tiranijaNitko ih ne bude prisiljavao da se cijepe, ali izgubiti ćeš sva prava i nećeš putovati van države jer ugrožavaš druge. To je po meni pošteno.
Ivan Pernar
- hitman_4
Re: Ivan Pernar
čovjek bi umro i bez corone, al bitno je bilo napisati da je umro od c, a pritom izostaviti da je imao sve moguće kronicne bolesti. Ništa drugo nego manipulacija. Žena naravno nije bila zaražena, ali taj dan su svi o tome pričali

- john_constantine
Umro je zbog korone. Da nije, još bi dugo živio. Većina živi s jednim bubregom, a da se zaraze koronom, mrli bi dok si rekao keks...hitman_4 wrote: ↑07 May 2020, 13:27čovjek bi umro i bez corone, al bitno je bilo napisati da je umro od c, a pritom izostaviti da je imao sve moguće kronicne bolesti. Ništa drugo nego manipulacija. Žena naravno nije bila zaražena, ali taj dan su svi o tome pričali
tiranijaNitko ih ne bude prisiljavao da se cijepe, ali izgubiti ćeš sva prava i nećeš putovati van države jer ugrožavaš druge. To je po meni pošteno.
Ma nikako nije tiranija. To se zove izbor: uzmi ili ostavi.
Michel puši karu.
- john_constantine
Može i ovako...
Tko se ne želi cijepiti, potpisati će formular da se odriče liječenja i respiratora.
I drugi formular o odšteti ljudi koje zarazi. Troškovi liječenja, sprovoda i ako je imao djecu do 18 godina, onda će im plaćati jednu vrstu alimentacije.
A usput dobiti prava kao i svi drugi. Mislim da bi to bilo najpoštenije.
Sljedeći molim.
Tko se ne želi cijepiti, potpisati će formular da se odriče liječenja i respiratora.
I drugi formular o odšteti ljudi koje zarazi. Troškovi liječenja, sprovoda i ako je imao djecu do 18 godina, onda će im plaćati jednu vrstu alimentacije.
A usput dobiti prava kao i svi drugi. Mislim da bi to bilo najpoštenije.
Sljedeći molim.
Michel puši karu.
- hitman_4
tko se hoće cijepiti slobodno, kao i za gripu 
kao što bi umrli i da dobiju gripu. Al dobro je znati da je korona opasnija od raka xDjohn_constantine wrote: ↑07 May 2020, 14:28Umro je zbog korone. Da nije, još bi dugo živio. Većina živi s jednim bubregom, a da se zaraze koronom, mrli bi dok si rekao keks...

- john_constantine
Samo što za gripu postoji cjepivo, a za koronu ne... Tccc...hitman_4 wrote: ↑07 May 2020, 17:18tko se hoće cijepiti slobodno, kao i za gripu
kao što bi umrli i da dobiju gripu. Al dobro je znati da je korona opasnija od raka xDjohn_constantine wrote: ↑07 May 2020, 14:28Umro je zbog korone. Da nije, još bi dugo živio. Većina živi s jednim bubregom, a da se zaraze koronom, mrli bi dok si rekao keks...
Od korone umreš za nekoliko dana do tjedan dana, a rak te neće odmah ubiti.... I veća je mogućnost da preživiš ako se otkrije na vrijeme.
A uz to, rak nije zarazan. Ja te ne mogu zaraziti rakom. Sreća s obzirom da od raka obolijevaju i djeca i mladi... Samo niti danas nema niti lijeka niti cjepiva za rak...
Tako da je ta usporedba s rakom glupa...
Michel puši karu.
- hitman_4
umreš ako imaš 70+ godina i neizljecivu bolest ili bolesti
https://www.index.hr/magazin/clanak/per ... 81230.aspx
pernara podržala skandalozna Sara Elena Menkovski
pernara podržala skandalozna Sara Elena Menkovski

-
John_Ryder
Baš sam pročitao da je prošle godine u Kini umro oko pola milijuna ljudi od dijabetesa.Te svake godine od sezonske gripe umre oko 100-200 tisuća ljudi.
- john_constantine
Ma nije istina... Sad je u Hrvatskoj prosjek 87 godina. Znači da je lik mogao živjeti još 17 godina da nije imao koronu...hitman_4 wrote: ↑07 May 2020, 22:11umreš ako imaš 70+ godina i neizljecivu bolest ili bolesti
pernara podržala skandalozna Sara Elena Menkovski![]()
I kad već govorimo o manipulaciji... Po čemu je pernar bolji kad on isto manipulira podacima i anketama na svom fejsu?
Michel puši karu.
- john_constantine
Kineza ima više od milijardu... Normalno da će se naći taj postotak koji nezdravo živi...John_Ryder wrote: ↑08 May 2020, 03:19Baš sam pročitao da je prošle godine u Kini umro oko pola milijuna ljudi od dijabetesa.Te svake godine od sezonske gripe umre oko 100-200 tisuća ljudi.
S dijabatesom živi puno ljudi, pa oni koji se drže reda, živjeti će duže...
Kao ona statistika da se u Hrvatskoj povećava broj autistične djece. Navede 50 000 djece godišnje... A zapravo nije, nego 5 - 10 nove djece godišnje... Samo se dodaje toj statici jer je autizam doživotna bolest..
Da su statike tako jednostavne, onda bi se svaka budala bavila njima. Ne bi niti trebalo školovanje, a s obzirom da je to bio moj predmet u struci, kompleksno je to prikazivati... Toliko o tome.
Michel puši karu.
- hitman_4
https://www.fiuman.hr/u-hrvatskoj-od-gr ... uca-ljudi/
Navedeni podaci upućuju na tzv. višak smrti odnosno povećani broj umrlih u odnosu na broj umrlih izvan sezone gripe. To je posljedica činjenice da je gripa u određenim rizičnim skupinama kao što su osobe u dobi od 65 godina i stariji te kronični bolesnici neovisno o dobi, češće praćena komplikacijama i smrtnim ishodom. Teško je reći koliko stvarno osoba umre izravno ili, što je češće, neizravno od gripe (kao posljedica pogoršanja osnovne bolesti ili komplikacije, poput upale pluća ili sepse). Procjenjuje se da u Hrvatskoj zbog gripe umire do 500-tinjak osoba godišnje, od kojih samo manji broj bude i službeno prijavljen”, objavio je HZJZ.

- john_constantine
Moj stric je umro zbog (da ne kažemo od) svinjske gripe. Doživio je nesreću kad ga je udario kamion na zebri. Bio je u komi duže vrijeme. Ali u bolnici ga je netko zarazio svinjskom gripom.
I što se dogodilo? Uspio je preživjeti svinjsku gripu koja mu je napala pluća. Ali nekoliko mjeseci je umro od posljedica svinjske gripe jer su mu pluća kolabirala!
Kužiš? Da ga u bolnici nisu zarazili, stric mi bio još živ.
Samo takvu priču nećeš doznati u statitkama. Ovo je samo površna brojka.
Kako je kod nas zabranjena eutanazija i normalna stvar da se mladi više ne žele brinuti za svoje, već ih trpaju u domove da imaju manje brige. Govorim da ima ljudi koji žele "umrijeti", ali ne mogu. I da nije netko došao s koronom u staračke domove i sve ih zarazio, tamo bi ljudi još dugo "živjeli". Sad druga stvar kako ONI gledaju, a drugo kako mi laprdamo s statistikama.
Nije tako jednostavno. Naročito ako se tvoji roditelji zaraze i umru jer si ih ti zarazio. A drugo, što da smo ti i ja kronični bolesnici ili da imamo preko 65 godina? Da li bi i tada tako razmišljao?
Da li bi bio spreman umrijeti zato da napraviš mjesta za mlade i njihovu djecu jer te smatraju "teretom"?
Možda ljudi umiru godišnje od gripe zato jer nešto ne valja u zdratstvenom sustavu?
I što se dogodilo? Uspio je preživjeti svinjsku gripu koja mu je napala pluća. Ali nekoliko mjeseci je umro od posljedica svinjske gripe jer su mu pluća kolabirala!
Kužiš? Da ga u bolnici nisu zarazili, stric mi bio još živ.
Samo takvu priču nećeš doznati u statitkama. Ovo je samo površna brojka.
Kako je kod nas zabranjena eutanazija i normalna stvar da se mladi više ne žele brinuti za svoje, već ih trpaju u domove da imaju manje brige. Govorim da ima ljudi koji žele "umrijeti", ali ne mogu. I da nije netko došao s koronom u staračke domove i sve ih zarazio, tamo bi ljudi još dugo "živjeli". Sad druga stvar kako ONI gledaju, a drugo kako mi laprdamo s statistikama.
Nije tako jednostavno. Naročito ako se tvoji roditelji zaraze i umru jer si ih ti zarazio. A drugo, što da smo ti i ja kronični bolesnici ili da imamo preko 65 godina? Da li bi i tada tako razmišljao?
Da li bi bio spreman umrijeti zato da napraviš mjesta za mlade i njihovu djecu jer te smatraju "teretom"?
Možda ljudi umiru godišnje od gripe zato jer nešto ne valja u zdratstvenom sustavu?
Michel puši karu.
- hitman_4
zastrašivanje i ništa drugo. Pa naravno da neću ići posjećivati svoje ukoliko imam zaraznu bolest. Ne treba mi imbex to govoriti ili nekakvi pjevač uz prigodni tag

-
John_Ryder
Index obožava stvarati paniku!
- john_constantine
E baš to. Medijsko zastrašivanje. Znači, medijsko!
Ali puno ljudi će ipak (već jesu) posjetili svoje i zarazili druge..
Političari inače jesu lopovi, muljatori, niškoristi, ali fakat niti oni nisu toliko blesavi (HDZ) da bi sjebali ekonomiju, jer kako bi onda krali i varali?
A kada nemaš novaca, onda ne možeš niti krasti. Ovo za mjere je predizborna kampanja, to je istina. Ali narod, blesav kakav je, bavi se cjepivom, 5G mrežama i zastrašivanjem.
Jedini problem je što se ljudi opet bave krivim stvarima...
Michel puši karu.
- hitman_4