od nejebica navodno ljudi umisljaju puno stvari...Freddy wrote:jedan svečenik poznati iz londona govori kako se susreo sa njima
Nova DVD izdanja na kioscima
-
GreenHornet
- Vorador
bila jedinica dosta davno. išla je u paketu sa još jednim filmommetallicat wrote:da da, znam da je sad resi 2 na kiosku ali sam pitala dal je bio i prvi dio jer nisam vidjela, a to bi kupila...dvojka me ne zanimaUnreal wrote:dvojkametallicat wrote:baš to vidjela danas, a što je 1 bio ?
![]()
ima sad national geog. vampiri pa ću to kupit![]()
- dr_gonzo
- Dragonrage
Yap...prije godinu ili dvije je izašla jedinica...išla je u paketu sa Jacke Chanom..."Slučajni špijun".Vorador wrote:bila jedinica dosta davno. išla je u paketu sa još jednim filmommetallicat wrote:da da, znam da je sad resi 2 na kiosku ali sam pitala dal je bio i prvi dio jer nisam vidjela, a to bi kupila...dvojka me ne zanimaUnreal wrote: dvojka![]()
ima sad national geog. vampiri pa ću to kupit![]()
- metallicat
- Dragonrage
- metallicat
kupila sam još prije 6mj na VHS-uDragonrage wrote:ma ima sad za naći po videotekama RE 1 po 10, 20 kn...eventualno 30...pa ako te baš toliko interesira filmić...potraži hehemetallicat wrote:lol prije god-dve, ko na di je meni glava bila ondaah šteta što sam falila.
![]()

- Dragonrage
Ja sam se hvala Bogu nekako uspio odviknuti od kupovanja VHS-a...sad samo DVDmetallicat wrote:kupila sam još prije 6mj na VHS-uDragonrage wrote:ma ima sad za naći po videotekama RE 1 po 10, 20 kn...eventualno 30...pa ako te baš toliko interesira filmić...potraži hehemetallicat wrote:lol prije god-dve, ko na di je meni glava bila ondaah šteta što sam falila.
![]()
ovo bi bilo sam usput na dvd-u. ma nema veze, glavno da imam vhs
sljedeći tj krećem opasno u lov na vhs po videotekama
![]()
![]()
- metallicat
mene dvd-i ne privlače, prenovo za meneDragonrage wrote:Ja sam se hvala Bogu nekako uspio odviknuti od kupovanja VHS-a...sad samo DVDmetallicat wrote:kupila sam još prije 6mj na VHS-uDragonrage wrote: ma ima sad za naći po videotekama RE 1 po 10, 20 kn...eventualno 30...pa ako te baš toliko interesira filmić...potraži hehe![]()
ovo bi bilo sam usput na dvd-u. ma nema veze, glavno da imam vhs
![]()
![]()

- Dragonrage
LOL...znaš kak kažu...tko čeka taj i dočekametallicat wrote:mene dvd-i ne privlače, prenovo za meneDragonrage wrote:Ja sam se hvala Bogu nekako uspio odviknuti od kupovanja VHS-a...sad samo DVDmetallicat wrote: kupila sam još prije 6mj na VHS-uovo bi bilo sam usput na dvd-u. ma nema veze, glavno da imam vhs
![]()
![]()
želim za 10 god imat brdo starih vhs-a i pritom dočekat od jednog simpa dečka dosje-x na vhs-u
![]()
![]()
- dr_gonzo
- Freddy
- Freddy
kupujem također,to moram imatdodo wrote:to si moram kupit, ionako imam baš taj film na divx , ali dosta mi je loš., pa če mi ovaj DVD dobro doći.Freddy wrote:mislim da je izašlo todr_gonzo wrote:Jel izašlo šta nova? kad izlazi Suspiria?
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- dodo
da, večinom sve bi volio nabavit od daria argento na DVD.volim njegove priče o vješticama makar i on ima dosta i drugih tema.Freddy wrote:kupujem također,to moram imatdodo wrote:to si moram kupit, ionako imam baš taj film na divx , ali dosta mi je loš., pa če mi ovaj DVD dobro doći.Freddy wrote: mislim da je izašlo to