Igre, konzole i slično
- maddjuro
Re: Igre, konzole i slično
Crusader Kings 2 besplatan na steamu
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
Nabavio za 100 kn ps4 verziju Batman: return of Arkham.
Šteta što origins nije uključen u komplet, ali drugi izdavač. Skužio sam da nemam arkham alysium za ps3, a kad igram Arkham city, onda lupa cijelo vrijeme na ps3.
I za ovu verziju, mogu reći da super izgleda. Grafika poboljšana, velika je razlika između ps3 i ps4 verzije. Nema više gnjavaže za učitavanjem. A nekih velikih novosti nema. Ali sada je ugodnije za igranje.
Ps3 je već pregazilo vrijeme. Playstation store, opcije, sustav. Sve je koma.
Šteta što origins nije uključen u komplet, ali drugi izdavač. Skužio sam da nemam arkham alysium za ps3, a kad igram Arkham city, onda lupa cijelo vrijeme na ps3.
I za ovu verziju, mogu reći da super izgleda. Grafika poboljšana, velika je razlika između ps3 i ps4 verzije. Nema više gnjavaže za učitavanjem. A nekih velikih novosti nema. Ali sada je ugodnije za igranje.
Ps3 je već pregazilo vrijeme. Playstation store, opcije, sustav. Sve je koma.
Michel puši karu.
- maddjuro
Sacred gold- RPG u diablo 2 stilu iz 2006-e. Dobra igra sa jednom OGROMNOM mapom koju možete slobodno i bez restrikcija istraživati. Imate 8 klasa svaka sa svojim napadima.(kako čitam jednu vampirsku knjigu odlučio sam se igrati sa vampiricom). Priča je minimalistička: tokom nekog summonanja čarobnjak je zaribao i sada morate spasiti svijet ili štovec. Izuzev glavne misije svaki grad ce vam dati opcionalne stvari a to su uvijek jedne te iste 3 misije: ubi x broj neprijatelja; poberi/nađi nešto ; nađi i otprati nekoga. Nasreću kada nekoga pratite ta osoba u 99% slučajeva nije u opasnosti što je dobro jer zbog broja neprijatelja bi je bilo jako tesko za održavati na životu. Neprijatelji se "scale"-aju kako se vi lel-ate. Ono što je ovdje pomalo unikatno je da napade vezane za vašu klasu dobivate tako da vam ih nasumično neprijatelji "dropaju", ili ih dobijete kao nagradu za riješene misije. Dakako dropati ce i napade za druge klase koji su vama beskorisni. Ideja je bila da se kada se preko neta igra sa ljudima to razmjenjuje, no kako su sereri odavno ugašeni možete otići do dežurnoga čarobnjaka u gradu i pretvoriti bilo koja 4 napada u 1 koji vama paše. Što je ,bar meni, izuzetno bilo korisno pošto sam ionako koristio samo 3 ili 4 napada. Igra nije pretjerano teška, no kao i u diablu kada je prjeđete možete ispočetka igrati na većoj težini sa istim likom i lvlati do besvjesti. Sve u svemu trebalo mi je nekih 40 sati da je prjeđem na srednjoj težini; više/manje sam sve istražio. Za 2 eura koliko sam ovo platio sam i više nego zadovoljan. Iako mi je pred kraj vec pomalo dosadila igra, zadovoljan sam. Ako naletite na rasprodaji svakako se isplati odigrati.
-
I'm gonna kick on criminals swat 4 & build colonies in the age of empires 3 so it's a splinter cell 4 don't skiad don't pay you, it's ok but it's criminally demanding.
-
- maddjuro
Psychonauts- action platformer igra iz 2001-e. radnja je smještena u ljetnim kampu za klince koji imaju psihičke moći. Vaš lik, imenom Rasputin, pobjegne iz cirkusa u taj kamp da bi se naučio koristiti svoje sposobnosti. Ubrzo se opčne koješta dešavati. Sama mehanika igre je nešto već viđeno iz igara te ere. Vizualni stil, kao i da svaki od umova u koji uđete ima unikatan dizajn, mi se jako dopalo. Zagonetke nisu pretjerano teške, makar ako planirate 100%-at igru i pobrat sve ačivmente budete se namučili. Humor je vjerojatno i najboli element u igri;vidi se da igra nije nužno ciljana za niže uzraste. Nisam imao nikakvih problema igrajuči ovo na K+M; ali igra također ima i potpunu podršku za kontrolere. Trebalo mi je nekih 14h da je prijeđem, bez skupljanja svega sto se skupiti da. Ako je nađete jeftino, ili ako ste si je uzeli dok je bila besplatna, svakako se isplati zaigrati
- Mr. Pest
Da, Psychonautse sam igrao još pred par godina i po meni jedna od najboljih igara ikad, inače skupljanjem svih stvari ti pojačava sposobnosti, a i dobiješ bonus scenu na kraju...
I've seen enough horror movies to know that any weirdo wearing a mask is never friendly.
- maddjuro
to za pojačavanje znam, ali stvarno mi se nije dalo skupljati stotine onih sličica na svakoj razini: torbe, mentalne sefove isl to da, ali one sličice ne
- Mr. Pest
Ma u redu, ja sam to sve poskupljao ne radi pojačanja niti radi filmića već zato što kad mi se neka igrica baš svidi onda je obožavam prijeći 100%. To mi je još od malena ostalo...
Sjećam se kada sam kao mali igrao Crash Bandicoota na PS1, gubio sam dane pokušavajući pronaći sve i jedan skriveni dragulj, razbijajući kutije i traźeći tajne prolaze, a psihonauti su mi u tom pogledu jako nalik Crashu. I iako me to više i ne drži baš, i dan danas kad nađem neku novu igru da mi se sviđa više uživam u traženju tajni nego u samom prelaženju...
Sjećam se kada sam kao mali igrao Crash Bandicoota na PS1, gubio sam dane pokušavajući pronaći sve i jedan skriveni dragulj, razbijajući kutije i traźeći tajne prolaze, a psihonauti su mi u tom pogledu jako nalik Crashu. I iako me to više i ne drži baš, i dan danas kad nađem neku novu igru da mi se sviđa više uživam u traženju tajni nego u samom prelaženju...
I've seen enough horror movies to know that any weirdo wearing a mask is never friendly.
- maddjuro
jedine igre koje sam 100%-ao su dark souls 2, borderlands 1 i 2 i evoland 2; ali to primarno jer to nije zaktjevalo kojekakovo nadobudno istraživanje svakg kuta, udaranje svakog zida....
- HorrorHR
- Site Admin
God of War, jel igra tko? Imam backlog pa se ne žurim sa kupnjom, ali djeluje jebeno
- john_constantine
Fenomalna je igra. Sad... Ima samo ps4 remaster trojke. Zadnji remasteri za prva dva su izašli samo za ps3.
Sad, ovaj God of war, meni kao fanu trilogije je fenomalna. Brzo sam se naviknuo na novi način igranja. Borbe su odlične. Svjetovi, istraživanje i podrška za hrvatski jezik.
Atreus: Mogu li zadržati glavu?
Kratos: Ne... Ali možeš njome nahraniti ribe.
Atreus: Može!

Radnja je sada izdvojena od trilogije, kao fanu trilogije znam njegovu prošlost i sudbinu. Ali da li će objasniti poslije u igri (kao novom igraču), ne znam. Nema flashbackova i Kratos taji svoju prošlost sinu. Ionako i detalji njegove radnje poslije trojke se objašnjava kroz radnju.
Patuljci su zakon, luđaci. Nabrijani plavi vulgarni patuljak i njegov brat čistunac.
Ima rpg elemente, veliku mapu, sidequestove, dosta zahtjevne protivnike, a leviathan sjekira je zakon.
Možeš odigrati remastered trojke, više nije skup. Isto je spektakl. Sve se objasni kroz flashbackove (na početku i kroz igru). A dosta ćeš se zabaviti.
Michel puši karu.
- maddjuro
Clive Barker's Undying- da malo odmorim od RPG ova odlučih ovo prijeći. Igra , iako vizualno nije baš najbolje ostarila, mi je bila gušt za prelaziti. Ako niste svakako zaigrajte ovu horror pucačinu s cthulhu elementima. može se svako malo kupiti za dollar ili dva na GOGu
- maddjuro
FATE- dungeon crawler iz 2005-e. Došla na red i ova stvar. Da ne duljim, ako nikada niste ovo igrali, slobodno preskočite i radije odigrajte Torchlight koji je kopirao puno elemenata iz ovoga. Igra je nekako "štura" nema klasa, specialnih napada isl; cilj je samo se spustiti do određene razine i onda ili možete nastaviti ili kreirati novoga lika kome možete u nasljedstvo ostaviti jedno oružje. Kada se z'levelate dobijete bodove koje potrošite na "stats"-ove i dva koja stavite u određena oružja, magije ili stoveć. Igri sam dao šansu, no nakon jedno 6 sati mi je dojadila pa sam je editirao da spustim zahtjeve izrazito dobrog oružja koja sam dobio jako rano (pecanjem možete između ostaloga naći i vrijedne stvari) te tako završiti glavnu misiju. Naravno ima i opcionalnih misija koje ce vam dati u gradu i generalno se svode na ubi nekoga na razini koja za 1 mjesto je ispod trenutne, kada predaš dobiješ novu istoga tipa. Pošto sam ovo kupio skupa sa nastavkom za euro nije mi žao, ali nije nešto vrijedno igranja kada ima boljih naslova istoga tipa/tona (konkretno Torchloght). Igra je single player only
- maddjuro
THE FLAME IN THE FLOOD besplatan na humblebundleu naredna 2 dana