Ivan Pernar

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
john_constantine

Re: Ivan Pernar

Post by john_constantine » 16 Apr 2020, 15:15

Pernar okrenuo leđa davoru juričanu.
Michel puši karu.

hitman_4

Post by hitman_4 » 16 Apr 2020, 22:54

meni je taj juricanin prefejk, netalentirani performer. Gazda je na razini projekta iz osnovne škole :oops:
Image

Image

Image

john_constantine

Post by john_constantine » 17 Apr 2020, 15:11

hitman_4 wrote:
16 Apr 2020, 22:54
meni je taj juricanin prefejk, netalentirani performer. Gazda je na razini projekta iz osnovne škole :oops:
Najbolji komentar koji sam pročitao.
Ionako mi nije niti smiješan s tim svojim dječjim forama....
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 23 Apr 2020, 20:33

Tko hoće ići u Bjelorusiju s Pernarom i to avionom? Povratna karta je 200 eura.
Vi plaćate. Svatko zna da je on teški škrtac.
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 29 Apr 2020, 11:55

Kaj pernar hoće zabraniti rad subotom, a da nedjelja bude radna?
Michel puši karu.

hitman_4

Post by hitman_4 » 29 Apr 2020, 13:26

Slovenci su to dobro riješili. Tko želi raditi mora platiti radniku 10x veću satnicu. Dok kod nas dobiješ 3kn veću satnicu :oops:
Image

Image

Image

john_constantine

Post by john_constantine » 29 Apr 2020, 15:52

hitman_4 wrote:
29 Apr 2020, 13:26
Slovenci su to dobro riješili. Tko želi raditi mora platiti radniku 10x veću satnicu. Dok kod nas dobiješ 3kn veću satnicu :oops:
Baš to...Neka se ostavi poslodavcima da odlučuju, a država neka kontrolira da dobivaju poštenu satnicu za nedjelju i da nema prisile...

Ovako kao konzum ili tisak... Radnici su većinom prisiljeni raditi nedjeljom. Ovako baš pošteno ponudiš satnicu i tko bude htio, raditi će nedjeljom i brojati peneze...

Ali lakše je zabraniti rad nedjeljom, a usput dozvoliti mise nedjeljom. I to taman pred izbore...
Michel puši karu.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 30 Apr 2020, 01:27

Neka svaki poslodavac sam odluči, a ti kao posloprimac odlučiš hoćeš li prihvatit ili ne.
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 06 May 2020, 09:34

Nisam pratio točno, ali o čemu bulazni pernar kad misli da je centar svijeta?

Dejan Lovren, po struci elektrotehničar s nula staža (s 19 je počeo nogometnu karijeru) je počeo srati protiv 5G mreže i billa gatesa.

A pernar je uvjeren da je utjecao na Lovrena... Na temelju čega? 99 % sam siguran da lovren nije niti znao za Pernara dok mu nije napisao status. A on mu je dao samo neku bezveznu podršku.

1)koliko sam pratio, Lovren uopće nije spominjao pernara, nego je pernar dao njemu podršku
2) nitko nije u pravu... Niti jedan nema dokaze niti ništa.
3) bill gates donira bogatstvo za zdravstvo... A za Lovrena nisam našao da je što donirao bilo što...
4) čim se pokazalo da su snimke lažirane (u vezi Gatesa), nemamo se o čemu raspravljati...
5) ok, elektrotehničar... Ali sumnjam da se razumije u zračenja i medicinu + 4G mreža koju ovako koristimo... Zašto onda 4G mreže ne spaljivamo?

Više budem vjerovao svom doktoru nego nepismenom čobanu koji zna samo naganjati loptu...

Ono reći cirkus...
Michel puši karu.

boyko

Post by boyko » 06 May 2020, 10:01

ah Lovren.. panj
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

John_Ryder

Post by John_Ryder » 07 May 2020, 02:46

Lovren jedva da zna zbrajati dvoznamenkaste brojeve...
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 07 May 2020, 06:50

Možemo pridružiti tome i tony cetinskog...
Michel puši karu.

hitman_4

Post by hitman_4 » 07 May 2020, 11:45

imaju pravo izraziti svoje mišljenje. Nema šanse da vjerujem placenickom imbexu i sl. medijima. Pogledajte samo tekstove perice stosica, i sad bi ja njemu trebao vjerovati. Kakvu su samo sliku stvorili o berošu i stožeru... meni je bilo neugodno to čitati :oops:

a i ta manipulacija brojkama je smiješna. Na vrhuncu zastrašivanja slučaj sa onim 45-godišnjakom koji je umro od korone, da bi se ispostavilo da je lik imao sve moguće bolesti, pa ona žena koja je ušetala u poštu sa coronom, splašena voditeljica Mojmira i sl.
Image

Image

Image

john_constantine

Post by john_constantine » 07 May 2020, 12:37

hitman_4 wrote:
07 May 2020, 11:45
imaju pravo izraziti svoje mišljenje. Nema šanse da vjerujem placenickom imbexu i sl. medijima. Pogledajte samo tekstove perice stosica, i sad bi ja njemu trebao vjerovati. Kakvu su samo sliku stvorili o berošu i stožeru... meni je bilo neugodno to čitati :oops:

a i ta manipulacija brojkama je smiješna. Na vrhuncu zastrašivanja slučaj sa onim 45-godišnjakom koji je umro od korone, da bi se ispostavilo da je lik imao sve moguće bolesti, pa ona žena koja je ušetala u poštu sa coronom, splašena voditeljica Mojmira i sl.
Ali da taj 45 godišnjak nije dobio koronu, još bi dugo živio.. koliko ja imam članova obitelji koji imaju sve moguće bolesti, pa nikako da odapnu?

Ona žena - ne sjećam se da li je bila zaražena ili ne... Ako je bila, treba biti kažnjena. A i na pošti većinom rade kronični stari uhljebi.

Ostalo su picajzle...

Ne znam kako ti, ali imam dosta "preostale" rodbine koji spadaju u kritičnu kategoriju, a aktivniji su od studenata bez obzira na njihove sve moguće bolesti. I ne mi bilo svejedno da ih ja zarazim kao kliconoša...

U redu je izraziti svoje mišljenje, ali treba razlikovati fake news i prave činjenice. Čim su išli manipulirati podacima stavljajući stare slike koje nemaju veze s situacijom ili lažirati filmiće, onda to nije mišljenje, nego si idiot.

Kad sam imao akutni gastritis, mjesec dana sam, budala, drkao po internetu sjebavši psihu čitajući gluposti svakakvih stručnjaka. Dok nisam konačno otišao doktoru, dobio lijek i već mjesecima mi je puno bolje.

A da sam išao pernaru, lovrenu ili cetinskom, savjeti bi bili: to ti je kriva 5G mreža, cjepivo ili vježbaj, pička ti materina. Ovako je doktor poslao na testiranje, ispitao sve, dao odgovarajući lijek i riješio problem. A ostalo je na meni. Odnosno: ne piti ibuprofen na prazni želudac jer izaziva unutarnje krvarenje i sjebe želudac.

Sad ubuduće zdravo doručkujem, razgibavam ujutro i pazim kad koristim lijekove protiv bolova. A druga sorta će reći: ma joj, što on zna... Nastaviti dalje takvim životom, steći kronični gastritis i kriviti 5G mrežu i cjepiva.

Eto...
A za index... Nisu ništa bolji od jutarnjeg ili večernjeg gdje Rudan sere u glupim kolumnima. Mediji kao mediji. Ali od njih su još gore te budale koje rade još veću paniku...

Nitko ih ne bude prisiljavao da se cijepe, ali izgubiti ćeš sva prava i nećeš putovati van države jer ugrožavaš druge. To je po meni pošteno. Izuzetak bi bili oni koji se preko stručnjaka dokaže da su alergični na neki sastojak u cjepivu.

+ Da su javne osobe kao trump opasnije, a ne budu preuzeli odgovornost za izjavu. Kao ono za lijek. Ili izazivanje nereda i kaosa. Ja sam tako rekao, a vaš problem što ste mi vjerovali...
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 07 May 2020, 13:24

Npr, Adele... Smršavila je 45 kg. Navodno na rigoroznoj dijeti.

A iz iskustva znam da se takve dijete moraš držati do kraja života inače truc sve...
Drugo: osoba kojoj se sve svodi više manje na čohanje čuče, normalno da treba samo 1000 kalorija jer ga nema gdje potrošiti...
A treće: reklama za dijetu za koju je plaćena + bilo je tu estetskih operacija. Najveći problemi kad smršaviš je višak kože.

A to znam jer sam jebao 140 kilašicu koja je smršavila, pa se višak kože cijedio s njezinog tijela. A sise otišle u kurac. Prije si bar mogao raditi titjobs na njoj, sad se možeš samo jebati.

Zato kažem: ne treba svemu vjerovati.

I najvažnija stavka: nikola tesla je doživio 87 godina, a po svemu tome, on bi već patio od deset vrsta raka...
Michel puši karu.

Post Reply