Ivan Pernar

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
lemonzoo

Re: Ivan Pernar

Post by lemonzoo » 24 May 2018, 21:39

:rock:
Image

Code: Select all

http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=1046652

Truba

Post by Truba » 24 May 2018, 23:20

nacional socijalist hahahahahahahahahahah
www.lasetta.net :axe:

Michel

Post by Michel » 25 May 2018, 17:08

Odlično, sve rekao kako je :supz:

"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

john_constantine

Post by john_constantine » 25 May 2018, 20:13

Lol, daj me nemoj nasmijavati...
Kao da gledam svoje kolege na poslu. Svi rade budale od nas na poslu. Samo se ja ovaj tjedan postavljam direktorici. I ima rezultata. A to je tek početak. Još moram skupiti ljude i organizirati se, pa protiv komercijale.
Ovako mogu samo u svoju korist. Daj mi plaću na vrijeme i budi kuš.

A pernar samo laje, a karavane prolaze.
To me podsjeća na većinu kolega. Direktorica nam je obećala povećanje koeficijenta. Ja kao ekonomist izračunam i nismo dobili povećanje, nego se ukinula doplata do najniže osnovice za minimalac. I dobivamo isti kurac kao 11 godina. A oni sretni jer su dobili povišicu.
:rock: :rock:

I još me direktorica pita da li se još ljutim na nju? :rock: :rock:
Michel puši karu.

Michel

Post by Michel » 26 May 2018, 03:25

Malo novosti sa njegovog fejsa. Vrijeme je stvarno za istinu. I mene nekad živcira, ali sve što govori je istina, sve što govori protiv hdzsdp je jebena istina. I ako se malo istražuje shvatio sam da ustvari oni koji ne vole živi zid i pernara su u debeloj manjini ali zbog medija se čini da ih ima puno. Ma manjina :D jednostavno je došlo vrijeme za istinu. Hoću li glasati? Nema šanse, ne idem na glasanje baš zbog krda koja ne shvaćaju da su sdphdz napravili puno gore stvari nego tamo neki ćživi zid ali hej njima je problem pernar i živi zid :lol: jebeno hahahaha. Toliko su fokusirani na njih to je strašno, i tu se vidi koliko je velik utjecaj medija. Moj glas nitko neće vidjet, ali sretno živom zidu.

Image
Image
https://www.telegram.hr/politika-krimin ... ijun-kuna/
Image
Image
Image
Image
Image

Ali živi zid sviđalo se to nekom ili ne je na tragu nečega jer kako objasniti da mediji stvarno ne žele objaštavati i ti novinari o tome koliko ih se podržava. Ne žele, izmišljaju. I sad kad netko kaže da zavjere ne postoje :lol: pa to je najočitiji dokaz zavjere gdje se mediji urote protiv nekog i lažu doslovno lažu u svojim objavama. Zašto to rade? SDPHDZ koalicija. Kao, neki su protiv njih. Ma malo sutra su protiv njih. Jebote, više im smeta živi zid koji ni izbliza nije napravio nikakvu štetu ovoj državi ništa dok sdphdz kradu ovu državu i truju narod više od 25 godina. I to nikom ne smeta, ali im smeta živi zid kakvi licemjeri.
Image

I baš to, novinari su najveća smeća kako kod nas tako u svijetu. Nema većih nemoralnih uhljeba i smeća od njih.
Image

Image

Da da, to je rotary klub, podružnica masonerije pisao sam o tome na onoj drugoj temi.
Image
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/k ... o-20180521
Image

Eto, malo istine. :)
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 26 May 2018, 08:42

istina je da nažalost ljudi puše živi zid ;-)

Truba

Post by Truba » 26 May 2018, 18:36

žalosno je sto puse zivi zid

john_constantine

Post by john_constantine » 26 May 2018, 20:09

Svaki bedak ima svoje veselje.
Michel puši karu.

Truba

Post by Truba » 26 May 2018, 21:46

svi su politicari isti
medjutim zbog ovih bi hrvatska postala venecvuela

john_constantine

Post by john_constantine » 26 May 2018, 23:17

Ne samo da bi postala Venezuela, nego ne bi nas niti pustili van više.
Michel puši karu.

Truba

Post by Truba » 27 May 2018, 09:36

njima je jedino mjerilo da ne dugujes mmf pare
ko koreja i sirija kuba i venecuela

lemonzoo

Post by lemonzoo » 27 May 2018, 10:59

To ti je taj populizam. Iako je Ivan očito pismen što se tiče ekonomije i novca, ali svijet Živog zida je crno-bijel. Njima je rješenje ukinuti ovrhe, ne zaduživati se, ukinuti korupciju... da svi živimo sretni i zadovoljni i skakućemo po livadama. Ali ne vjerujem da oni razumiju koliko je kompleksno voditi državu. Prvo te odmah na startu zamrze skoro svi mediji. Nema tog lidera kojeg mediji ne pljuju. Eto, Plenki je ugodan oku političar, zna se ponašati i slabo kad radi nešto neprimjereno, opet je skoro jednako predmet ismijavanja ko Zečina.
Drugo, kad bi pred njih bacili sve obaveze i papirologiju kojom se bavi jedan lider, ne bi znali kako se zovu.
Treće, tu se uvijek naslijedi brdo problema bivše vlasti koje treba riješiti. Recimo, ne možeš se ne zadužiti ako je ostala obaveza od prošle vlasti da moraš vratiti milijardu duga, a ti te pare nemaš.

Kladim se u svoje desno yaye da bi država nakon njihova mandata ostala relativno ista kao danas. Dug bi možda bio malo smanjen, možda malo povećan, dugovali bi MMF-u. O. K., vjerujem da bi ukinuli ovrhe, ali to bi sigurno donijelo pet novih problema.
Lako je biti hipi, dude, weed, lmao, ali ne rješavaju se problemi jedne države na taj način.

Iako bih, s druge strane, volio vidjeti njih na vlasti. Jer me baš zanima kako bi to izgledalo.

john_constantine

Post by john_constantine » 27 May 2018, 15:24

Pernar ekonomski pismen? Najbolji vic koji sam čuo...
Na stranu to, sve što je lemonzo rekao, stoji. Previše je sranja i dugova da svakome novom treba vremena da to sve pohvata. I cijeli kompleksni sistem.
Branitelji? To je kao da si dotaknuo osinje gnijezdo. Dugogodišnji paraziti i sad im probaj osuzeti samo 1 % prava ako nemaš čvrstu ruku i veliko zaleđe iza sebe + osiguranje za obitelj i sebe.
A Pernar? Ovo za jagode... Normalno da ako poklanjaš jagode da ćeš navući bijes prodavača koji od toga žive.
A ono izvlačenje učenika iz škole da markiraju jer je školski sustav loš je debilnost. Trebali bi se boriti da se poboljša školski sustav. Riješiti situacije za lošim učiteljima i profesorima.

Ukinuti korupciju? Kako? U Kini to rješavaju strijeljanjem na zid ili smrtnom kaznom. Ako otpustiš ljude, onda je tek količina sranja od obavezne otpremnine do tužbe. Previše je uhljeba zaposleno tamo, zato je i ogromna birokracija. Da li ćemo čekati da svi završe u penziji i da više nema zapošljavanja?

Nema zaduživanja... Na temelju čega? Dugovi se trebaju isplatiti, a da isplatiš, treba imati čime. Jer su kod nas preveliki rashodi. A ako nekome oduzmeš, ta strana će se pobuniti. Ako su ti bitni glasovi za sljedeće izbore, onda budi kuš i plači se.
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 27 May 2018, 15:40

A ovo za jagode? Nije toliki problem u prevelikom uvozu koliko slaba kupovna moć...

Inače, možeš birati. Kupiti jeftino uvozne jagode koji imaju okus stiropora. Kupiti domaće jagode koji su skuplji od uvoznih. Ili sam uzgojiti jagode doma.

A kada bi zabranili uvoz, da li bi ljudi kupovali ako bi domaći prodavali pola kile za 25 kn?
Michel puši karu.

lemonzoo

Post by lemonzoo » 27 May 2018, 15:43

john_constantine wrote:
27 May 2018, 15:24
Pernar ekonomski pismen? Najbolji vic koji sam čuo...
Lani, preklani sam ga više puta upratio kako priča o novcu i takvim stvarima i vidjelo se da zna o čemu priča. Iako se ne sjećam o čemu je sve točno pričao, zaboravio sam tehničke detalje o čemu je govorio.

Post Reply