Igre, konzole i slično
- HorrorHR
- Site Admin
Re: Igre, konzole i slično
Jel se isplati uzeti Dead Island onaj PS4 definitive edition - original i riptide. Kostaju zajedno tipa 75 kn, djeluje mi za te pare best buy?
- john_constantine
Lošije od dying light, ali dvije igre za 75 kn je dobra cijena. Dobra makljaža zombija, ima questova, otvorene mape, vožnje. Ali priča je prilično loša kao i bizaran izbor likova.
Michel puši karu.
- maddjuro
Meni su obe igre simpa, nisu na razini dying lighta, ali za te novce se isplate
I may be an idiot, but i am no fool.
- maddjuro
Gothic 1 - igra stara 18 god, napravljena od strane jednog manjeg njemačkoga studija. Radnja je smještena u zarobljaničkoj koloniji kojoj je zadatak rudariti metal kojime bi se radila oružja za rat s orkovima. Ideja je bila postaviti zaštitnu barijeru no nešto je pošlo po zlu barijera je ispala nešto većom od planiraniga i takova je da ljudi nemogu izlaziti iz nje, no mogu u nju; tako da je postignut dogovor da ce zatvorenici opskrbljivati carstvo sa rudom u zamjenu za hranu isl potrepštine. Kada vas ubace u taj zatvor sklpoe sa vama dogovor da morate u tajnosti prenesti poruku u zamjenu za nešto. Kada uđete imate slobodu istraćivati i 3 kampa/frakcije kojima se možete pridružiti : stari i novi kamp te frakcija koja cijelo vrijeme puši "trave" u uvjerenju da pomoću njih komuniciraju s nadnaravnim bićem kojega štuju i za kojeg vjeruju da ce uništiti tu barijeru..... Vizualno nije najbolje igra starila, cijeli dijalog je sinkroniziran na engleski. Sama mehanika je relativno osnovna, a sistem/kontrole borbe ce vam trebati malo vremena da se naviknete pošto je neuobičajan. Iako mi je ovo bio prvi puta da sam igrao gothic 1, dobro mi je sjela igra (unatoč manama). Trebalo mi je 30ak sati da je dovršim, uz nešto "crashova". Ako volite retro RPGeve ovo bi vam se moglo dopasti (morrowind je izašao cca 1god nakon ovoga). Tako da ako ovo nađete jeftino svakako se isplati odigrati .
- HorrorHR
- Site Admin
Završio Battlefield: Hardline, single player
pros:
- volim stealth način igre kakav nudi
- solidna priča i fora vidjeti "prave" glumce
- dosta dobar scenary, praktički sve "mape" su vizualno odlične
- masu oružja, dodataka
cons:
- nekako brzo prošla igra
- problemi sa nekim nelogičnim stvarima u mehanici igre (nereagiranje neprijatelja kada nalete na neke svoje mrtve, čuju te i krenu prema tebi u situacijama kada si "na mapi" blizu, a zapravo si cijeli kat tazlike i par zidova razlike)
- prejednostavno, ali kada završiš dobiješ Hard opciju za igranje.
pros:
- volim stealth način igre kakav nudi
- solidna priča i fora vidjeti "prave" glumce
- dosta dobar scenary, praktički sve "mape" su vizualno odlične
- masu oružja, dodataka
cons:
- nekako brzo prošla igra
- problemi sa nekim nelogičnim stvarima u mehanici igre (nereagiranje neprijatelja kada nalete na neke svoje mrtve, čuju te i krenu prema tebi u situacijama kada si "na mapi" blizu, a zapravo si cijeli kat tazlike i par zidova razlike)
- prejednostavno, ali kada završiš dobiješ Hard opciju za igranje.
-
- maddjuro
GALACTIC CIVILIZATIONS II: ULTIMATE EDITION besplatan na humblebundle.u
- maddjuro
beyond good and evil - puno sam puta čuo da je ovo jedna odlična igra, da unatoč lošoj prodaji da je dosta ljudi jako cijeni, pa pošto je imam odlučih je odigrati. iskreno nevidim što ljudi u ovome vide. Igra iako nije loša (izuzev kamere koja je znala odbrano zafrkavati tu i tamo); No nema neki svoje štih. Puno su toga nabacali, ali nisu ništa konkretno napravili. Ima svega, od stealtha, utrka, akcije/borbe,"platformer-a" ,skupljanja koječega... ali ništa nije odrađeno kako spada. Priča nije ništa specijalno, puno toga ostaje neodgovoreno tako da su očito planirali nastavak. Trebalo mi je nekih 10ak sati da ovo prijeđem. Igra nije loša i bila mi je zabavna za igrati, ali nije ništa memorabilno ili nešto što bi opet prelazio.
- john_constantine
Da, za današnje pojmove je zastarjela. Ali kad je izašla, bila je jedna od rijetkih igara koja je imala raznovrsne svijetove, stealth, akciju, utrke, fotografiranje... Ja sam više puta igrao tu igru i uživao makar ju već polako nagrizlo vrijeme.
Da, kraj je bio nedorečen. Jako dugo se čekao nastavak.
Da, kraj je bio nedorečen. Jako dugo se čekao nastavak.
Michel puši karu.
- maddjuro
To da je bila inovacija kada je izasla to se slazem. Ali svejedno... Sto se tice nastavka on je najavljen , ima nekih trailera isl.
- john_constantine
Da, pratim to makar nema jade. Bilo je davno najavljen i bio je teaser trailer, pa je zapelo. I na tome ostalo. A ovo što izlazi je drugačije. Sve će se vidjeti na E3.
Michel puši karu.
- maddjuro
- john_constantine
Jedini fps koji nisam volio... Više sam bio za turok 2: seeds of evil. 

Michel puši karu.
-
Jaoo. Turok i Turok 2, vrhunske igre.
Turok 2 mi je uvijek osta u pamcenju po genijalnom multiplayeru. Cak i na Nintendo 64, 4 igraca split screen.
Turok 2 mi je uvijek osta u pamcenju po genijalnom multiplayeru. Cak i na Nintendo 64, 4 igraca split screen.