Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
maddjuro

Re: Igre, konzole i slično

Post by maddjuro » 18 Dec 2017, 19:44

LAYERS OF FEAR horor igra besplatna na humblebundleu
I may be an idiot, but i am no fool.

maddjuro

Post by maddjuro » 19 Dec 2017, 19:31

Oxenfree besplatan na gog-u

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 22 Dec 2017, 16:35

Završio Uncharted 2, odlična igra... Uz to, veliki milestone za mene, prva igra koju sam krenuo (i završio) na hard levelu :rock:

maddjuro

Post by maddjuro » 23 Dec 2017, 19:47

Giants: Citizen Kabuto- nakon jedno 15ak godina od prvoga igranja (koje je bilo neuspješno zbog preslabog kompa) presao sam i ovo. Igra iako nije pretjerano teška, te je donekle repetetvna, se isplati odigrati zbog odličnoga humora i nekih viceva za koje sumnjam da bi danas bili "prihvatljivi". Vizualno nije baš najbolje "ostarila", ali osobno mi nije smetala zastrajela grafika koja je, kao i sam "inhouse" engine bio , davne 2000-e jako hvaljen i nisu ga mogla vrtiti sva računala. Sve u svemu ako niste ovo se isplati odigrati, ili bar youtubat cutsceene-ove , igra je jeftina na GOGu.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 23 Dec 2017, 21:03

počeo wolfenstein old blood, neki dan bio na tipa 35kn pa why not. super je kada kasnis desetak godina za svim igricama, ne moras kupovati nista novo nego samo lovis ponude dobre ;)

john_constantine

Post by john_constantine » 24 Dec 2017, 09:28

Zar ne? Odlučio sam si kupiti digitalnu verziju residen evil 7 za 170 kn, već dugo to želim. Odustao sam od dlcova. Bezobrazno skupo, a trebalo je biti u igri + besmisleni leveli.
Nabavio sam si ekspanziju za xcom 2, obožavam tu igru.
I assassins creed origins rabljeno. Moram se naviknuti na taj novi stil borbe. A i fan sam serijala. Ali nabijem ti te koji pišu recenzije. Egipat je super lokacija, ali osim nekih dijelova i otvorene mape, većinom je isto. A nema veze, prilično je zabavno. Taman za tjedan dana godišnjega.
I za 20 kn posljednji dodatak za dont starve.
Old blood me baš ne zanima, ali čekam da padne cijena za wolwenstein 2. Bar do 150 kn.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 01 Jan 2018, 15:20

Torchlight 1-Pred koji dan krenuh sa ovom igrom i sinoć je u sklopu dočega dovrših. Igra je ok, makar moram priznati da sam zbog "hypea" očekivao nešto više. Najbolje bi ovo bilo opisati kao diablo 2 ali da su likove dizajnirali po uzoru na warcraft 3; odnosno nešto šaljivije. Priča je zanemariva i esencijalno se svodi na to da se spustite do posljednje razine i ubijete bossa. Ima par opcionalnih misija koje su ubi i nađi jednu stvar na razini na kojoj ste tako da ih se ionako obavi usput. Kako to biva u action RPGevima imate pregršt razne opreme i oružja, kao i setova opreme. Svidilo mi se što možete staviti opremu u škrinju i ona je dostupna svim vašim likovima. Imate 3 klase , svaka sa svojim "shill tree" napadima podjeljenim u tri skupine. Nažalost igra je isključivo singleplayer. Pošto je jeftina, ovo se isplati odigrati ako ste ljubitelj igara tipa diablo. NIje pretjerano dugačka, ali ima jedna beskonačna tamnica koja se prilagođava vašemtrenutnom LvL-u

john_constantine

Post by john_constantine » 01 Jan 2018, 16:18

Resident evil 7: biohazard. Fenomalna igra i sjajan nastavak. Inače volim taj serijal i do petice mi je bila odlična. Petica mi je i danas zabavna. Šesticu još nisam odigrao. I kupio jeftino sedmicu. Odlična priča s preokretima, jezovita horor atmosfera i resident evil zagonetke s referencima evil dead 1 i 2. A i TCM također. Borbe protiv bossova su odlične. A to što se igra iz prvog lica je još bolje makar je lik trom kada je potrebna akcija. Brutalno s podosta gadnih scena (kada treba izvaditi ključ iz trupla). Prva polovica igre je horor, ali zadnji dio igre je u resident evil stilu. Mogućnost dva završetka. Obitelj Barker je prilično jezovita, a tek otkriće i preokreti na kraju igre. Već dugo nisam uživao u dobrim borbama protiv bossova (tu me evil within 2 razočarao). Stvorenja mold su već poznata iz petice. Nema previše raznovrsnih neprijatelja u igri, ali potrebno je pažljivo ciljati radi survival tematike. Igru sam završio za 9 sati. Jedan besplatni i zabavni dlc. Ostalo je bezobrazno skupo, a trebalo je biti besplatno s obzirom da se nekoć extra sadržaji nisu naplaćivali. A dati skoro 250 kn za te dlc - ove u trajanju od sat vremena, praktički bezobrazno.
Igru se ipak isplati kupiti na žešćem popustu do 150 kn s obzirom da poslije osim viših nivoa težine i nekih gluposti kao skupljanje novčica i lutki ne nudi ništa drugo.
Još da su dlc - ovi besplatni, nek se nose.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 19 Jan 2018, 19:53

Carmageddon TDR 2000 besplatan na GOGu

Grandia (JRPG za PS1)- prvobitno sam bio odustao od ove igre jer mi se činila predjetinjastom, no u nedostatku igara odlučih joj dati jos jednu šansu. Nakon pomalo dosadnog početka igra postane puno zanimljivija. Ljepo je dizajnirana (makar bi vise volio da je "open world"), likova ima dosta i interesantni su ; Tokom igre neki glavni likovi dolaze i odlaze. Priča je ok, iako nebi rekao da je orginalna. Svidilo mi se se što bitke nisu nasumične, neprijatelje vidite i kada ih porazite nece se pojaviti dok ne napustite područje. Po običaju za JRPG-e, imate raznorazne magije; ovdje su bazirane na 4 elementa, te što ih više koristite više ih "lvl-ate" (ista stvar i sa oružjem). Igre nije pretjerano/uopće teška. Prešao sam je , skupa sa sva 3 opcionalna sidwquesta za 60-ak sati. Ako volite retro jrpge ovo svakako preporučam. Sad mi je krivo da mi je laptop preslab da odigram i ostale dijelove koji su na PS2-ci

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Jan 2018, 12:26

maddjuro wrote:
19 Jan 2018, 19:53
Sad mi je krivo da mi je laptop preslab da odigram i ostale dijelove koji su na PS2-ci
Image
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 22 Jan 2018, 20:44

Evoland- konačno sam dočekao neki bundle di sam ovu igru uspio kupiti za frakciju 1$. Evoland 2 mi je bio fenomenalan, i jedna od igara koji sam sa guštom 100%-ao. Tako da sam imao velika očekivanja od jedinici (pogotovo što sam čuo da je nekima bolja i od dvojke). Nažalost , iako je igra dobra, nije ni blizu kvalitete dvojke; puno je kraća (prešao sam je za manje od 4h), nema toliko sardžaja, no pošto je to prva igra ovog manjega studija nije za otpisati. Igra je inspiriana /donekle parodira Final fantasy 7, te ima nešto elemenata zeldei diabla Puzzle zu zanemarive a broj čudovišta se da nabrojatni na prste jedne ruke. Glazba je ok, i podsjeća na ranije navedene igre. Ako je za bagatelu nađete ovo se isplati uzeti.

lemonzoo

Post by lemonzoo » 25 Jan 2018, 19:44

maddjuro

Post by maddjuro » 25 Jan 2018, 20:40

Amnesia Collection (dark descent i machine for pigs) besplatna na humblebundleu naeredna 2 dana

maddjuro

Post by maddjuro » 03 Feb 2018, 22:56

Max Payne- kupih ovo u uotrak za siću u paketu sa još par igara; pa kako mi je kom i dalje u banani odlučih odigrati ovo, čisto nostalgije poradi. Ukratko, odigrao sam ovo u jednom komadu; odnosno trebalo mi je cca 5 sati da je prijeđem. Iako igra nije baš najbolje ostarila, guštao sam prelazeći je. Sijećam se da je bullettime bio , u ono vrijeme, jako razvikan/hvaljen. Ako još netko ovo želi odigrati, nostalgije poradi možete kupiti ovo u paketu sa GTA3,san andreas i manhunt za 1$ na humblebundleu

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 03 Feb 2018, 23:45

Deus EX: Mankind Divided igram - ima tko iskustva? Zanima me samo dali se sve stvari na koje se naleti (ala u Pragu) u nekom odredjenom trenu vraćaju u "akciju". Tipa pronađem u sewers tajnu sobu, hakiram upad, ali naletim na komp za kojeg nemam access.

Post Reply