Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
maddjuro

Re: Igre, konzole i slično

Post by maddjuro » 19 Jul 2017, 13:59

Dead rising 2- ovo sam orginalno pokušao igrati na x360-ici ali sam brzo odustao jer mrzim igre koje imaju vremenska ograničanja; nasreću na PCu to mogu popraviti pa je ovaj put 1 min u stvarnom vremenu bila 1 u igri (umjesto 12 kao što je po defaultu). Igra je jako zabavna, kreiranje i korištenje koječega os etvari koje nalazite u ovom shoping centru/ kasinu. Neograničen broj zombija koji se ponašaju onako kako orginalni romerove zombiji; te svako malo naletite na negoga psihopata, koji je esencijalno ljudsko biće koje je prolupalo. Ti psihopati se kreću od ok do jako interesantnih (no mislim da su u jedinici bili nešto kreativniji sa istima). Priča ok, da se sasvim komotno igrati sa mišem i tipkovnicom. Nabavih ovo za cca 1$ na još šest dana aktivnoj akciji na humblebundleu. Ako mislite ovo igrati, preporučam da napravite sto i ja i modificirate protok vremena, u protivnome cete trebati više puta prelaziti igru da sve otključate. Preporučam ovo ako tražite nešto jednostavno za glupirati se i experimentirati sa kreacijama oružja
I may be an idiot, but i am no fool.

maddjuro

Post by maddjuro » 20 Jul 2017, 19:30

shadow warrior, onaj remake/reboot naredna 24h besplatan na humblebundleu

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 21 Jul 2017, 11:14

igrao tko friday the 13th taj famozni?

hitman_4

Post by hitman_4 » 21 Jul 2017, 11:43

evo gameplay
Image

Image

Image

maddjuro

Post by maddjuro » 22 Jul 2017, 17:23

STRIDER- ovo je svojevrsni rekamke koji je izašao 2014.; i naravno nije ni približno težak kao orginal koji je bio na SEGA-i 89'e. Igra je 2d action /metroidvania. Nema neku priču vrijednu spomena , jako je brza. Vizualno je oku ugodba, sa ljepo dizajniranim pozadinama na kojima se uvijek nešto dešava. Težina je ok, bossovi solidno dizajnirani. Iako se u početku tako čini igra nije pretjerano repetitivna. Razine su ljepo osmišljene i isplati se istraživati čisto da otključate alternativne kostime i druge beskorisne idiotarije. Igra nema neku "replay" vrijednost osim ako baš nemorate sve ačivmente pobrat. Platih je oko 2kn ; trebalo mi je 10ak sati da je prijeđem. Nažalost ovo je jedna od onih igara za koje praktički morate imati joystick jer su K+M kontrole nepraktične.

maddjuro

Post by maddjuro » 27 Jul 2017, 20:03

Deadlight:directors cut- interesantna 2.5d sidecroller/platformer horror igra. Radnja je smještena u kanadi nakon zombie apokalipse. Vaš lik je ranger koji pokušava doći do sigurne zone u nadi da ce tamo pronaći svoju ženu i kćer od koje se razdvojio. Igra je vizualno ljepo odrađena, nije pretjerano teška i da se komotno igrati sa mišom i tipkovnicom. Dizajn razina nije pretjerano težak, iako imate nešto oružja poanta nije tamanjenje nego izbjegavanje. Ima se koješta za skupljati, od čega su najinteresantnije stranice dnevnika vašeg lika, dok je ostalo samo za ačivmente. Igra je jako kratka, možete je prijeći za manje od 3 sata, nešto više ako planirate sve skupljati, s tim da je to skupljanje uvelike olakšano jer možete birati koje dijelove želite igrati, te di vam je što promaklo. Nakon što dovršite igru otključate "nightmare" težinu koju ako prjeđete dobijete alternativni završetak. Priča je ok iako se da brzo naslutiti koji ce biti kraj. S obzirom da me ovo stajalo 2 kune (i još je uvijek po toj cijeni na humble bundleu) svakako vam je peporučam.

maddjuro

Post by maddjuro » 30 Jul 2017, 19:33

PRODAJEM NBA 2K17 steam key FULL JEFTINO . Jav'te mi se ako ste zainteresirani

maddjuro

Post by maddjuro » 14 Aug 2017, 21:22

Deadlight: Director's Cut besplatan na GoGu; odlična igra

olio

Post by olio » 14 Aug 2017, 22:17

Opala, uzima se.

Ja kupia i krenia igra Hellblade...zasada fantasticno

maddjuro

Post by maddjuro » 18 Aug 2017, 21:00

Septerra core- ovo je jedan američki, moguće da je i prvi američki, JRPG; konkretno ovo je jedan američki rpg koji vuče odsta elemenata, prvenstveno turn based borbe iz japanskih RPG-ova koji je izašao samo za PC 1999-e. Priča je interesantna , smještena je na planetu koji ima 7 kora/slojeva koji se vrte oko jezgre koja je nešto tipa superračunalo/izvor velike moći.. Svakih 100 godina se te kore poravnaju tako da jezgra bude izložena i onda se dešava koješta. Na najvišoj kori izbije građanski rat jer jedan dio stanovnika želi ubrzati taj proces te atuomatski bivaju i niže kore uključene. Glavna junakinja je jedna ta s nižih kora koja biva u to uvučena, kasnije joj se pridruži još 8 likova. Ovaj RPG ima nešto što već dugo vremena nisam vidio, a to je da se može slobodno šetati mapom i istraživati je. Još jedan ogroman plus je što, za razliku od igara ovoga tipa, bitke nisu nasumične. Ako neprijatelja vidite na ekranu može doći do bitke, a kada ih porazite dokle god ne napustite područje neće se vratiti. Kao sto rekoh, imate 8 likova od kojih necete uvijek moći koristit jedne te iste, priče poradi, no nasreći koje god da koristite svi će dobivati XP-e. Vizualno igra koristi "pre-render"ane pozadine po kojima se krećete, dok su vaši likovi jako ljepo dizajnirani. Velika većina dijaloga je sinkronizirana. Glasovi su u pravilu dobro odrađeni, ali ima ih par koji su tragikomični. Najveći minus je što se bitke dosta sporo odvijaju pogotovo na početku, još minus je što se da lako izgubiti i desiti (bar u mom slučaju) da kada dosta duboko zađete u neku instancu morate se skroz vratiti nazad jer nemate neki od klkjučnih predmeta da bi mogli napredovati. U 95% slučajeva te je predmete lako uočiti jer odstupaju na ekranu ; no tu je onih 5%...KOntrole su primarno mišem dok se kretati može i tipkovnicom. Nema nekih opcionalnih , super ultra jakih, bosseva niti nekih misija vrijednih hvale. Igra nije pretjerano teška, i trebalo mi je nekih 50-ak sati da je dovršim. S obzirom da se ovo da kupiti za par eura svakako preporučam; pogotovo ako volite retro igre

maddjuro

Post by maddjuro » 22 Aug 2017, 23:03

Shadow Warrior besplatan na steamu narednih dana

john_constantine

Post by john_constantine » 22 Aug 2017, 23:26

Onaj novi? Moram obavezno skinuti sutra.
Michel puši karu.

Michel

Post by Michel » 22 Aug 2017, 23:57

Još do kraja nisam skužio ps4, skinem neku igricu dc universe. To je ono kad svaki mjesec dobivam besplatne igrice i imam velik izbor, ali igrice su uglavnom sa lošijom grafikom od kupljenih. Uglavnom, skinem tu igricu koja mi je zauzela 55 giga i krenem igrati. Napravim svog superheroja, pređem onaj prvi level sa brainacom i onaj glas mi kaže da se moram teleportirat u metropolis. Dođem do tog znaka za teleportaciju i piše mi da nemam ostatak igrice. Da trebam downloadat, a vrijeme downloadanja piše 0 minuta. Mislim, 55 giga ima igrica, toliko mi nema ni ovaj zadnji Batman u trilogiji koja je kupljena igrica. I što, sad sam skinuo bezveze 55 giga samo da bi prešao taj prvi level za pola sata i više ne mogu igrat.

Kako da izbrišem tu skinutu igricu?
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

maddjuro

Post by maddjuro » 23 Aug 2017, 01:09

john_constantine wrote:
22 Aug 2017, 23:26
Onaj novi? Moram obavezno skinuti sutra.
onaj novi, reboot je besplatan; prvi dio ne ovaj novi drugi

john_constantine

Post by john_constantine » 23 Aug 2017, 07:14

Da, na reboot sam mislio, prvi dio. Drugi je tek izašao.
Michel puši karu.

Post Reply