Pa treba držati tog diva da se ne oslobodi iz plašta...john_constantine wrote:hm, pa skromno rečeno, tu ga je zadavio njegovom vlastitom krpom.jigsaw wrote:Ili u ''Kineska sekta'' od 160 str. kada je savladao onog samuraja sa željeznim oklopomjohn_constantine wrote: pa to se stalno vidi.kao u epizodi Kralj orlova gdje zgrabi pumu za rep i baci ga prema kamenu.
A ako uspijeva pumu zgrabiti za rep i baciti na kamenje, kako nije samo mogao razbiti onog divovskog "pračovjeka" Platona u epizodi Bijeli vrač, kada provali onog foxa i njegovu ekipu lopova. I još ga onesvijesti onim drškom za svijeće.
![]()
A$H, ma to je manje gluplje nego ona epizoda Omča - koji apsurd, spale onog negativca koji se vrati iz mrtvih, za 100 % opeklina na tijelu i sve što želi je osvetiti svog gazdu. Preživio požar, ali ubije ga zagorova sjekira.![]()
CRŠ-Crtani Romani Šou (2008)
- jigsaw
- john_constantine
pa ne znam. Ipak je to sitnica za njega... Uvijek s lakoćom sredi divove, kao u epizodi Vatrena ptica.jigsaw wrote:Pa treba držati tog diva da se ne oslobodi iz plašta...john_constantine wrote:hm, pa skromno rečeno, tu ga je zadavio njegovom vlastitom krpom.jigsaw wrote: Ili u ''Kineska sekta'' od 160 str. kada je savladao onog samuraja sa željeznim oklopomA ako uspijeva pumu zgrabiti za rep i baciti na kamenje, kako nije samo mogao razbiti onog divovskog "pračovjeka" Platona u epizodi Bijeli vrač, kada provali onog foxa i njegovu ekipu lopova. I još ga onesvijesti onim drškom za svijeće.
![]()
A$H, ma to je manje gluplje nego ona epizoda Omča - koji apsurd, spale onog negativca koji se vrati iz mrtvih, za 100 % opeklina na tijelu i sve što želi je osvetiti svog gazdu. Preživio požar, ali ubije ga zagorova sjekira.![]()
Michel puši karu.
-
GreenHornet
- john_constantine
hm, koliko znam, prvi put je poginuo u onoj eksploziji u solidnoj epizodi otok straha kada je stvorio titana. Nije baš ostavio neki dojam. Pa drugi put u onoj epizodi za mehaničkom podmornicom gdje upoznajemo fishlega i prvi put pokazuje ožiljak. I šugava smrt harpunom. Pa treći put u mnogo boljoj epizodi za vojnicima, ali je tada poludio. Svemirsku tamnicu nisam čitao, ali vidio sam onu smrt poslije epizode sjene nad darkwoodom, kada je ušao u komoru gdje je završio u svemirskom brodu. Pa ta epizoda koja se događala u pararelnom svijetu i sada je zadnje završio u paklu. Pa i tada je bilo nekakve naznake da će se možda vratiti, ali kao demon.GreenHornet wrote:a koliko je helligen puta umro? 5+sto je u 6. posljednjem dijelu o njemu nazire da ce se vratiti...
inace,navodno sad u italiji nakon 20ak godina izlazi nastavak o MORTIMERU I "KAČU" (šefom mafije ninja kojeg je zagor pobjedio bez da mu je vidio lice)
Hm, mortimer je bio baš zanimljiv negativac, nekako me podsjetio na moriartya iz sherlocka holmesa, ali druga pojava mu je bila loša. A taj šef mafije ninja mi baš nije previše interesantan.
Michel puši karu.
- Wendigo
samuraji nemaju veze sa Kinom..jigsaw wrote:Ili u ''Kineska sekta'' od 160 str. kada je savladao onog samuraja sa željeznim oklopomjohn_constantine wrote:pa to se stalno vidi.jigsaw wrote:Dobar mi je taj nastavak jedan od Zagorovih bolji i u njemu se vidi koliko je Zagor snažan...kao u epizodi Kralj orlova gdje zgrabi pumu za rep i baci ga prema kamenu.
@ HorrorHr: neznam vidiš.. svidjela mi se ta slika pa sam je fotkao.
-
GreenHornet
john_constantine wrote:GreenHornet wrote:a koliko je helligen puta umro? 5+sto je u 6. posljednjem dijelu o njemu nazire da ce se vratiti...
inace,navodno sad u italiji nakon 20ak godina izlazi nastavak o MORTIMERU I "KAČU" (šefom mafije ninja kojeg je zagor pobjedio bez da mu je vidio lice)
Hm, mortimer je bio baš zanimljiv negativac, nekako me podsjetio na moriartya iz sherlocka holmesa, ali druga pojava mu je bila loša. A taj šef mafije ninja mi baš nije previše interesantan.
mortimer je daleko najpametniji od svih njegovih protivnika dosada...na kraju 2.dijela kaze da je imao plan ako ga uhvate koji nikome nije spominjao...
ninja mi je masu masu napet jer imam osjecaj da to jedan od zagorovih starih protivnika...doduse zagor mu je razbio organizaciju u sad-u a oni su po cijelom svijetu...mislim da je u tim epizodama zagor prvi put sreo protivnika spretnijeg od njega u borbi "prsa u prsa"...na kraju upuca dvojicu praktički golorukih ninja...
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
-
GreenHornet
ne znam je li vec bilo ali evo:
http://www.stripovionline.com
http://www.stripovionline.com
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- maddjuro
- john_constantine
- Aryx
imajujohn_constantine wrote:znaš li da tamo nemaju mangu?Aryx wrote:evo idem ja vec treci dan za redom , mozda nesto jos nadem![]()
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- dr_gonzo
Jeste album sa samoljepljivim sličicama.HorrorHR wrote:Ove slike se sjećam od kada sam bio mulac. Jel to u onom albumu sa sličicama bilo ili tako nešto?Wendigo wrote:jedna sa Zagor izložbe: http://img233.imageshack.us/img233/6672/dsc00341ck5.jpg
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- john_constantine