Igre, konzole i slično
- maddjuro
Re: Igre, konzole i slično
Enclave - igra je orginalno izašla 2002e za xbox, a nesto kasnije i za PC. Po žanru je 3rd person action RPG. Priča je ok, kada je odigrate sa "dobrima" otključate i kampanju sa negativcima. Svaka strana ima po 13 misija, te iste klase samo se drugačije zovu. U svakoj misiji možete skupiti određenu količinu zlata kojom se na početku iduće opskrbite opremom. Nemože se (a iskreno nisam nikada bio kratak sa zlatom), više puta prelaziti jedna razina da bi se skupilo više zlata. Ima više likova, ali najbolje mi je bilo igrati sa onim koji ima magiju. mehanika borbe nije baš najbolja, svodi se primarno na maši i moli da pogodiš. Zato sam preferirao nekoga tko iz daljine može gađati. Igra je relativno teška. kada poginete se respawnate na čekpointu ako ga nađete, a ako ne morate iz početka razinu prelaziti. S time da je "dark" kampanja osjetno teža. S obzirom da sam ovo platio cca 2kune zadovoljan sam.
I may be an idiot, but i am no fool.
- maddjuro
SPEC OPS: THE LINE besplatan na humblebundleu
-
Odlična igra. Prosječan gameplay uz odličnu priču koja vodi polako u ludilo. Jedna od onih rijetkih koji ostave dojam i pamte se zauvijek
- john_constantine
Ja baš nisam izdurao na ps3. Igrao sam sat vremena kad sam ga dobio free na plusu i zaboravio. Ako stignem, skinuti ću ga za pc.
Michel puši karu.
- maddjuro
imas još samo 27 sati da claimaš igru na humblebundleujohn_constantine wrote: ↑30 Mar 2018, 12:08Ja baš nisam izdurao na ps3. Igrao sam sat vremena kad sam ga dobio free na plusu i zaboravio. Ako stignem, skinuti ću ga za pc.
- HorrorHR
- Site Admin
igram Doom PS4, nekako me vratilo u Quake i UT vode
- john_constantine
Nabavio sam ga za 80 kn, pet dana ga skidao. Na kraju ga nisam završio. Nakon drugog bossa mi je dosadilo. Odlično je napravljeno. Akcija i egzekucije brutalne. Ali postane zamorno, zatvore te u prostor, pobij 20 čudovišta i tako pedeset puta. Nije da je originalni doom imao nekakvu radnju...
Michel puši karu.
- HorrorHR
- Site Admin
a dobro meni to nekada paše, igram na hard, treniras se od svakog tipa monstruma i udaraj. kod dooma mi super istrazivati do maksimuma, pa se dobrano pojačašjohn_constantine wrote: ↑04 Apr 2018, 20:32Nabavio sam ga za 80 kn, pet dana ga skidao. Na kraju ga nisam završio. Nakon drugog bossa mi je dosadilo. Odlično je napravljeno. Akcija i egzekucije brutalne. Ali postane zamorno, zatvore te u prostor, pobij 20 čudovišta i tako pedeset puta. Nije da je originalni doom imao nekakvu radnju...
- john_constantine
He, he, ljubitelj stare školeHorrorHR wrote: ↑04 Apr 2018, 21:33a dobro meni to nekada paše, igram na hard, treniras se od svakog tipa monstruma i udaraj. kod dooma mi super istrazivati do maksimuma, pa se dobrano pojačašjohn_constantine wrote: ↑04 Apr 2018, 20:32Nabavio sam ga za 80 kn, pet dana ga skidao. Na kraju ga nisam završio. Nakon drugog bossa mi je dosadilo. Odlično je napravljeno. Akcija i egzekucije brutalne. Ali postane zamorno, zatvore te u prostor, pobij 20 čudovišta i tako pedeset puta. Nije da je originalni doom imao nekakvu radnju...

Da, najviše su me iživcirali impovi. Inače sam igrao na normal dok nisam došao do pakla. Motorka je i dalje zakon kao u originalu. Je, još rnadograđivanje oružja. Za pohvalu koliko je ugodno igrati doom na konzoli.
Far cry 3 mi nije ležao na gamepadu kada sam ga igrao na playstationu 3. Ali doom, prva liga. Ionako sam trebao mjesta za nove digitalne igre. A 70 gb nije baš zabavno skidati...
Michel puši karu.
- HorrorHR
- Site Admin
zanima me i far cry 5 kad poprave sve ove ludosti i dakako kad padne malo cijena 

- john_constantine
Tako je bugovit? Još nisam odigrao četvorku i primal. Raniti ću se, bili su na akciji u paketu. Ali tako stalno ponavljaju popuste.
Čekam da za wolfstein 2 padne još cijena. Moćan početak sa onom nacisticom.
Ionako, za far cry 5 ne treba žuriti. Do kraja godine će na storeu će padati cijena. A znaju imati veliki popust u jednom danu.
Zaribao sam se kad sam kupio Horizon za 400 kn za rođendan, a nakon mjesec i pol pao popust na 230 kn. Preporučam s obzirom da ti se dopao uncharted. Sada je igra često na popustu i isplati se koliko je predobrs.
Čekam da za wolfstein 2 padne još cijena. Moćan početak sa onom nacisticom.
Ionako, za far cry 5 ne treba žuriti. Do kraja godine će na storeu će padati cijena. A znaju imati veliki popust u jednom danu.
Zaribao sam se kad sam kupio Horizon za 400 kn za rođendan, a nakon mjesec i pol pao popust na 230 kn. Preporučam s obzirom da ti se dopao uncharted. Sada je igra često na popustu i isplati se koliko je predobrs.

Michel puši karu.
- HorrorHR
- Site Admin
Da planiram uzeti Horizon Zero Dawn isto. Ciljam sada na akcijama Uncharted 4 i Lost Legacy, Ghost Recon WIldlands, Far Cry neki (nisam igrao nijedan).
Trenutno mi je na pameti Doom, pa ću vidjeti Mad Max koji je u PS+, nakon toga imam jos Uncharted 3, Phantom Pain, 2 DLC-a koja sam uzeo za Deus Ex...
Glede Far Cry 5, vidi
Trenutno mi je na pameti Doom, pa ću vidjeti Mad Max koji je u PS+, nakon toga imam jos Uncharted 3, Phantom Pain, 2 DLC-a koja sam uzeo za Deus Ex...
Glede Far Cry 5, vidi

- HorrorHR
- Site Admin
A Wolfenstein 2 ista stvar kao ti, čekam bolju cijenu. To je dobra stvar kada nisi igrao nista 5 godina, ne moras se zuriti 

- john_constantine
Baš to. Ja imam još igara za dovršiti. Mass effect andromedu, x - com 2 + ekspanzija, assassin creed origins... Jedino god of war obavezno uzimam čim izađe.
Mad max je odličan. Nije baš Mel Gibson, solidna revenge radnja, ali odlična vožnja po pustinji i planinama. Ima dosta stvari da se zabaviš + brutalna akcija.
Phantom pain, predobra igra.
I obavezno last of us remastered ako još nisi. Dobiješ i dlc. A priča, akcija i horor postapokalipsa, remek djelo. Nije više niti skupo.
Mad max je odličan. Nije baš Mel Gibson, solidna revenge radnja, ali odlična vožnja po pustinji i planinama. Ima dosta stvari da se zabaviš + brutalna akcija.
Phantom pain, predobra igra.
I obavezno last of us remastered ako još nisi. Dobiješ i dlc. A priča, akcija i horor postapokalipsa, remek djelo. Nije više niti skupo.
Michel puši karu.
- HorrorHR
- Site Admin
Last to uf Us, Dyling Light isto planiram.
Uzeti cu sada jos na akciji dok su Tomb Raider i Battlefield Hardline.
Uzeti cu sada jos na akciji dok su Tomb Raider i Battlefield Hardline.