Last Post Wins !!!11one
- john_constantine
Re: Last Post Wins !!!11one
Činjenica je da plaćamo previše za lošu uslugu.
A ovo za iskon i tcom, da. I optima je isto od tcoma. A većina tih davatelja usluga koriste tcomovu infrastrukturu. A kako isti ne ulažu niti obnavljaju, loša kvaliteta.
Jedan kolega se godinu dana svađao s optimom jer je imao ugovor 20mb brzinu, a najviše je išlo 13mb. I česta pucanja. Prvo su iz optime krivili njega, pa je napravio dokaze da je kod njega sve u redu. Onda su iz optime krivili tcomovu centralu i da ne mogu isporučiti tu brzinu. A kolega se bezuspješno natezao s njima, a i dalje prodaju fore o 20 mb brzine.
A ovo za iskon i tcom, da. I optima je isto od tcoma. A većina tih davatelja usluga koriste tcomovu infrastrukturu. A kako isti ne ulažu niti obnavljaju, loša kvaliteta.
Jedan kolega se godinu dana svađao s optimom jer je imao ugovor 20mb brzinu, a najviše je išlo 13mb. I česta pucanja. Prvo su iz optime krivili njega, pa je napravio dokaze da je kod njega sve u redu. Onda su iz optime krivili tcomovu centralu i da ne mogu isporučiti tu brzinu. A kolega se bezuspješno natezao s njima, a i dalje prodaju fore o 20 mb brzine.
Michel puši karu.
- maddjuro
I ja sam na iskonu vec puno godina, nikakvih priblema, cak i onaj prvi rooter koji sam dobio kada sam potpisao ugovor radi odlicno. Tu je i opcija tele2 koji dolazi u paketu sa nekim tv paketom, cijena nekih 200tinjak kn. Spaja se na 4g, sto znaci da nema veze sa infrastrukrurom, ali to ujedno znaci da nista od fixne linije.
I may be an idiot, but i am no fool.
- HorrorHR
- Site Admin
mislim da iskon, bar je tada imao jedini opciju da nemoras imat/placati telefon - iskoristio sam iste milisekundemaddjuro wrote: ↑04 Jan 2018, 11:01I ja sam na iskonu vec puno godina, nikakvih priblema, cak i onaj prvi rooter koji sam dobio kada sam potpisao ugovor radi odlicno. Tu je i opcija tele2 koji dolazi u paketu sa nekim tv paketom, cijena nekih 200tinjak kn. Spaja se na 4g, sto znaci da nema veze sa infrastrukrurom, ali to ujedno znaci da nista od fixne linije.
- copycat
Odličan info, Hvala puno!
kakav ti je internet? Muž je to jako bitno.
- copycat
Prije dok sam bila u drugoj zgradi, to su meni tvrdili. Internet na Optimi i Amis (ako uopće postoji) je bio tako loš da kada je kiša padala nisam imala internet.john_constantine wrote: ↑04 Jan 2018, 09:29Činjenica je da plaćamo previše za lošu uslugu.
Smeće teško od firme i interneta. Optimu nikom ne savjetujem.
- copycat
Mužu je jako bitan internet.
Ovako imamo optiku u zgradi ali neka soba gdje je optika je nekad bila od Metroneta i onda ga otkupio Vipnet i sada i da Tcom hoće nama dati optiku nemože jer Vipnet samo ima pravo na našu optiku u zgradi.
A da bude još bizarnije, optiku koju imamo u zgradi nemožemo niti koristiti jer kao "nije u sistemu" da ju imamo u zgradi ali ju imamo.
Znači Vipnet je
od firme općenito.
Ovako imamo optiku u zgradi ali neka soba gdje je optika je nekad bila od Metroneta i onda ga otkupio Vipnet i sada i da Tcom hoće nama dati optiku nemože jer Vipnet samo ima pravo na našu optiku u zgradi.
A da bude još bizarnije, optiku koju imamo u zgradi nemožemo niti koristiti jer kao "nije u sistemu" da ju imamo u zgradi ali ju imamo.
Znači Vipnet je
- hitman_4
- copycat
Gledam druge opcije isto, sada online našla live stream 4 horror kanala
bloodzillathon
horror
cultra
matriacha
.. inbox za info
bloodzillathon
horror
cultra
matriacha
.. inbox za info
- Michel
Zub već dva dana ne prestaje.
ne mogu ništa kad je jebena zubobolja.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- maddjuro
I may be an idiot, but i am no fool.
-
Truba
- HorrorHR
- Site Admin
- Michel
Dva zuba izvađena. Bol prestala danas popodne, sad je valjda dobro. Ali bol koju sam osjećao zadnjih par dana nikome ne želi. Još sam se jednom uvjerio da od zubobolje nema gore boli. Možda uho, ali me nikad uho nije bolilo tako da ne znam kakva je to bol.
-
olio
Uho je uzas. Prije sam redovito ima bolove u uhu. Noci neprospavane, provedene na hitnoj...
Zub je tu negdje. Rekao bi blizu uhu, ali uho ipak vodi. Ne bi moga mislit kad bi me bolilo.
Puno je dva zuba. Ides redovito? Nekakva komplikacija bila?
Meni su jednom jedan izvadili, ali od tada ih tjeram da spasavaju dok mogu. I od tada idem redovito, nema sanse da gubim jos ili da trpim te boli ponovno.
Preporucam svima redovito. Pare koje dam za to...su najbolje ulozene
Zub je tu negdje. Rekao bi blizu uhu, ali uho ipak vodi. Ne bi moga mislit kad bi me bolilo.
Puno je dva zuba. Ides redovito? Nekakva komplikacija bila?
Meni su jednom jedan izvadili, ali od tada ih tjeram da spasavaju dok mogu. I od tada idem redovito, nema sanse da gubim jos ili da trpim te boli ponovno.
Preporucam svima redovito. Pare koje dam za to...su najbolje ulozene
- Michel
Ma umnjaci. Još mi spomene kao most u budućnosti ako bude potrebno. Rekoh dajte mi samo sve pokušajte popravit trenutno da to spriječim. Jednom mjesečno ću dolazit na pregled da pogleda jer mi meso jako često izbija uz zub, a nije da ne perem zube. Vidjet ću, nadam se da neće biti ništa gore od trenutne situacije. Znači uho je kao i zub. Ništa ne možeš radit. To mi je najgore, izgubiš 3, 4 dana sam ovak.