Igre, konzole i slično
- maddjuro
Re: Igre, konzole i slično
Chrono cross- igra koju sam pred par godina započeo, odustao (zaboravih zasto sam odustao) i zadnjih par tjedana sam je krenuo ispočetka prelaziti. Igra je od squaresofta, vizualno (za ps1 standarde) odlično izgleda, glazba također vrijedna hvale. Priča je pomalo zeznuta za pohvatati, odvija se u dvije paralelne dimanzije između kojih putujete; igra ima navodno 11 mogućih završetaka od kojih neki zahtjevaju da je prijeđete na new game+. Također ima 45 igrivih likova koje možete, a i nemorate regrutirati. Ionako svi slični (neki brži, neki jače udaraju), izuzev za njih specifičan napad ili dva te koja dodatna linija dijaloga ako lik susretne sam sebe u drugoj dimenziji. Sistem borbi mi je jedad od minusa. U ovoj igri svaki lik ima svoj "grid" u koji stavljate bilokoje spellove koje kupite/nađete i možete svaki od tih samo jedan put u bici iskoristiti. Također nema onog "klasičnog" levelanja. Ovdje u predodređenim djelovima, uglavnom nakon neke boss bitke, dobijete manje lvl up koji vam nešto povisi atribute, izuzev toga nema smisla "grindati" lvl-e. Dobra stvar je da ce vam se taj "lvl up" primjeniti na sve likove koje imate ili cete tek regrutirati. Same borbe, izuzev njih par nisu bile pretjerano teške. Za prvi prohod mi je trebalo nekih 70-ak sati. Ovaj JRPG je nesto što bi vam preporučio. Tu i tamo zna biti nejasno di treba ići i što raditi, ali nije pretjerano kriptično. Imate pregršt toga opcionalnoga za raditi ako je to nesto sto vas interesira.
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
Telltale Batman - osim uobičajenog štekanja i laganih prekida tijekom akcije, priča je dobra. O tome da je otac Bruce Waynea bio kriminilac što baca jagu na njegovo ime. Od negativaca se pojavljuje pingvin, two - face i u manjoj ulozi Joker. Dosta akcije, solidna priča, catwoman, ali cijela radnja je više u stilu krimića. Ostalo standardno oko prividnih odluka.
Batman: Enemy within - puno bolje napravljeno. Akcija brza bez prekida. Prva epizoda za Riddlerom odlična. A u sljedećoj the pact koji se sastoji od Banea, Harley Quinn i Freeze. Napeto do samog kraja. A i Joker ima veću ulogu. Odluke naravno prividne. Mala je razlika u scenariju.
Batman: Enemy within - puno bolje napravljeno. Akcija brza bez prekida. Prva epizoda za Riddlerom odlična. A u sljedećoj the pact koji se sastoji od Banea, Harley Quinn i Freeze. Napeto do samog kraja. A i Joker ima veću ulogu. Odluke naravno prividne. Mala je razlika u scenariju.
Michel puši karu.
- maddjuro
THE KING OF FIGHTERS 2002 besplatan na gogu
Dead Space 1 besplatan na Originu---opet
Dead Space 1 besplatan na Originu---opet
- maddjuro
Dungeons 2 besplatan na GOGu još 30ak sati
-
gog
Dobri popusti ovih dana

Dobri popusti ovih dana
- maddjuro
steam ključ za igru "Lethal League" pa tko prvi njegovo
BE49R-8F4PV-BMAXN
BE49R-8F4PV-BMAXN
- maddjuro
Ovih par tjedana sam prelazio kopmletan half life serijal sa svim expanzijama. Trebalo mi je nekih 40ak sati da sve prijeđem, i osvježim uspomene ne jedne izrazito drage mi igre. Koliko se sijećam, Half life je bila igra zbog koje sam prešao na WSAD sa strelica na tipkovnici
- maddjuro
Amnesia: The Dark Descent and A Machine for Pigs are free on Steam
-
prekasno vidia
, machine for pigs jedino nemam. Kolekcija sa amnesiom i penumbrama i dalje čeka machine 

- maddjuro
Torchlight 2- pošto mi je komp preslab da pokrene path of exile, sjetio sam se da imam ovo na lageru. Ugl, igra je svojevrsni klon diabla 2-ke; sličan prvome torchlightu (vizualno); imate 4 klase svaka sa po 3 "skill tree-a". No , za razliku od jedinice, ova se može igrati i preko neta, i još uvjek ima ljudi koji je igraju. Igra je interesantna, ima tona razne opreme, puno kompleta koje možete skupljati, ima veći broj raznih neprijatelja, bossova, opcionalnih misija... Ako volite "loot fest" žanr ovo ce vam se dopasti. Priča je izuzetno jednostavna tako da ne očekujte nešto specialno. Kada porazite bossa možete započeti NG+ , naravno zadržite opremu i počnete iz početka sa jačim neprijateljima. Kao i u jedinici imate "shared stash" što znači da ako igrate sa više likova ako jedan nađe neki dobar dio opreme stavite ga u taj spremnik i kada se prebacite na drugoga lika preuzmete što vam vec treba. Da prijeđem igru mi je trebalo nekih 20ak sati; nije pretjerano teška, a nema niti nekih značajnijih "penala" za smrt. Ako naletite na ovo za koji euro na steamovim rasprodajama, a pogotovo ako imate slab komp, ovo bi vam preporučio.
- maddjuro
F1 2015 besplatan an humblebundleu naredna 2 dana
- john_constantine
Baš igram resident evil 6 na pc - u. Kontrole su loše kao i ciljanje. Ali igrivo je. Jedino što i dalje samo vidim curu koja puši žirafi. Kako god da me kolješ, ne vidim šesticu.
Michel puši karu.
- maddjuro
The Darkness II horror pucačina besplatna na humblebundleu naredna 2 dana
-
Šteta što prvi darkness nisu nikad napravili za PC.
Obožavam tu igru. Kupia bi ps3 ili xbox samo da mogu opet odigrat
Obožavam tu igru. Kupia bi ps3 ili xbox samo da mogu opet odigrat
- john_constantine
Je, odlična je dvojka. Imam ps3, ali nisam nikad igrao original. Dvojku sam prešao na pc.
Završio wolfenstein: New order. A ono, moderni fps stare škole. Priča je dobra makar se razvodni. Nakon dobrog početka kad nacisti osvoje svijet i onog dijela s biranjem, poslije je priča nezanimljiva. Osim koncetracijskog logora u Hrvatskoj.
Dvojku nabavim kad bude za 100 kn na akciji.
Završio wolfenstein: New order. A ono, moderni fps stare škole. Priča je dobra makar se razvodni. Nakon dobrog početka kad nacisti osvoje svijet i onog dijela s biranjem, poslije je priča nezanimljiva. Osim koncetracijskog logora u Hrvatskoj.

Dvojku nabavim kad bude za 100 kn na akciji.
Michel puši karu.