Kolekcionari u nama
- horkolerbus
mene muci problem sa kolekcionarstvom nozeva,maceva,bodeza,mislim da sam postovao negde sliku sada je jos vece,kad god vidim neki noz sto mi se svidi dajem sve samo da ga imam,takodje i za predmete i skoljke,imam gomile predmeta iz egipta i tunisa,5,6 papirusa itd. itd. kolekcionarstvo je cudo
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz
- dodo
zanimiljivo eto i ja isto skupljam neke stvari recimo isto iz egipatske kulture imam na org papirusu crteže i imam par skulpturica. a iz afrike sam nabavio bongose i neku vrstu samostrijela s kojim ljudi gađaju voče itd. a još skupljam i razno razne upaljače tipa upaljač koji izgleda na čizmu,pištolj,auto,mobitel, itd. imam ih oko 250 različitih komada.horkolerbus wrote:mene muci problem sa kolekcionarstvom nozeva,maceva,bodeza,mislim da sam postovao negde sliku sada je jos vece,kad god vidim neki noz sto mi se svidi dajem sve samo da ga imam,takodje i za predmete i skoljke,imam gomile predmeta iz egipta i tunisa,5,6 papirusa itd. itd. kolekcionarstvo je cudo
- john_constantine
pa ja se većinom razočaram u dodacima. Mene interesira kako se snimao film i to, ali ovo tu kako glumci komentiraju film, audio komentare i hrpa bezvezarija, kao fast and furious serijal, najlošiji dodaci koji su me čak uspavali...Dragonrage wrote:Pa zašto ako je vrijedan tih para...zašto ona ne kupiti tu kolekciju nego rađe skinuti divixe?? U čem je tolika draž divixa (osim što je besplatan), kad se za sitne pare može imati original kolekcija, sa svim mogućim dodacima?dodo wrote:vrijedan je tih para ali i ja ču isto tako skinuti rađe divx izdanje.john_constantine wrote: bez uvrede, ali on mi baš nije vrijedan tih para. Radije ću skinuti divix izdanja.
Michel puši karu.
- A$H
Najbolji dodaci su na Evil Dead Trilogy DVD-imajohn_constantine wrote:pa ja se većinom razočaram u dodacima. Mene interesira kako se snimao film i to, ali ovo tu kako glumci komentiraju film, audio komentare i hrpa bezvezarija, kao fast and furious serijal, najlošiji dodaci koji su me čak uspavali...Dragonrage wrote:Pa zašto ako je vrijedan tih para...zašto ona ne kupiti tu kolekciju nego rađe skinuti divixe?? U čem je tolika draž divixa (osim što je besplatan), kad se za sitne pare može imati original kolekcija, sa svim mogućim dodacima?dodo wrote: vrijedan je tih para ali i ja ču isto tako skinuti rađe divx izdanje.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
to sigurno.A$H wrote:Najbolji dodaci su na Evil Dead Trilogy DVD-imajohn_constantine wrote:pa ja se većinom razočaram u dodacima. Mene interesira kako se snimao film i to, ali ovo tu kako glumci komentiraju film, audio komentare i hrpa bezvezarija, kao fast and furious serijal, najlošiji dodaci koji su me čak uspavali...Dragonrage wrote: Pa zašto ako je vrijedan tih para...zašto ona ne kupiti tu kolekciju nego rađe skinuti divixe?? U čem je tolika draž divixa (osim što je besplatan), kad se za sitne pare može imati original kolekcija, sa svim mogućim dodacima?
Michel puši karu.
- Vorador
Nisu, nego na Alien Quadrilogy i The Lord of The Rings Trilogy Extended EditionA$H wrote:Najbolji dodaci su na Evil Dead Trilogy DVD-imajohn_constantine wrote:pa ja se većinom razočaram u dodacima. Mene interesira kako se snimao film i to, ali ovo tu kako glumci komentiraju film, audio komentare i hrpa bezvezarija, kao fast and furious serijal, najlošiji dodaci koji su me čak uspavali...Dragonrage wrote: Pa zašto ako je vrijedan tih para...zašto ona ne kupiti tu kolekciju nego rađe skinuti divixe?? U čem je tolika draž divixa (osim što je besplatan), kad se za sitne pare može imati original kolekcija, sa svim mogućim dodacima?
- dr_gonzo
- dr_gonzo
Puno toga...Djuro21 wrote:meni su super audi komentari za leoneove westerne, podosta se u njima da za naučit
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Dragonrage
Na krivim filmovima tražiš dobre dodatke...john_constantine wrote:pa ja se većinom razočaram u dodacima. Mene interesira kako se snimao film i to, ali ovo tu kako glumci komentiraju film, audio komentare i hrpa bezvezarija, kao fast and furious serijal, najlošiji dodaci koji su me čak uspavali...Dragonrage wrote:Pa zašto ako je vrijedan tih para...zašto ona ne kupiti tu kolekciju nego rađe skinuti divixe?? U čem je tolika draž divixa (osim što je besplatan), kad se za sitne pare može imati original kolekcija, sa svim mogućim dodacima?dodo wrote: vrijedan je tih para ali i ja ču isto tako skinuti rađe divx izdanje.
recimo u slučaju Evil deada, Batmanima, Jurskim Parkovima, Alienima itd imaš fenomenalne dodatke i kometare...pa čak in Residen Evilu 1 & 2 koliko god filmovi bili liši, dodaci su jako dobri, fakat u detalje objašnjavaju kako su nešto radili...
Gledao sam sva 3 filma sad sa komentarima i sve dodatke...fakat saznaš i naučiš pun kurac...kako su snimali pojedine scene i sl....A$H wrote:Najbolji dodaci su na Evil Dead Trilogy DVD-ima
- A$H
pa da..zato jer su se tad filmovi snimali "pošteno" i na kraju si su znali (od glumaca do redatelja) kako su to napravili i snimili..a danas glumce nije briga kako nešto rade, a redatelj može samo u dodacima reć "pa to smo napravili kompjuterski i ovo i ovo i ovo"...jebeš takve dodatke...Dragonrage wrote:Na krivim filmovima tražiš dobre dodatke...john_constantine wrote:pa ja se većinom razočaram u dodacima. Mene interesira kako se snimao film i to, ali ovo tu kako glumci komentiraju film, audio komentare i hrpa bezvezarija, kao fast and furious serijal, najlošiji dodaci koji su me čak uspavali...Dragonrage wrote: Pa zašto ako je vrijedan tih para...zašto ona ne kupiti tu kolekciju nego rađe skinuti divixe?? U čem je tolika draž divixa (osim što je besplatan), kad se za sitne pare može imati original kolekcija, sa svim mogućim dodacima?
recimo u slučaju Evil deada, Batmanima, Jurskim Parkovima, Alienima itd imaš fenomenalne dodatke i kometare...pa čak in Residen Evilu 1 & 2 koliko god filmovi bili liši, dodaci su jako dobri, fakat u detalje objašnjavaju kako su nešto radili...
Gledao sam sva 3 filma sad sa komentarima i sve dodatke...fakat saznaš i naučiš pun kurac...kako su snimali pojedine scene i sl....A$H wrote:Najbolji dodaci su na Evil Dead Trilogy DVD-ima
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- dodo
tako je jedini pravi odgovor. danas ubacuju te dodatke u filmove ko ludi samo da se filmovi što više rasprodaju(čast izuzecima) isto tako rade i 3D filmove koja glupost.orginale kupujem jedino ako mi je loš divx ,inaće nikada.Onaj ko to voli nek izvoli nikom ne zamjeram.A$H wrote:pa da..zato jer su se tad filmovi snimali "pošteno" i na kraju si su znali (od glumaca do redatelja) kako su to napravili i snimili..a danas glumce nije briga kako nešto rade, a redatelj može samo u dodacima reć "pa to smo napravili kompjuterski i ovo i ovo i ovo"...jebeš takve dodatke...Dragonrage wrote:Na krivim filmovima tražiš dobre dodatke...john_constantine wrote: pa ja se većinom razočaram u dodacima. Mene interesira kako se snimao film i to, ali ovo tu kako glumci komentiraju film, audio komentare i hrpa bezvezarija, kao fast and furious serijal, najlošiji dodaci koji su me čak uspavali...
Last edited by dodo on 24 Nov 2007, 19:22, edited 1 time in total.
- Dragonrage
- dodo
nemam ti šta odgovorit na to osim uzmi si ih doma, i radi kolekciju,kao što radiš sa orginal filmovima, koji freakshow bolje da si kupiš neki krevet,ormar doma nego da trošiš pare na bezvezarije. ili si pun para pa si razmažen i nosiš markice kao što su armani itd. moram uvijek biti u svijetu pažnje ha. a što se tiče mene ja od kad sam naučio čitati idem gledati filmove u kina i gledao sam ih na VHS po četiri na dan pa tako da me nemožeš tu ismijavat jer se sigurno puno više kužim i puno više sam filmova pogledao od tebe i za to mogu reči da sam totalni freak što se toga tiče. uopče nemam potrebe više sa tobom komunicirati.Dragonrage wrote:Na ovo ću samo reći...LOLdodo wrote:Isto tako rade i 3D filmove koja glupost.
Dragonrage je napisao:
Čuj mali...vrijeđat se možeš doma sa svojima umjesto da ovdje svako malo siješ gluposti...
Meni predbaciješ da želim biti u centu pažnje...pih...pogledaj malo što pišeš samo pa mi se javi
Last edited by dodo on 22 Nov 2007, 15:04, edited 2 times in total.