A Star is Born (2018) - što ona ok pjesma i Sam Elliot rade u ovako lošem i bezokusnom filmu?

Gaga NIJE vješta glumica (svi tupe da jest), u međuodnosu glavnih likova NEMA uvjerljivosti i teško je skužiti kako se razvila epic ljubav iz ničega, film je i složen od šablonskih jeftinih detalja koji bi trebali gledatelje "osvojiti" pa da im je toplo pri srcu kad se sljedeći put pojave, lol i da ne nabrajam dalje slabašne dojmove pojedinih elemenata. Gledaš dalje i dalje jer misliš možda će sad nešto uvjerljivo, kadli ono ništa. Kako iz n-tog remakea-remakea možeš napraviti nešto ovako početnički očajno ja ne znam, to je isto valjda neki skill.
Primer (2004) - bila sam uvjerena da sam ovo već gledala, ali nisam. Jedan od onih za koje se nadam da će me osvojiti kombinacijom nenametljivosti i pametne priče, no dojam je većinski mlak. 5/10
Ion non ho paura (2003) - punokrvna divota s dušom za svaku preporuku. Ja sam ovo odgađala valjda cijelo desetljeće, kakva greška 8/10
The Girl on the Train (2016) - knjiga je bila predvidljiva, ali lijepo napisana (a to je danas rijetkost) pa me ni film nije iznenadio kad sam već sve znala, no moglo je to i puno bolje 6/10
Rush (2013) - zna se koji me ovogodišnji događaj ponukao da ispravim nepravdu ovog negledanja 7/10