Trash vijesti
-
John_Ryder
Re: Trash vijesti
ali nema više onog videa na ju tubu gdje drka psu

- boyko
red rocket 
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
-
Truba
- hitman_4
Prijelomna vijest: Najpoznatija svjetska blogerica sa adresom u Londonu otvorila maloj Bali instagram profil!!
fanovi su šokiraniOtvorila sam ovaj profil čisto iz zabave

- lemonzoo
Dobra stara vremena kad su treš-zvijezde bile zabavne. Fale mi Ante i Simonica. A i Bubi. Ova mala nema nimalo karizme.
Kajropraktik Ante Pavlović trenutno jedino što valja na sceni.
Kajropraktik Ante Pavlović trenutno jedino što valja na sceni.
- john_constantine
-
Truba
- hitman_4
- Michel
Njegova najbolja izdanja su u latinici 1994. godine https://www.youtube.com/watch?v=GO6X-MBMoFE pogledati sve partove. I naravno kod najveće hrvatske ikone Željke Malnara gdje je bio više puta. Tamo je Raos više puta bio. On je još bolji.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- Michel
Grubnić slavi! "Sretan rođendan ljubavi moja! Život je s tobom savršen"

A to sam i prije čuo da se lik kara normalno za pare sa tim nekim biznismenima. Sad se postavlja pitanje koliko tih naših biznismena karaju muške sponzoruše. Sve je to nakaradno, pogotovo što kad gledamo te bogatune po televiziji, vjerojatnost da je netko od nih pedofilčina je ogromna kao i naravno da su u kombinaciji sa elitnom prostitucijom.
Njegova stara

Jedan komentarMarko Grubnić pripremio je raskošnu proslavu u svom domu. Svojoj ljubavi, kako naziva psića Caspera, napravio je pravi tulum, a posebna gošća večeri bila je Markova majka Branka.
Isuse i bože! Zasto pokusavas pokazati glamurozan zivot kad svi znamo da ga nemas, fejk stvari i stari francuski biznismeni koji te jebuuuu
A to sam i prije čuo da se lik kara normalno za pare sa tim nekim biznismenima. Sad se postavlja pitanje koliko tih naših biznismena karaju muške sponzoruše. Sve je to nakaradno, pogotovo što kad gledamo te bogatune po televiziji, vjerojatnost da je netko od nih pedofilčina je ogromna kao i naravno da su u kombinaciji sa elitnom prostitucijom.
Njegova stara

-
Truba
-
John_Ryder
- john_constantine
Zadnja slika, ne znaš što je veća fotomontaža? Pariz ili njegovo tijelo?
Michel puši karu.
- Michel
On je u Parizu, samo koristi neke specijalne boje za fotografiju. Isto to koristi Maja Šupu kad je išla na putovanja jer joj je to mačak pokazao.
Ko lutke. Mislim, je phoitoshop ali nije onaj lažni već te neke boje moram nać pa stvim. Zbog tih boja oni izgledaju tako izražajni.

Ovo izgleda jako lažno

Ali tamo su radi tih nekih efekata koje koriste na fotografiji. Grubnić ne radi ništa, nije mu uspjelo sa modom pa ga sad karaju francuski biznismeni i daju mu pare. Čovjek se snašao

https://tabloid.rtl.hr/zvijezde/1905592 ... utenticna/ ima i video pogledati.
Ko lutke. Mislim, je phoitoshop ali nije onaj lažni već te neke boje moram nać pa stvim. Zbog tih boja oni izgledaju tako izražajni.

Ovo izgleda jako lažno

Ali tamo su radi tih nekih efekata koje koriste na fotografiji. Grubnić ne radi ništa, nije mu uspjelo sa modom pa ga sad karaju francuski biznismeni i daju mu pare. Čovjek se snašao

https://tabloid.rtl.hr/zvijezde/1905592 ... utenticna/ ima i video pogledati.