Ivan Pernar
- john_constantine
Re: Ivan Pernar
A meni je zvučalo kao pokušaj lošeg humora... Kao što su hdz - ovci vidjeli crvene vragove, tako i oni zidove.
Michel puši karu.
-
olio
Pa vjerojatno, ali oko pernara se gubi ta granica normalno/smiješno/ludo/sarkazam/ironija/istina/laž
Sve se nekako spoji u jedno
Sve se nekako spoji u jedno
- lemonzoo
Moguće da je ta slika fotošop. Nije toliki imby da bi izmišljao na kojem je kanalu bilo.
- john_constantine
Čekaj, pa nije to napisao ivan pernar, nego je to copy paste poruke koju je primio? A on samo objavljuje automatski sve što ima veze s živim zidom.
Više me zanima situacija s kreditom od sinčića. Nije uopće problem, bar meni što je digao kredit. Zna koliko će dugo imati saborsku stolicu i doživotni mandat ili saborsku penziju. Tako da lik nije blesav.
Više me zanima tko laže oko kuće. Jutarnji da je ta kuća bila pod ovrhom i deložirana profesorica. A sinčić da su laži i da maltetriraju tu ženu.
Licemjerstvo na kvadrat. I nitko mi ne može prodavati bajke da je radi djece. Više mislim da je to sve ideja njegove žene. A on ju kao papučar sluša. A to nikako nije dobro.
Više me zanima situacija s kreditom od sinčića. Nije uopće problem, bar meni što je digao kredit. Zna koliko će dugo imati saborsku stolicu i doživotni mandat ili saborsku penziju. Tako da lik nije blesav.
Više me zanima tko laže oko kuće. Jutarnji da je ta kuća bila pod ovrhom i deložirana profesorica. A sinčić da su laži i da maltetriraju tu ženu.
Licemjerstvo na kvadrat. I nitko mi ne može prodavati bajke da je radi djece. Više mislim da je to sve ideja njegove žene. A on ju kao papučar sluša. A to nikako nije dobro.
Michel puši karu.
- HorrorHR
- Site Admin
ma govnar kao i 99.9% ostalih političara 
- Michel
I kao takav je bolji od svih političara. U pravu je kad su svi protiv njega. Ništa krivo ne govori, ali eto vrh argument on je populist. Jebeno stari, nema dalje od tog argumenta
Lik kakav god da je, govorio je neke stvari koje su potpuno istinite, a njega mrze samo takvi kao što ste vi ideološki ljudi. To je sigurno. Liku ne bi htio biti prijatelj jer mi ne treba takav, ali za hrt sve točno govori, za yutarnji, i ostale novine sve u pravu. Ali hej, on je populist. Ja ne shvaćam jel ljudi zbilja vjeruju u te gluposti koje pišu. Imamo političare i stranke koje nas kradu od osnutka države i dalje ljudi izlaze i glasaju za njih, ali hej nema veze Pernar je populist i to je puno gore nego ovi kradljivci. Ja nisam vidio nikog od vas da otvarate teme o nekom iz hdz-u ili sdp-u i pljujete ih tako žestoko kao što pljujete Pernara. Pernar ne da je bolji od njih nego vrh poštenja za njih. Znači tu sigurno nešto smrdi. Vi spadate kako ja zovem u krdo. Svatko tko izađe iz krda odmah bude etiketiran i popljuvan.
Želite biti uz masu jer ni slučajno ne želite drugačije razmišljati jer otkrivenje istine ruši ovaj sistem (religija, ratovi i ostale gluposti) ali neotkrivenje istine ga drži tu i zato nam je tako kako je. Tako kako nam je nije to zbog Pernara glupog već zbog sdp-a ihdz-a koje vi uopće ne ulažete trud da bi išta kritizirali ali važno da bacate komentare oko Pernara i ovaj moj odgovor je ne da ja branim Pernara već je namjerno odgovor na vaše licemjerstvo pa recite što god želite.
Kako kaže Horror, 99.99% političara smeća ali ljudi moji Pernar je mala bubica za njih. Ali hej, on je populist jebeno nema šta hahaha kako je sve izokrenuto.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- lemonzoo
Ismijavam ga jer je budaletina, boli me briga za politiku. Također ga ismijavam jer sam više puta primijetio kako je izvještačen, nekad je to bilo toliko očito da je smiješno.
Da dođe ŽZ na vlast, sve bi bilo isto jer je Pernar jedini pravi aktivist u toj stranci. Sinčić je obični uhljeb, a ostale članove niti ne znam koji su, toliko su važni da se moram dodatno potruditi da saznam nešto o njima.
Mislim da političari ne mogu puno toga promijeniti. Svi oni (osim ako nije po nalogu izvana) donose zakone i propise koji bi trebali koristiti građanima. Nekad nešto uspije, nekad ne uspije. Osim toga, previše je tu faktora. Ako ćeš vraćati dugove, mora se zategnuti pojas. Moraš ukidati socijalna prava. Ako hoćeš da te ljudi vole, moraš im davati što više tih prava.
Zato hoće li HDZ, SDP, HSP ili ŽZ biti na vlasti, mislim da nije toliko važno. Neće biti potpuno isto, ali vjerojatno bi tu bile razlike u nijansama. Prave promjene (što god to bilo, svi se razbacuju tom riječi) mogu napraviti samo veliki ljudi koji imaju znanja, a i utjecaja. Mislim da se takvi pojavljuju par puta u stoljeću.
Da dođe ŽZ na vlast, sve bi bilo isto jer je Pernar jedini pravi aktivist u toj stranci. Sinčić je obični uhljeb, a ostale članove niti ne znam koji su, toliko su važni da se moram dodatno potruditi da saznam nešto o njima.
Mislim da političari ne mogu puno toga promijeniti. Svi oni (osim ako nije po nalogu izvana) donose zakone i propise koji bi trebali koristiti građanima. Nekad nešto uspije, nekad ne uspije. Osim toga, previše je tu faktora. Ako ćeš vraćati dugove, mora se zategnuti pojas. Moraš ukidati socijalna prava. Ako hoćeš da te ljudi vole, moraš im davati što više tih prava.
Zato hoće li HDZ, SDP, HSP ili ŽZ biti na vlasti, mislim da nije toliko važno. Neće biti potpuno isto, ali vjerojatno bi tu bile razlike u nijansama. Prave promjene (što god to bilo, svi se razbacuju tom riječi) mogu napraviti samo veliki ljudi koji imaju znanja, a i utjecaja. Mislim da se takvi pojavljuju par puta u stoljeću.
- john_constantine
Potpis
+ činjenica da dosta većinom iskrivljava istinu.
A za rezultate, treba imati znanje i iskustva.
Bunjac nema nikakvo znanje što je potvrdio govorom u saboru o cjepivu i majmunskom mozgu.
Ne samo to, nego se i ponavljaju. Uopće ne čitaju niti uče, steću nova znanja. Bunjac je uz Pernara jedini koji redovito dolazi na sjednice. A što to meni znači?
Da se ukinu saborske plaće i da je volonterski (glasanje), onda bi tek vidjelo kome je stalo do države.
+ činjenica da dosta većinom iskrivljava istinu.
A za rezultate, treba imati znanje i iskustva.
Bunjac nema nikakvo znanje što je potvrdio govorom u saboru o cjepivu i majmunskom mozgu.
Ne samo to, nego se i ponavljaju. Uopće ne čitaju niti uče, steću nova znanja. Bunjac je uz Pernara jedini koji redovito dolazi na sjednice. A što to meni znači?
Da se ukinu saborske plaće i da je volonterski (glasanje), onda bi tek vidjelo kome je stalo do države.
Michel puši karu.
-
olio
Krivo govori. To je i poanta mog komentara bila.
Evo reći ću ti bez komentara poput gornjeg "populist i redikul!" i bez vrijeđanja, a već sam to pisao:
Pernar je osoba koja sa jedne strane govori istinu kao što bi i svaki čovjek rekao, ako spada u one koji smatraju da su državni aparat i političari pokvareni. I da su HDZ i SDP samo zločinački aparati. Što i jesu! HDZ je osuđen za to. To je toliki aparat koji se bavi krađom i uhljebništvom da ima toliko glasačko tijelo koje profitira ili nešto dobija iz tog "pakta" da ga je teško skinuti.
SDP nema tu moć, sad je pred raspadom, ali ne mora se niko varati, i oni su isti sa uhljebizmom i krađom. Samo nisu imali toliko prilike kao HDZ.
Zašto ja ne volim Pernara, ako se u ovome gore slažem i iako on govori na jednu stranu ono što bi i ja rekao?
Zato jer je Pernar osoba koja očito ima široki spektar ideja i nije baš najbistrija osoba. Što to znači?
Primjer 1
On umjesto da kaže
"HRT je uvijek promovirao vladajuće i radi pod direktnom palicom vladajućih. Bavi se cenzurom međuostalim stvarim kao i uhljebništvom i netransparentnim zapošljavanjima. Pred očima imamo dokaze promocije, cenzure, uhljebništva, netransparentnosti, ali ono što još nemamo su dokazi kojima ćemo povezati ih direktno sa vladajućim vrhom, dokaz koji govori da su im naredili i namjestili što da puštaju i cenzuriraju. Tako da ako imate ikakve indicije, mogućnosti za pribaviti dokaze ili potrebe da raskrinkamo ovo, očekujem da ćete ustati, javiti se i da zajedno srušimo laži i vladavinu kriminala."
On umjesto tako nekog koherentnog istupa...sharea i lajka poruke poput one gore i piše ovo gore (ovaj "govor") samo upakirano u par laži.
On svaki put kaže istinu, ali na najgori način, upakiranu u par laži ili bolje reči neistina.
Ne zato jer on želi uvijek govoriti neistine, nego očito da nezna najbolje procijeniti što je laž, a što realna prava informacija.
On u gornjoj objavi na facebooku promovira ono za HRT (istina hrt je užasan, laže, cenzurira i svašta), ali promovira tu poruku koja za sobom nosi laž.
Ako HRT laže onda objavi pravu, istinitu laž, koju su izgovorili. Javi se narodu, ili sam proučavaju i nađi snimku gdje lažu i rade nešto ilegalno.
Ali on promovira poruku koja je lažna! To je Michel, apsurd. HRT nije prikazivao CLASSICO! HRT nije govorio u utakmici protiv živog zida, a pernar to nije provjeria, nego na profilu gdje se obraća ljudima redovito. Smatra to relevantnim mjestom gdje njegovi glasači primaju informacije i onda im objavljuje neprovjerene laži.
To nije samo sa ovom objavom. On redovito napadne nešto (HDZ, SDP, Pupovca i bilokoga) i kaže istinu koju svi misle "Vi kradete" ili slično i onda to potkrijepi sa lošim ili lažnim argumentima.
Zato ja kažem gore populist, jer on sve upakira u neargumentirane, ne skroz istinite, neproučene, bez dokazne tvrdnje. Iako to što pokušava dokazat vjerojatno je istina.
Ja tebe Michel poštujem, i jedanput bi mi bilo drago na pivu s tobom, ali i ti djeluješ većinu vremena kao Pernarovo "krdo".
Pernar je jedna osoba, sa jednom strankom iza. Stranka koja je imala 8 ljudi u saboru, sada ima 3. Stranka u kojoj je sinčić, tip kojem je žena dala lažni CV. Jebeni uhljebi.
Nemoj nikada previše vjerovati jednoj stranci, kao što neki vjeruju jednom HDZu, ili bilokome.
Neću ovdje pisati, ali da se nađemo na pivi ispričao bi ti o uhljebništvu u gradskom poglavarstvu Splita, naveo bi ti točne pozicije gdje rade i što rade, kada se zapravo dolazi i odlazi s posla, isto tako bi ti ispričao o pernarovim blogovima prije nego je postao političar (izbrisao ih je više manje sve) i isto tako bi ti pričao o mom prijatelju koji je imao slične ideje sa pernarom, onda ga je kontaktirao i dospisivali su se i raspravljali o tim temama (ateizam, aspurd države, društvo).
Poslije su pričali preko telefona, sve dok pernar nije počea bit opsesivan. Zvao ga je po cijele dane, u svako doba. Počea ići u nebuloze sa idejama, pitati ga o seksualnim odnosima i pričati o svojima. Na kraju ga je morao blokirati.
Isto tako sam se upoznao sa "hercegovačkim" zapošljavanjem u zagrebu. Čuo sam i vidia taj aparat i moć.
Inače ne pišem o HDZu, SDPu, Pernaru jer nisam baš za pisanje, ali govorim o tome, čitam o tome.
Ovdje komentiram jedino pernara jer se jedino o njemu piše.
Da imam pametan način za napraviti nešto za promijeniti političku situaciju u HR, napravia bi to. Ali iako znam dosta sranja, i dalje nemogu to napraviti.
Pa vidiš da kad raskrinkaju sve sa dokazima, i dalje to nikoga ne dira, ne od ljudi, već od državnih tijela, policije, dorha...ništa.
Evo možda usran primjer, jer ne volim ni ovog čovjeka (nemogu ga smislit), ali svejedno je uboa nastup http://www.index.hr/black/clanak/permalink/1044005.aspx
Tako se prezentira, dokaz u rukama i utrljaj svima u facu.
Pernar bi počea govorit o tome i izgubia se u promoviranju drugih ideja i optuživao za više stvari, a zbog toga bi izgubia dojam, izgubia bi kredibilitet i pažnju i na kraju dana iskrivia istinu u neki hibrid.
Jednostavno, istinito i ravno u jaja.
Eto toliko od mene. Člana krda.
- john_constantine
-
Truba
- Michel
Govori osoba kojem je Bujanec idol.lemonzoo wrote: ↑10 May 2018, 07:36Ismijavam ga jer je budaletina, boli me briga za politiku. Također ga ismijavam jer sam više puta primijetio kako je izvještačen, nekad je to bilo toliko očito da je smiješno.
Znači sve tipične floksule koje dolaze od strane sdp-a i hdz-a. Vi ste svi ideološki na jednoj strani i zato ne možet skinuti te ružičaste naočale. Možete govorit što hoćete, ali sve ostaje činjenica ono što sam gore rekao. Imate tu sdp i hdz koji uništavaju državu od nezavisnosti, ali vama je problem Perna. U pičku materinu
- john_constantine
- Michel
Brutalnih pola sata
pametan je lik, samo je šteta što ima takav stav koje ljude odbija ma uostalom što ja govorim neka odbija. Tko vidi vidi. Ostali imaju sdp i hdz.
- HorrorHR
- Site Admin
Meni on nije problem ovako (netipični klaun u hrvatskom političkom cirkusu), ali bio bi mi jebeni problem da on i Živi Zid dođu u situaciju da vode državu...