, onda si ti Elrania jer identično pišete. Zračiš sa ženskom energijom.John_Ryder wrote: ↑19 Mar 2023, 13:45I to.john_constantine wrote: ↑19 Mar 2023, 12:37Dovoljno je pogledati vrijeme između postova michela i njegovog klona.
Pljuc, pljuc, pljuc.
Michel puši karu.
-
A ti zračiš sa bipolaran poremećaj energijom.Michel wrote: ↑19 Mar 2023, 20:13Cons junfer, uvijek bio i to se točno vidi po načinu pisanja i razmišljanju. Hvalisavac koji se stalno hvali, a boji se vlastite sjene i cura na poslu
Da ti nema, mene i Consa, sam sa sobom bi se razgovarao.
- Inferno
Mir u sudnici!
Znači dokazi za optužbe su:
- postaju u slično vrijeme
- "imaju sličnu strukturu rečenica"
Imaju li još kakav dokaz za tu tvrdnju?
Obrana je bila poprilično slaba, ima sreće što tužitelji i nemaju neke dokaze.
Nastavite, sud ima sastanak s porotnicima u nedjelju i onda će objaviti svoju presudu.
Znači dokazi za optužbe su:
- postaju u slično vrijeme
- "imaju sličnu strukturu rečenica"
Imaju li još kakav dokaz za tu tvrdnju?
Obrana je bila poprilično slaba, ima sreće što tužitelji i nemaju neke dokaze.
Nastavite, sud ima sastanak s porotnicima u nedjelju i onda će objaviti svoju presudu.
-