Zanimljivosti Iz Svijeta Filma

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
metallicat

Re: pozdrav

Post by metallicat » 18 Nov 2007, 17:00

dodo wrote:zajebancija je zajebancija ali ovo mi se stvatno učinilo ko da mu liže dupe zato jer je on administrator,sorry ako sam pogriješio :D možda da se ovo zove forum zezanje novih članova
sorite opet na oft ali ko da je admin i ko kome da se ulizuje? :?
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Nov 2007, 17:02

dodo wrote:zajebancija je zajebancija ali ovo mi se stvatno učinilo ko da mu liže dupe zato jer je on administrator,sorry ako sam pogriješio :D možda da se ovo zove forum zezanje novih članova
hm, da mu ja ližem dupe? :shock: Ma on niti nije tako često ovdje, lol. :rotflmao: :rotflmao:
Michel puši karu.

dodo

Post by dodo » 18 Nov 2007, 17:03

metallicat wrote:
ma da se ulizuje mairosu pa zar on nije admin

metallicat

Post by metallicat » 18 Nov 2007, 17:05

dodo wrote:
metallicat wrote:
ma da se ulizuje mairosu pa zar on nije admin
pa nije, horror je admin, a ash i film_tv moderi....uglavnom bez ovakvih ispada više, tu su svi simpatični i dobri ljudi :D :wink:
Image

dodo

pozdrav

Post by dodo » 18 Nov 2007, 17:07

mairosu je baš rekao iz zajebancije da sam se s guštom nasmijao ali constantin mu se ulizuje i to se baš vidi.sorry još jedanput cons ako sam pogriješio. :D ja mislim da nisam pa to stoji i dalje. pa normalno da ima super ljudi ovdje to nisam ni rekao a sad mi je dosta prepucavanja :D
Last edited by dodo on 18 Nov 2007, 17:10, edited 1 time in total.

metallicat

Post by metallicat » 18 Nov 2007, 17:10

očito mi treba velika dioptrija za to vidim što i ti. ono što je mairosu rekao uopće nije smiješno niti je cons rekao da je smiješno. i pojma nemam od kud ti to al nema veze.. :wink:
Image

dodo

Post by dodo » 18 Nov 2007, 17:13

metallicat wrote:očito mi treba velika dioptrija za to vidim što i ti. ono što je mairosu rekao uopće nije smiješno niti je cons rekao da je smiješno. i pojma nemam od kud ti to al nema veze.. :wink:
sad bi ti odgovorio nešto ali neču dosta mi je prepucavanja hoču normalno pisati o filmovima i to je to bez nekih svađa pozdrav :D

Mairosu
Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena

Post by Mairosu » 18 Nov 2007, 17:18

Alo bre.

Pustite Consa na miru, pod jedan. Pod dva, jeste mu oprostila. Pod tri, jesam admin. Ili ono "admin" ispod imena nije dovoljno vidljivo ? :D Jeeebote...
[i]Ako vidite duha, napijte se Pik piva do uha ![/i]

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Nov 2007, 17:20

dodo wrote:mairosu je baš rekao iz zajebancije da sam se s guštom nasmijao ali constantin mu se ulizuje i to se baš vidi.sorry još jedanput cons ako sam pogriješio. :D ja mislim da nisam pa to stoji i dalje. pa normalno da ima super ljudi ovdje to nisam ni rekao a sad mi je dosta prepucavanja :D
ma nisam mu se ulizivao, nego samo dodao svoju tvrdnju. Ma i mene smeta taj roman polanski, svaka čast na filmovima, ali kvragu, kakav gad, siluje curicu i pobjegne iz amerike, pa može raditi što želi. I da nema tih filmova, već bi bio u zatvoru ili razbijen mrtav na ulici.
Michel puši karu.

dodo

Post by dodo » 18 Nov 2007, 17:25

john_constantine wrote:
dodo wrote:mairosu je baš rekao iz zajebancije da sam se s guštom nasmijao ali constantin mu se ulizuje i to se baš vidi.sorry još jedanput cons ako sam pogriješio. :D ja mislim da nisam pa to stoji i dalje. pa normalno da ima super ljudi ovdje to nisam ni rekao a sad mi je dosta prepucavanja :D
ma nisam mu se ulizivao, nego samo dodao svoju tvrdnju. Ma i mene smeta taj roman polanski, svaka čast na filmovima, ali kvragu, kakav gad, siluje curicu i pobjegne iz amerike, pa može raditi što želi. I da nema tih filmova, već bi bio u zatvoru ili razbijen mrtav na ulici.
da to sigurno ,ali smrad ima dobre filmove

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 18 Nov 2007, 17:26

Jebote pričaš kao da je administrator ovog foruma biti kao predsjednik upravnog odbora neke banke. Ulizivanje? Daj molim te... opusti se malo :!: :!: :!:

Vrati se na temu...

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Nov 2007, 17:33

HorrorHR wrote:
Jebote pričaš kao da je administrator ovog foruma biti kao predsjednik upravnog odbora neke banke. Ulizivanje? Daj molim te... opusti se malo :!: :!: :!:

Vrati se na temu...
ma da, preko njega ću osvojiti ovaj forum :wink: Skužio si moj plan. :shock: :D

Prezime Toma Cruisea je Mapother :lol: :lol:
Michel puši karu.

dodo

Post by dodo » 18 Nov 2007, 17:35

HorrorHR wrote:

Vrati se na temu...
ma opušten sam ja nije neki bed,rekao sam ono što mislim i to je to. a i nastavio sam temu zar nisi vidio zadnje što sam napisao da je smrad ali da ima dobre filmove :D eto prije toga nije ništa pisao dok mi nisi ti poslao da se smirim pa je onda opet počeo zajebavat kao skužio si šta je moj plan,pa iz toga se vidi da se ulizuje adminima
Last edited by dodo on 18 Nov 2007, 17:49, edited 1 time in total.

metallicat

Post by metallicat » 18 Nov 2007, 17:49

john_constantine wrote:Prezime Toma Cruisea je Mapother :lol: :lol:
:lol: nisam znala :lol:
Image

dodo

Post by dodo » 18 Nov 2007, 17:52

dodo wrote:
HorrorHR wrote:

Vrati se na temu...
ma opušten sam ja nije neki bed,rekao sam ono što mislim i to je to. a i nastavio sam temu zar nisi vidio zadnje što sam napisao da je smrad ali da ima dobre filmove :D eto prije toga nije ništa pisao dok mi nisi ti poslao da se smirim pa je onda opet počeo zajebavat kao skužio si šta je moj plan,pa iz toga se vidi da se ulizuje adminima
ma neču više ništa reči idem ja na druge teme dosta mi je ko da se svađam sa mulcima

Post Reply