hahaha bio na TV-u prije 3-4 tjedna max..Dragonrage wrote:Evo danas još jedna film sa liste na Tv-u...Demolition Man, RTL TV, 21:05.h. Tko nije gledao neka gleda...![]()
![]()
![]()
1001 Komentar
- dr_gonzo
- Dragonrage
- A$H
da vidio sam reklamu pa sam malo zatilto i dobro se nasmijao neznalicama u novinama...Dragonrage wrote:hahaha....koji zajeb...ja jučer gledao najavu u tv programu a ovi fulali "Razbijača". Naime nije bio Slyev "Razbijač", već "Razbijač" sa The Rockom...inače i više nego solidan film koji malo vuče na 80is.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- dr_gonzo
- metallicat
- Dragonrage
- Dragonrage
da...baš heheheA$H wrote:sreća da nisam među njimaDragonrage wrote:E pa odljenite se hehe...od nekih ljudi ovdje sam zaista više aktivnosti očekivao na ovoj temi...![]()
![]()
![]()
Inače dosta dobar film (doduše za jedno gledanje)...iako mene i nije baš tak impresionirao kad sam ga prvi put gledao.
- A$H
mene je i molim boga da na jedan dan obolim od Alzheimerove bolesi da ga opet pogledam u miru..neznajući kraj..Dragonrage wrote:da...baš heheheA$H wrote:sreća da nisam među njimaDragonrage wrote:E pa odljenite se hehe...od nekih ljudi ovdje sam zaista više aktivnosti očekivao na ovoj temi...![]()
![]()
![]()
![]()
...ali vidim popravljaš se hehe
![]()
![]()
Inače dosta dobar film (doduše za jedno gledanje)...iako mene i nije baš tak impresionirao kad sam ga prvi put gledao.
već imam sprema sljedeći film ali nesmijem 2 put za redom pa ajde netko...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Freddy
- dr_gonzo
Najbolji je za mene...Alien je tek treći poslije Blade Runnera (ali hej to je ipak samo moj izborFreddy wrote:Gonzo-reko si za thing da je najbolji SF film svih vremena,je ali uz Aliena
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -