Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
maddjuro

Re: Igre, konzole i slično

Post by maddjuro » 30 Aug 2018, 22:21

WARHAMMER 40,000: SPACE MARINE besplatan na humblebundle-u narednih 48 sati
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 31 Aug 2018, 09:07

To je ona akcijska igra u prvom licu ili strategija?
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 31 Aug 2018, 14:02

john_constantine wrote:
31 Aug 2018, 09:07
To je ona akcijska igra u prvom licu ili strategija?
Akcija,pucacina. Samo se nesjecam jeli 1 ili 3 lice davno sam je igrao

olio

Post by olio » 31 Aug 2018, 17:58

3. lice

maddjuro

Post by maddjuro » 03 Sep 2018, 19:34

Divine Divinity- isometrični RPG iz 2002-e. Da neidem previše u detalje, vi ste jedan od "izabranih" i morae zaustaviti sile zla da vrate iz mrtvih drevnoga demona. U startu odaberete određenu klasu koja ce uvjetovati koliko ce vam koji atribut doprinositi, svaki lik može sve magije naučiti. Misije su bile interesantne, ima odličnih viceva, crnog humora isl. Igrao sam kao "caster" tako da nisam ima previše problema izuzev sa par bossova koji su preteški (ne samo meni nego vidim da se puno ljudi sa njime mrcvarilo). Trebalo mi je nekih 40-ak sati da prijeđem igru i riješim većinu glavnih i sporednih misija. Ovo je svako malo na akciji za euro ili dva i svakako vam je preporučam.

maddjuro

Post by maddjuro » 06 Sep 2018, 18:37

condemned criminal origins- horror survival igra u kojoj ste u ulozi detektiva koji lovi ubojicu serijskih ubojica, koje je i on sam lovio. To čini i iz razloga da se oslobodi krivnje jer mu je smješteno da je ubio dva policajca... Igra nije loša, atmosfera je dobra, ali to što možete sejvati bilo kada , imate neograničeno osvjetljenje baterijom, oružja i kutija prve pomoći na svkome koraku... dosta snizi faktor "survivala". Igra je strašno linearna, uvjek vas drže za ruku govoreći što di da radite. OD neprijatelja imate samo ljude koji su "poludili" te na samome kraju jedno nadnaravno biće koje izgleda da su ga popalili iz silent hilla (i koje da su izostavili , kao i cijeli nadnaravni aspekt bi učinile priču boljom.) Igra je kratka, da se prijeći za svega 6 sati. Ako je nađete za 1 ili 2 $ isplati se uzeti.

john_constantine

Post by john_constantine » 07 Sep 2018, 09:14

Bila mi je to dobra igra u ono vrijeme. Šteta što drugi dio nije izašao za pc.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 16 Sep 2018, 14:40

mercenaries 2 world in flames- simaptična igra di ste u ulozi jednoga od 3 plaćenika koji mora ubiti vladara u venezueli koji ga je prevelao i upucao u "gornje bedro". Mapa je relaivno velika, ima tri frakcije kojima možete pomagati da otključate oružja, razne air strikove, možete sa sve tri biti u dobrim odnosima ili tamaniti jednu da se drugima više svidite. Kasniej se u igru uključe ameri i kina tako da se možete i jednoj od te dvije frakcije priključiti da bi dobili nuklearku. Iako zabavna, igra postane repetetivna tako da perporučam igrati u manjim intervalima. Ako vam se i igra ovako nešto preporučio bi vam eventualno just cause 2 i 3 koji su jeftini a igre su nešto bolje.

maddjuro

Post by maddjuro » 02 Oct 2018, 15:53

GOG, povodom 10-og rodjendana poklanja jednu od 2 igre, odite na njihovu strnicu i "odaberite" si sto vam paše. Ja sam si odabrao shadow warrior 2. Još 2 dana traje ovo

olio

Post by olio » 02 Oct 2018, 21:03

Hvala. Ja sam Firewatch

maddjuro

Post by maddjuro » 04 Oct 2018, 19:27

shadow warrior 2 besplatan na GOGU narednih 45h

maddjuro

Post by maddjuro » 25 Oct 2018, 19:57

METRO 2033 naredna 24h se more besplatno claimat na steamu

maddjuro

Post by maddjuro » 27 Oct 2018, 02:35

Murderous Pursuits besplatan na steamu do 29.10; tko claima njegovo do daljnjeg

maddjuro

Post by maddjuro » 02 Nov 2018, 19:48

jill of the Jungle: The Complete Trilogy besplatno na GOGu; destiny 2 besplatan na battlenetu

maddjuro

Post by maddjuro » 05 Nov 2018, 19:45

Titan quest- igra koja jako podsjeća na diabo 2, ali je smještena u drevnoj grčkoj, egiptu, te josš par lokacija. Negativac želi osloboditi titane da unište olimp, na vama je da spasite svijet. Imate devet (10 sa expanzijim) klasa te skombinirate si , ako želite, bilo koje dvije. Igra je dosta duga, da je prijeđem prvi put , sa nešto multyplayera, mije trebalo cca 35h. kao i sa diablom , možete igrati sa ljudima onlajn, od 2 -6 vas može igrati skupa. Vizualno je ljepa, gameplay odličan i kao sa svim igrama ovoga tipa pregršt opreme , kompleta opreme.... Nažalost nisam kupio expanziju kada je bila na akciji pa sad cekam priliku da je jeftino nabavim. Kupih ovo na steam rasprodaji ua 4e i definitivno se isplati. Online zajednica je aktivna i uvijek se da naći netko s kim morete zaigrati. Definitivno preporučm

Penumbra black plague + requiem - Da malo odmorim od titanquesta odlučih konačno prijeći penumbra serijal. Orvi dio mi je bio odličan tako da sam jedva čekao viditi kamo ide priča. Black plague mi je super sjeo, odlična atmosfera, interesantna priča, makar zu zagonetke malčice bile prelagane (izuzev jedne koja je bila problem jer je bila loše osmišljena i donekle nelogična). Nažalost igra nije pretjerano duga. Za prvi prohod mi je trebalo mane od 5 sati, s time da sam skoro sve opcionalno našao. Sve u svemu solidna survival horror igra koja je dobro ostarila

Requiem se , ajmo reći, nastavlja na black plague, ali igra je isključivo puzzle-platformer-ish očito inspirirana portal igrama. Zagonetke su lagane i pa prvi prohod mi je trebalo jedno 2.5h.

Penumbra trilogija se svako malo da naći za par eura na kojekakovim akcijama i šteta je ne odigrati ovo. Iako grafika nije baš najbolje ostarila, za nas horrorljubce to nebi trebao biti problem. Tako da ako naletite kupujete...
Sada samo od "ovih likova" moram kupiti Soma-u.

Post Reply