Igre, konzole i slično
- maddjuro
Re: Igre, konzole i slično
Sanctum 2 besplatan na Humblebundleu
I may be an idiot, but i am no fool.
- maddjuro
Chaos Break- ps1 igra iz 2000-e godina koja je svojevrsni klom resident evil igara. Odaberete jednog od dva raspoloživa lika i , kao dio specialne postrojbe, poslani ste na otok na kojemu je smješten biokemijski laboratorij u kojemu je nešto pošlo po zlu. Tamo naiđete na razna mutirana bića... Igra je 3rd person survival horror, sa nešto zagonetki koje nisu vrijedne spomena (izuzev jedne sudoku igre koja se svaki put nasumično generira). Vizualo čudovišta, iako ne loša, nisu ni blizu onima iz resident evil igara. Igra nije ni pretjerano teška niti duga (osim ako neskupljate sve nepotrebne sitnice). Trebalo mi je samo 2,5h da je prijeđem po prvi put. Ono što svakako treba pohvaliti je očajan "voiceacting" koji je toliko loš da je smiješan. Ako volite starije ,sada već retro, horror igre ova bi vam se mogla dopasti.
- copycat
- maddjuro
Outland - 2D action platformer sa jednim elementom koji su posudili iz Ikaruge; konkretno vas lik mijenja boju iz crvene u plavu. Kada te plavi imuni ste na plave projektile i možete napadati crvene neprijatelje i obrnuto. Igra ima neku priču koja mi se nije dala pratiti. Ima 5 svjetove/razina svaka sa svojim bossom. Igra nije pretjerano izazova, makra bilo je par puta kada je joystick zamalo završio kroz prozor. Trebalo mi je oko 8h da je prijeđem, s time da nisam išao skupljati sve ačivmente. Iako se može igrati na tipkovnici preporučam igrati ovo sa joystickom.
12 better then 6- interesantna indie igra. Vizualno je unikatna, grafički izgleda kao da je crtana plavom kemijskom na papiru.Pogled je iz ptičje perspektive. U ovoj western igri ste u ulozi mexikanca koji je izgubio pamčenje. Zanimljiva igra, sa dosta akcije. Ako je je nabavite jeftino (ili ako ste je kao ja dobili besplatno u giveawayu) svakako se isplati odigrati. Igra se da prijeće za cca 5 sati
12 better then 6- interesantna indie igra. Vizualno je unikatna, grafički izgleda kao da je crtana plavom kemijskom na papiru.Pogled je iz ptičje perspektive. U ovoj western igri ste u ulozi mexikanca koji je izgubio pamčenje. Zanimljiva igra, sa dosta akcije. Ako je je nabavite jeftino (ili ako ste je kao ja dobili besplatno u giveawayu) svakako se isplati odigrati. Igra se da prijeće za cca 5 sati
- maddjuro
The Bureau: XCOM Declassified besplatan 2 dana na humblebundleu
- maddjuro
Dino crisis (1999 / ps1)- Dugo sam ovo odgađao jer su u igri neprijatelji dinosauri; što mi je zvučalo nekako šašavo u jednoj survival horror igri. Sada kada sam je prešao moram reći da sam ostao ugodno iznenađen. Iako dinosauri jesu bili pomalo "šašavi" za viditi igra je kao cjelina jedan jako dobar survival horror naslov. Zagonteke su interesantne, i nisu tolko "maštovite" kao u recimo resident evilu, no katkad znaju biti nemalo iritirajuće za riješiti poradi fixne kamere koja je otežavala za pronaći neki ključni predmet (barem sam pola sata trčao naokolo dok nisam našao jedan ključ poradi toga). Municije nemate preveć, tako da je preporučljivo što više zaobilaziti neprijatelje. Atmosfera je dobra , sa nešto "jump scare"-ova. Priča je koliko toliko standardna za capcomovu igru: grupa specijalaca ide u bazu / laboratorij istražiti što se desilo i tamo zateknu koješta s leševima na sve strane. Za PS1 naslov igra je, vizualo, odlicna. Preporučam ovo igrati sa komadom papira pri ruci da možete zabiljeziti određene kodove/šifre vrata isl. Nije pretjerano duga igra; za prvi prohod mi je trebalo cca 5 sati. Igra ima tri moguća kraja koja možete viditi / ostvariti u jednome prohodu (samo na kraju kod odabira sto napraviti odaberete jedan i kada završite, loadate i odaberete drugu opciju); naravno u tom slučaju nećete otključati sve kostime.
Ako volite survival horror igre, dok je taj termin još nešto značio ovo svakako preporučam.
Ako volite survival horror igre, dok je taj termin još nešto značio ovo svakako preporučam.
- maddjuro
Dino crisis 2 (2000 /ps1)- Nastavak je jedna sasvim druga igra, usporedno sa orginalom. Ovaj puta je igra action/shooter ikakovih survival horror elemenata (što mi se čak i dopalo jer dinosauri nisu strašni). Priča je smještena jedno godinu dana nakon kraja prve igre. Novi experiment sa "trecom energijom" je transportirao vojnu bazu i obližnji rad od nekih 3000 stanovnika u drugo vrijeme, pa ste poslani da ih spasite i vratite podatke iz vojne baze..... Imate oružja i metaka na bacanje. Ubijanjem dinosaura koji se beskonačno spawnaju dobivate bodove koje trošite na "save point konzolama" da bi kupovali municiju i nova oružja. Naizmjence igrate sa dva lika; glavnom ženekom iz jedinice i jos jednim novim likom. U ovome nastavku ima nešto više dinosaura nego u jedinici; no igra je daleko jednostavnija i kraća. Za prvi prohod mi je trebalo manje od 4 sata. Igra nema više mogućih završetaka tako da nema neke poante višestruko je prelaziti. Igra mi se dopala tako da bi vam je svakako preporučio ako ste raspolozeni za jedan PS1 shooter naslov.
- boyko
i prvi i drugi dio su mi jedne od najdražih igara igranih na plejki.
baš bi si sad s guštom odigral drugi dio da imam na čem
baš bi si sad s guštom odigral drugi dio da imam na čem
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- maddjuro
Skini ps1 emulator i deri. Kolko znam te ps1 emulatore mores pokrenut na tosteru od kompa,
- maddjuro
od daans do 12.12 World in Conflict besplatan na uplayu; a od 12.12-22.12 ce assasins creed 4 biti besplatan
- dr_gonzo
Hitman: Absolution - za sada odlicno. Gust je sunjat se a obavit zadatak i nikog ne ubit a ti placeni ubojica.
A onda ponovit misiju pa sve pokokat na silent kill nacin.
A onda ponovit misiju pa sve pokokat na silent kill nacin.
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- maddjuro
grim fandango besplatan na GOGu
assasins creed 4 besplatan an Uplay-u
assasins creed 4 besplatan an Uplay-u
- maddjuro
Evoland 2- ova indie igra je bila besplatna i nadam se da ste je claimali (mislim da sam čak i objavio na forumu da je free bila par dana), jer je igra odlična. KOncept/mehanika je izuzetno orginalna. NA ovo gledam kao jedan "tribute" igrama prošlih desetljaća. Priča je ok no necu sad pisat o njoj da ne spoilam previše. Ono sto je ovdje glavno spomenuti je da kako tokom priče putujete kroz vrijeme tako se mijenja grafila u igri. Sadašnjost je 16-bitna; prošlost 8 bitna a budićnost 64 bitna (ili 32) i u 3d-u je. Sam stil igre tekođer varira, prvenstveno je action hack and slash, no ima i 2d platformer/sidescroller; "shmup" (to je kad letite u nekom avionu i pucate po svemu sto se kreće), ima jedan streetfighter boss, pa i double dragon iz NES ere; naravno ima i kojekakvih ineresantnih "easter egga" inspiriranih svim i svačim. Igra nije pretjerano duga. Meni se sviđala pa sam odlučio 100%-ati je i za to mi je trebalo 30ak sati sa time sa sam se samo jednom morao posavjetovati sa internetom da vidim di se nalazi jedna karta. Karte su jedna opcionalna igra koja je jednostavna i esencijalno izazivate određene NPSeve koje ako pobjedite daju vam jednu kartu.
Kao sto se da zaključiti iz ove amaterske recenzije, igra mi se dopala i svakako je preporučam. Možete je pokrenuti na prastarim računalima, zabavna je i ako je kupite na akciji (ili na G2A za 2$) svakako vam je preporučam.
Kao sto se da zaključiti iz ove amaterske recenzije, igra mi se dopala i svakako je preporučam. Možete je pokrenuti na prastarim računalima, zabavna je i ako je kupite na akciji (ili na G2A za 2$) svakako vam je preporučam.
- maddjuro
COMPANY OF HEROES 2 besplatan na humblebundleu
- HorrorHR
- Site Admin
Uncharted 2 igram već par dana, wow kakav apdejt na jedinicu (koja mi bila super) - i inteligencija igre/napadača + vizuali...
milestone za mene je da mi je prva igra na PS4 koju sam počeo na hard :*
milestone za mene je da mi je prva igra na PS4 koju sam počeo na hard :*